|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Z tym podniecaniem to trochę źle napisałem bo mi bardziej chodziło jak 3/4 forum się podnieca waszymi taktykami a nie Ty, a co do tego kto mi mówił że masz 12lat? Nikt mi nie mówił zobacz strony wcześniej to co, niejedna osoba pisała masz 12 lat, tak samo jak pisali że sharojuesz z bratem też nikt mi tego nie mówił ale ludzie tu to piszą, sam osobiście nie wiem dokładnie jak jest i szczerze to nawet nie chcę wiedzieć.
Tak poza tym to teksty typu "To moze ty nam powiesz kto ci powiedzial ze mam 12 lat ? Kolega z gg?? są trochę na poziomie 12 latka, myślisz że nie mam o czym gadać tylko ile masz lat? pozdrO i bez obrazy btw. lepiej idźcie na mecz kibicować bo dziś mam nadzieję że Lechia straci szansę awansu do I ligi ![]() Ostatnio edytowany przez Milten - 18-03-2007 o 11:50. |
![]() |
|
![]() |
#5082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() No tez sie troche wkurzylem i za to cie przepraszam <wyciaga reke w gescie pokoju>
Zara bedzie ze sie lize do ludzi (jednak prawda jest ze 60-70 % osob znam z furory i wiekszosc z nich lubie) , bo czy wedlug was jestem tylko power abuserem ktory ma wy***** w all :S ?
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#5083 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
masz 19lat wygladasz na 11 zachowujesz sie jak 9latek, boisz sie wyjsc na bibe i pedalujesz w piwnicy robiac prad tyle o tobie wiem i tyle mi wystarczy ;] |
|
![]() |
![]() |
#5084 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Racja i jesli chce poglaskac psa to musze najpierw miec mieso przywiazane do ciala ? ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
![]() |
#5085 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a arka wygrala z pogonia ;/
![]() |
#5086 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom ale tak czy siak Arke czeka degradacja ;S ?
|
![]() |
![]() |
#5087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() I dobrze ^^ @up jesli tak by mialo byc... to cala orange extraklasa w b klasie; p ale czego nie zrobia i tak kibice dostana ;s @down yhy w OE...na to sie zadaje ;] Lechia Gdańsk 3-1 Podbeskidzie Bielsko-Biała za tydzien w bielsku ;p btw Arka z duzej ...
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 18-03-2007 o 12:17. |
![]() |
![]() |
#5088 |
Użytkownik Forum
|
![]() I moze za rok czekaja nas derby Lechia Vs arka ?
![]()
|
![]() |
![]() |
#5089 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5090 |
Użytkownik Forum
|
![]() na takie 1 ligowe derby bym sie wybral, szczegolnie ze o nocleg trudno nie bedzie
![]()
#5091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Co do meczu Lechii z Jaga to bedzie piekna sprawa, jak ktos nie ma jeszcze biletow kupionych to nie liczcie ze w kasach jeszcze beda. Na przedsprzedazy poszły jak swieze bułeczki, ja dostałem ostatnie na prostą =./ Ale i tak zapraszam wszystkich na ZEGAR !!
I pamietajcie o nowej piosence pieski. (przypomnee) Kto dzisiaj wygra ?! (pokazujesz palcem na 2 sektor) Jasne ze GDAŃSKA LECHIA ! (4x) (pokazujesz palcem na 1 sektor) LaLaLaLaLaLa LaLaLaLaLa LaLaLa (odpowiednia intonacja ![]()
WIERNOŚĆ >>>> Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie <<<< Ostatnio edytowany przez Tarinek - 18-03-2007 o 13:03. |
![]() |
![]() |
#5093 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
Ty a moze ci matke te psy zjadly i teraz masz uraz to sie na forum zalisz i wyzywasz kogo sie da. |
|
![]() |
![]() |
#5095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wczoraj Śląsk przegrał 2:1 ;< aa wracajac do arki w 2003 roku kupili mecz za 1mln zł jak były baraze >.< taka polska piłka nożna
![]()
#5096 |
Guest
|
![]() "Naszym wzorem jest Rudolf Hess" rox
![]() Byl Bedzie Jest Raków RKS!!! Pozdrowienia dla Aphydiona ze Stalowej RKS&ZKS Ostatnio edytowany przez Saramur - 18-03-2007 o 13:34. |
![]() |
#5097 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Cytuj:
Przykro mi ;/. |
|
![]() |
![]() |
#5098 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#5099 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#5100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @styel nad cos tam
Użekła mnie twoja historia proponuje idz sie utop albo przepros mamusie ze się urodziłeś. Jak tak czytam te twoje wypociny to jestem za wprowadzeniem aborcji zeby takie niedorzwoje jak ty sie nie rodziły To był ostani moj post kierowany do ciebie niedorozwoju umysłowy |
![]() |