![]() |
#2921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Kolirn
Chyba Tranquil Leaders, czyli środki uspokajające. Ale dzieki, że mi przypomniałeś, bo już kiedyś się prawie pociąłem starając się sobie przypomnieć nazwę tej gildii ;p
Ostatnio edytowany przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy - 17-03-2007 o 13:53. |
![]() |
|
![]() |
#2922 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() Bajdełej: To ile masz lat stwierdzam po tym jak piszesz, i nie wyjeżdżaj mi z tekstem, że mam 15ście lat tylko dlatego że ci po bani pojechałem. Trzymaj się 'miszczu'. ![]() @down W sumie nic, ale powinny być jakieś ograniczenia. Tibia od +16 roku życia i nie dla umysłowo chorych. Najlepiej tu pasuje hasło 'STOP DZIECIOM NEOSTRADY'.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 17-03-2007 o 14:27. |
|
![]() |
![]() |
#2923 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2924 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
No byki zrobiłem teraz i dobrze że je pokazałeś mi tyle że pisałem na szybko pewnie dlatego je popełniłem. Założę się że nie odpowiedziałeś normalnie z kulturą dlatego że nie potrafisz odpowiedzieć normalnie i nie masz kultury ![]() Btw. Niezłe prowokacje robisz ale na mnie to za mało jedziesz dalej zobaczymy co jeszcze wymyślisz aby się dupy przyczepić. @down No niestety kidler ma taki charakter że lubi dupy się czepiać a ja nie będę tandetnych dziecięcych wjazdów uczonych się na pamięć przez niego pozostawiał bez komentarza. Lecz wiem że to jest spamowanie nie potrzebne dlatego nie będę wdawał się więcej w jego prowokację no chyba ze znów mnie kosmicznie wkurzy ![]() Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 17-03-2007 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
#2926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() Musze przyznac ze GSE bylo udana gildia, cóz, moze kiedys to jeszcze powroci
![]()
#2927 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie nie kłócę, ja prowadzę kulturalną rozmowę. [ plz nie zwyzywaj mnie od asslickerow ]
![]() |
#2928 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Szybko pisałeś - każda wymówka dobra. Wg. mnie odpowiedziałem ci kulturalnie, bo przecież mogłem cię wyzwać samymi 'nieparlamentarnymi' słowami lecz tego nie zrobiłem, ale jeśli sądzisz, że wulgarny jest każdy post który tobie nie pasuje to wybacz. PS: Nie chce mi się już z tobą kłócić bo i tak jesteś cienki więc jeśli chodzi o mnie to kończę to przepychankę. PS2: Napisz mi jeszcze jakiegoś posta, chętnie sobie przeczytam. ![]()
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 17-03-2007 o 14:56. |
|
![]() |
![]() |
#2929 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2930 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie bierz tego do serca ;] tak po prostu nie moglem sie powstrzymać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2931 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A co do tego że twoim 'jestem cienki' to najpierw proponuje mnie poznać a później oceniać bo po postach na forum na pewno mnie nie poznasz ... Ja też kończę te przepychankę to był mój ostatni post odnośnie tej sprawy. |
|
![]() |
![]() |
#2932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Kłócicie się choć oboje co post to stwierdzają, że to koniec kłótni. Obrzucacie się różnymi epitetami, a żaden z was nie pomyśli, że wystarczy olać drugiego i gadka się skończy.
@Iron~ przecież od kilku conajmniej stron nikt Cie asslickerem nie nazywa więc nie prowokuj i nie przypominaj o swoim beznadziejnym zachowaniu to nikt do ciebie się nie przyczepi - bo nie będzie miał powodu. I jeszcze pytanie do Kolirna: Czy gildia Angels of Chaos faktycznie jest pod protekcją BF ? |
![]() |
![]() |
#2933 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Widać twoją stanowczość oO Ostatnio edytowany przez aim - 17-03-2007 o 15:58. |
|||
![]() |
![]() |
#2935 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
a kto to jest Angels of Chaos ? ^^ aż muszę sprawdzić na tibia.com edit: nie znam żadnej osoby z tej gildi. napisze się prv do lidera, chłopak nie zmieni to inaczej pogadamy ![]()
foolish younger brother........ if you wish to kill me, hate me! detest me! and survive in an unsightly way......... run... run... and cling to life Ostatnio edytowany przez Kolirn - 17-03-2007 o 16:28. |
|
![]() |
![]() |
#2936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Niby w opisie ma tylko hail dla BF, ale chyba kiedys na forum tibia.com cos pisal, ze angels~ i BF maja sojusz czy jakos tak
![]() edit: to o sojuszu było napisane (i jest) na tym forum w dziale Gildie Ostatnio edytowany przez shaiboos - 17-03-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Cytuj:
Wrócić może, ale na pewno nie w tym samym składzie. |
|
![]() |
![]() |
#2938 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Noo, tylko bez ciebie... ![]()
![]() |
#2939 |
Użytkownik Forum
|
![]() LoL.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
|
![]() co do AoCh to ma tylko napisane:
Bractwo Feniksa _/ ![]() to nie oznacza protekcji tylko podziw dla jej członków ![]() NIE SPAMUJCIE TEKSTAMI JAK KTOŚ PISZE NIKOGO TO NIE INTERESUJE WIEC JAK WAM W TIBII NIE IDZIE TO NIE SPAMUJCIE FORUM ![]() |
![]() |