![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mammoon nie mam nic do Ciebie, ani do Twojego hacka. Ta docinka była napisana tylko dlatego, że przedmówca pisze ogólnikowo ;s. Ogólnie to może zacznijcie wyznawać wiare "Mammoon"
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() @Misterio
Zgadzam sie to jest zdeka chore ... rozumiem mial hacka odzyskal konto ale okrzyki w stylu "Udało się!! Jedzieszzzzzzzzzzzzzzz Mammoon. Każdy Ci pomoże, nikt Cię nie zostaw" niesa normalne . jezeli kazdy kto zalapie hacka bedzie sie zalil na forum to niewrozy to nic dobrego.pewnie zaraz kilka adwokatow sie znajdzie i napisze co do mnie od serca ![]()
![]() |
#963 |
Guest
|
![]() @up taa, zazdroscicie?? wam nikt pewnie w takich sprawach nie pomogl...
sie nie dziwie... egoisci.. lol sam go raz na tombie spotkalem, lootbaga mi kopsnal, ciekawe czy ktorys z was by tak postapil.. juz wyobrazam sobie gadke z wami..: -ppl-czesc -you- s*******aj lol to jest chore?? czlowieku przyjaciele pomagaja i co w tym chorego?? jest duzo takich przypadkow co kolesie sie zrzucaja bo ktos tam mial hacka... down @Mammoon o to lotto Ostatnio edytowany przez Zieniu07 - 18-03-2007 o 21:25. |
![]() |
#964 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Spotkanko z GM'em =)
![]() @2up Jak ziomek jest spox, to oczywiste, że mu się pomaga ![]() Ostatnio edytowany przez Grabadia - 18-03-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
#965 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hm first Będziesz mógł blokować hydry w weekend ^^? @ef.. Ja tam dałem co mi szkodzi...Nie to,że liży dupka czy co ale jak nie naab Polak to pomóc trzeba bo Polak prawdziwy gracz to już niestety rzadkość ;/ @Gz all SS Teraz i ja coś dodam ^^? First My Bp Gfb on Nerana ![]() Adv ![]() n00b jeszcze gorszy niż 2 Kali razem wzieci (expiłem od 7:00 o 8:00 brakowało mi 35% do lvl ale przez niego lvl wbiłem "troche" później. -.-) ![]() Adv ![]() Adv ![]() Facc Sux Loot ![]() Czary ^^ Zrobilem 2 bp hmm a mam 94 Soule i jest fajnie (Rotki 4Ever Rox jak za dawnych lat) ![]() Teraz jego życie będzie dość ciężkie... ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 18-03-2007 o 20:52. |
|
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Imię: Mammoon
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
|
![]() hmm...gralem an wielu servach pvp i non pvp (lvle od 50+ do 104) i zawsze mysalem ze mam kolegow ale okazalo sie ze na neranie takich prawdziwych spotkalem ktorzy mnei wspierali nie tlyko na forum ale i na GG i na koma dzwonili i to bylo mile ze sa prawdziwi kumple ktorzy sa gotowi pomoc!
a ci ktorzy to krytykuja to albo zazdroszca albo cos z nimi nie tak! a propo hail mammoon gdy jestes wpozadku dla innych graczy to oni sie wporzo dla ciebie i co najwazniejsze szanuj inych graczy a 90% z nich bedzie cie szanowac!hoc zdazaja sie tacy ktorych szanujesz i mjaja cie w dupie to wtdy jzu nei dajesz 2 sznasy ale wiekszoc odplaca tym samym ty jestes wpozo dla nich oni sa wpozo dla ciebie! pozdro |
![]() |
![]() |
#967 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich ! Dzisiaj postanowilem ze bede gral na Neranie
![]() Bede regularnie dawal screeny z advancami. Wielkie gratz dla wszystkich. Jak cos to MsG mE Valunatth. Pozdro Ostatnio edytowany przez Valunatth - 18-03-2007 o 21:17. |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Almost
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Nieźle, już niedługo 100 strona =]
GZ all ;] |
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up no Gz Bu'fuu lvla oczywiście
![]() @off Wiesz,żę nie ładnie blokować sorków na guardach ^^?
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
#973 |
Guest
|
![]() ![]() I dalej nie dało mi sie złapać 33 więc daje 34 ![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#975 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Scartex
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() screen troche innego rodzaju
![]() ![]() Dzisiaj Beggar outfit odbieram ![]() @down on nie chodzi i nie pisze plx free itams... tylko powiedzial to otwarcie ze jesli ktos cos ma i mu to nie jest potrzebne zeby mu to POZYCZYL a nie dal ... Czytanie ze zrozumieniem bylo w 2 podstawowki? @Mammoon dobrze ze ci jeszcze wogole lvl nie zjechali ... Ostatnio edytowany przez witekr77 - 19-03-2007 o 17:17. |
![]() |
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Ten Mammoon~ [czy jak mu tam >_>] - zawsze myslalem, ze to spoko gracz i dobrze gra, a po tym hacku zachowuje sie jak 10 letnie dziecko ktore stracilo 7 druida i p arma >_>''
"pxl plx wylisjcie mi csos ![]() ![]() ![]() ; /
![]() |
#977 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sry za off... Ale mam dobrą wiadomość MAM PACCA ^.^ ![]() @ Gz all ss
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
|
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Imię: Mammoon
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
|
![]() po pierwsze niepisalem plx czy plz poslicje cos na otwartm chanelu nie prosilem sie o itemy ! po 2 jak juz to pisalem to na GC! a po 3 nie traktuj tego jak freee items tlyko jak pozyczka! kazalem wlozyc liscikiz podpisami co ludzie wyslali zebym mogl oddac!
dzieki wszytkim za pomoc! to bardzo mile jak sie zgraliscie i mi pomogliscie! jeszce raz wielke thx!! |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Poziom mag.: 0+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"Kto By mi pomógl". Mammoon~ mógl liczyć na taka pomoc i dobrze ze wraca do nas. |
|