![]() |
#2281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() @up
mylisz sie co do Rodrigo , bo stary dobry DI nie logowal sie od pol roku (wiem bo nadal mamy dosc dobry kontakt mimo ze od naszej ostatniej rozmowy w tej pikselozie minelo juz wiecej niz pol roku) ale wracajac do tematu to trzymam za was kciuki , dziwi mnie tez ze niema u was w gildi jeszcze owl'a bo z tego co wiem Thiago dalby sie pociac zeby upierdolic jakiegos mytosa ![]()
|
![]() |
#2282 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: England
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Esternocleidomastoideo
Świat: Danera
Poziom: 60+
Skille: ----
Poziom mag.: 59
|
![]() OMFG
0.0001 sec combo ledwo zdazyl przed dom wyjsc.. 00:26 You see a dead human (Vol:10). You recognize Powy Pow. He was killed by Master'Ruffus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insomniacs
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Guest
|
![]() Paweł Pozdro i thx za all . I tak kiedys wrócisz mam nadzieje
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: W-wa
Imię: Marian Moczymorda
Gildia: Hunters Demonic Stars
Poziom: 51
Skille: ryba!
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Cytuj:
Owl poproszony o pomoc pewnie będzie wyjeżdżał ze swoim ulubionym tekstem... "nono im hunted forever, retired forever". On w ogóle jeszcze zagląda na Danerę? @Philip: To wymaga dwóch rzeczy... TeamSpeak i trzeźwość wszystkich członków teamu. Poprostu wszyscy mieli kliknięte SD i celownik na sqm przed wejściem, to jest cała tajemnica... tu nie trzeba bota... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Wydaję mi się że Summoned jednak pomoże patrzę że kupił pacca a już dłuuugo był facc... Chyba że robi nową postać już mnie to tak bardzo nie interesuję, a tak poza tym to chciałbym żeby wywalili z tego serwera tych wszystkich Mytosow a w szczególności Zayona, Maxa i Akrodian
btw. Nie pozwólcie dla Zayona wbić 200 Ostatnio edytowany przez Milten - 18-03-2007 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zgadza sie Thiago ma w dupie ten server ... w sumie to sie nie dziwie po tym jak go potraktowano , natomiast dosc czesto przesiaduje na msn i mamy okazje powspominac stare dobre czasy kiedy nie bylo kurestwa typu auto-bot i mozna bylo skutecznie kinda przy dobrej taktyce fragowac , teraz niestety kinda to najgorsza profesja i nawet na 140+ levelu owl by byl tylko miesem armatnim , w sumie to niema na niego co liczyc bo wszystko sprzedal i postac jest pusta ![]()
![]() |
![]() |
#2289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() wiggu z czym sie myle co do rodrigo??? gdyby nie di to guga by jebal maxem i mytosy by owned byly juz dawno ale takto za kazdym razem jak sa problemy zmytosami to guga niemogl nic zrobic bo by go di ojebal taka jest prawda
![]() ![]() co do owla ma wyjebane na danere ale niejest powiedziane ze niehelpnie
![]() |
#2290 |
Zbanowany
|
![]() LvL 61 ;p
![]() Hail the best Knight ;> Character Deaths Storyn: Mar 18 2007, 19:20:07 CET Killed at Level 92 by Zayon Mytos and by Loira Mytos 19:09 Khalivd [41]: AARON IS TRAPED BRO!!! 19:09 Khalivd [41]: HE WILL DIEE 19:09 Khalivd [41]: 16:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Naviush. He was killed by Abyssion Mortanus. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Philip128 - 18-03-2007 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
nawet jak tak bylo to bardzo dobrze bo ja doskonale pamietam co Guga robil z tym serverem @up widze ze nic sie nie zmienia szafinio nadal dokladnie wylizuje wam dupy ![]() ![]()
![]() |
#2292 |
Guest
|
![]() Szafa asslicker? Chyba cos ci sie pomylilo chlopcze...Jak ci cos nie pasuje to nie rob glupich postow.
|
![]() |
![]() |
#2293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chory'Passtor
|
![]() Wigget chyba cie poje**ło !
