|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5021 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co LvL-a mu zazdrościsz? Jesteś żałosny wątpie żeby kiedykolwiek udało ci się wbić taki lvl jak Spaaw.
|
![]() |
|
![]() |
#5022 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5023 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5024 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
@fani vision wy nie kminicie jednej prostej rzeczy... jak vision wygra to bedzie koniec servera, era hakow, huntow za fast exp, huntow 4 $ & fun... taifun wbil 280lvl i shuncil zaledwie pare osob, z jego gilidi lecialo sie za pa, a vision? prosze was jak ma sie vicka 200lvla goniacego za 30lvlami i pokazujacego wklesłą klate do fotek to nic z tego dobrego nie moze byc... |
|
![]() |
![]() |
#5026 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5027 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5028 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale wyloozujcie... Fakt nie rozumiem Kapuchy ale lajcik. Szkoda nerwów na bez sensowne i zbędne zdania.
|
![]() |
![]() |
#5029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() @Kapucha
Polejcie mu bo dobrze gada ![]()
#5030 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
jak się ma hotkeya na uha to gdy się go kliknie uha cię (bez klikania entera), dalej a jak sie ma spela np. exeta res to 3ba nacisnąć enter żeby go wypowiedzieć (chyba że masz zaznaczone wysyłaj automatycznie chodz nie sądze). To wnioskuje: Kliknales Hotkey pomyslales dlaczego mnie nie uha ? I klikanles enter? H@H@H@H@ Czy co ? aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem no taa ![]() |
|
![]() |
#5031 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaaaak a świat Taifuna jest cudowny?
Powstrzymaj się od swoich ripost bo na dobre Ci to nie wychodzi Vision to kolos, a Dusk Pikolo leszczu ; ) Pozdro Petro... eee Łukasz czy jeszcze ktoś, któryś z tych sporśnych ownerów. Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Dusk ma "muzgi" (Spaaw)na wyciągnięcie ręki.. |
![]() |
![]() |
#5033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
|
![]() Sarin, od kiedy Ty jesteś za Vision? Z tego co pamiętam to przepadałeś za Taifem, a teraz jakaś odmiana?
![]() |
#5034 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
"a pawel gdzie?" "pedaluje w piwnicy na prad" xD buehehe "Drav jak on zobaczył Vision na ekranie dostał padaczki i łbem o klawiature walił..." HIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIHI wszystkie dupy w miescie sa twoje ;o pozatym naucz sie edytowac posty Cytuj:
@atahun ja rozpetuje awantury? ;| to co mam patrzec na to jak forum fighterzy wychwalaja hakerow, noobow etc? prawda jest taka ze wiekszosc z nich nie ma pojecia co sie dzialo na serverze przez caly okres jego trawania, nie znaja czarnych epizodow taifa i w sumie jedynym powodem dla ktoergo to pisza jest fakt ze 280ms moze dostac hunta i powstanie nowa gilidia rzadzaca i bedzie "fajnie"..... |
||
![]() |
![]() |
#5035 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze sie uspokoicie i zaczniecie rozmawiac na przyzwoitym poziomie? oprocz bluzgow i najezdzania na siebie nie ma nic ciekawego do czytania. pomyslcie czy trzeba sie zawsze obrazac? nie mozna normalnie pogadac? to przeciez do chuja to tylko gra a nie wasza praca -.-
#5036 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
fenix... chcial shuncic kumpli za to ze zabili jego nooba jak se pekowal ;] 0 PA jeszcze dluga list ;] a PA tu by sie przydalo ;]
![]() |
#5037 |
Zbanowany
|
![]() @atahun
ja rozpetuje awantury? ;| to co mam patrzec na to jak forum fighterzy wychwalaja hakerow, noobow etc? prawda jest taka ze wiekszosc z nich nie ma pojecia co sie dzialo na serverze przez caly okres jego trawania, nie znaja czarnych epizodow taifa i w sumie jedynym powodem dla ktoergo to pisza jest fakt ze 280ms moze dostac hunta i powstanie nowa gilidia rzadzaca i bedzie "fajnie".....[/quote] No dobra, ale czy ja kogoś wychwalałem, krzyczałem HAIL DUSK HAIL TAIFUN VISION SUX, tylko napisałem tamtemu noobowi co ma w podpisie swoje pro eq żeby nie pisał bo jego teksty są żałosne a ty sie doczepiłeś nie wiem czego ![]() |
![]() |
![]() |
#5038 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5039 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co masz na myśli mówiąc, że to oficjalna wersja OB?? W Fakcie to napisali? Cytuj:
A Kapucha ma racja, polejcie mu! |
||
![]() |
![]() |
#5040 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Kto jak kto ale Ty już byś takich rzeczy nie pisał już nie pamiętasz jak wklejałeś na forum swoją "mądrą"rozmowę z Tomo Crusade jak mu mówiłeś że byś go zabił kosą itd. Wtedy to Ty wyzywałeś bo byłeś daleko ;] |
|
![]() |