Kto jak kto ale Szafa nikomu dupy nie liże znam go długo i wiem ze tak nie jest. Profesor z ciebie zaje***ty a shakowali cie jak nooba ![]() A i że Szafa nie ma tu konta kazał mi przekazać pare zdań : "Jesteś dla mnie piz*ą jak masz problem wyskocz na solo , sprzedałeś sie Akro, nie chcieli cie other ownerzy bo jestes masakryczny noob" Amen ![]()
![]() |
#2294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() wiggu ty kurwa dzieciaku wejz sie zastanow co piszesz i pomysl kto rodrigo zlizywal rowek pamietasz jak padales??? lizanie rowu wtedy niepomoglo wpadl twoj friend i sie zmyl
![]() nigdy grac nieumiales cale pg odjebywal maciej z marasem i bastas ich helpil ty tylko noobic potrafiles i bronic sie ludzmi ktorym kutasa do dupska brales
dont know fear... never scarred... just play on rulez... Honor rulez... Ostatnio edytowany przez Roro - 18-03-2007 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
szkoda mi nawet odpisywac na posty takiego scierwa jak ty...
You can take me to the ghetto land move everything and back Take me from the Echo Side and never bring me back (repeat till end) 30 Aug 2006 +1,004,634 14 122 Cześć suko. Ostatnio edytowany przez Wigget - 18-03-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Zbanowany
|
![]() Jebany war dzis
Masa 100 + lvl deadow i jebane noobchary blokujace wyjscie ze statkow .............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Kto dziś wygrywa Swat-Team czy Este~~??
Patrzę że do mądrych wniosków dochodzicie "jeśli w Tibii byłeś nobem to w rl jesteś frajerem" co Tibia ma wspólnego z rl... nie odpowiadaj na tego posta bo nie chcę się kłócić Ostatnio edytowany przez Milten - 18-03-2007 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha roro spojrz nad swoim nickiem ile masz lat a teraz przestudiuj to co napisales
... co do tego "slynnego" pkingu z kumplami to sam wiesz dokladnie jak to bylo i w jakich okolicznosciach , wiec malutki wez lyknij aspirynke , co do PG to istnieje cos takiego jak realne zycie , a ja pamietam jak przesiadywales po 12h na dragach w ankrahmun , tak na koniec to smutno mi ze koles o ktorym mialem jakie takie zdanie obrabia mi teraz dupe , ale co mam spodziewac sie po gosciu ktory oprocz tej pierdolonej gry ma gowno z zycia , widze ze jaka kolwiek wymiana zdan w tym temacie z pozerami twojego pokroju jest calkiem smieszna i na poziomie zawodówki...wiec to moj ostatni post tutaj...aha i zanim cos odpiszesz to spojrz ile masz lat i zrob to w odpowiedniej formie
You can take me to the ghetto land move everything and back Take me from the Echo Side and never bring me back (repeat till end) 30 Aug 2006 +1,004,634 14 122 Cześć suko. Ostatnio edytowany przez Wigget - 18-03-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chory'Passtor
|
![]() Pliz SS sorry że znowu kłutnie są na forum :S
"...Środkowym Palcem Pozdrawiam Wrogów..." Ostatnio edytowany przez Chory'Passtor - 18-03-2007 o 22:58. Powód: Wkurw |
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Guest
|
![]() buahuau Wigget weź s*******aj z tego konta. Bo na Wiggu grałeś tylko co chuj, tylko dupę lizałeś BR, a teraz kozaczysz, wielki znawca bo każdemu dupę wylizał. Mamy polew w ch z Ciebie z Markiem
![]() btw. przyznaj się jak to rzuciłeś LO w Puszczykowie bo nie dawałeś rady i poszedłeś do przyjebów z Mosiny^.^ buashua own3d Pozdro dla all z Danery i dla spawacza Wiggeta xDD i btw2. Nie jedź rorowi bo sam nie jesteś lepszy. Zwykły plac, który siedzi cały czas przed kompem i do tego jest przygłupem xD A jakby roro do Mosiny przyjechał to by Cię spizgał jak psa^^ Przyznaj się jak ostatnio na wf-ie w piłę graliśmy, nawet piłki nie umiałeś kopnąć a jak Ci wszyscy jechali to szedłeś i się głupio śmiałeś buahua Sam masz gówno z życia. Hail Roro!! Wigget spawaka bum siakalaka pozdro xD Ostatnio edytowany przez Bastek89 - 18-03-2007 o 23:07. |
![]() |