|
|
#1001 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Gehenna
Stan: Niegrający
Imię: Loni Layn
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: drut ^^
Poziom mag.: 26
|
mati8dwa ja do ciebie ;P
Imię i nazwisko postaci: Enya Moon Ksywa: Angel Wiek: 18 Historia: Matka zmarła przy porodzie, ojca nie znała. Wychowała ją kobieta kochająca uliczne wyścigi. Gdy dziewczyna miała 12 lat zginęła, od tego momentu Enya musiała radzić sobie sama. Kradła i zabijała żeby przeżyć. Zwą ją Angel z powodu wytatuowanych skrzydeł na plecach. Auto: Liczę na twoje zdolności ^^ Outfit: E.. nie mam noc pasującego.. Zrób coś czarnego (nie mam na myśli murzynki ^^) ;P |
|
|
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
|
@mati8dwa
Są jeszcze miejsca? :S Imię: Asmodeus McReinch Ksywa: Drag, Dragonius Wiek: 24 Historia:Urodził sie tu w Londynie na sw.5 czyli Earls court. Ex-Millioner, został oszukany przez swojego szofera zgarnał wszytko,od skarpetek do zamku i żony. Teraz zarabia jako kierowca wyścigowy. Auto: Carrera S Out: Jaki chcesz @Edit2: Mmm.. numerek 13.. ^^ Ostatnio edytowany przez Dragonius - 10-03-2007 o 00:47. |
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Chce byc ognistym straznikiem
|
|
|
|
#1004 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
Mati jak cos to mam dla ciebie outfit
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
jakby coś to można do mnie pisac
------------ http://img256.imageshack.us/img256/2...matiegoxt5.png ------------ nie wiem czy będzie to obrazek bo zawsze jak robie to mam link z góry sorry http://img256.imageshack.us/img256/2...matiegoxt5.png Ostatnio edytowany przez Rothes - 09-03-2007 o 17:09. Powód: Triple post |
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
|
Ja potrzebuje kilku ludzi do mojego fake
. Jeżeli chcecie wystąpić w moim fake musicie dać także outfit. Potrzebuje takich ról (rzeczy w nawiasach to krótki opis outfitów jakie mają być do danej postaci):Król Miasta (musi być jakiś pustynny) Król Lizardów (nie wymaga outfita) Dowódca Oddziałów Króla Miasta (taki pustynny wojownik) Dowódca Oddziałów Króla Lizardów (nie wymaga outfita) Mędrzec (jak sama nazwa wskazuje )3 członków oddziału (taki pustynny )Mag Ciemności (Jakiś mroczny XD) Oczekuje dużego zainteresowania . |
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
Mag ciemnosci!
Pozniej dam edita i wsadze outfit. ;p
|
|
|
#1008 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Dowodca oddzialow krola lizardow
|
|
|
|
#1009 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
mati8dwa Ja chce do fake!
Imię:Arlus Santigat Ksywa:RaX Historia:Arlus jako dziecko kradł babcie na ulicy,ostatnio brał w bójce,dostał kule w brzuch.Jego pasją jest sciganie się z innymi.Gdy miał 12 lat zabił 5 osób podczas napadu oraz dostał wyrok dożywocia.Do dzisiaj policja go szuka,w wieku 16 lat zabił ojca i matkę,a jak mjał 18 zabił Braci. Auto:Cabriolet X5(nie znam innego) Out:Gangsterski,zakrwiawiona koszula. Co robi:Obrabia kantory i konwoje Wiek:19 lat
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo LEL AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD Ostatnio edytowany przez Hypex - 19-03-2007 o 23:16. |
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
|
Cytuj:
nick: Alerion lub coś w tym stylu |
|
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
|
sirpatrick
Ja poprosze Dowodca odzialow krola miasta! Imie: Aegnor Out: UZYWAC GO MOZE TYLKO SIRPATRICK W SWOIM FAKE'U!Jesli jest zly to napisz, postaram sie zrobic nowy. @ Down Jest ze wszystkich, wystarczy w paincie obrucic i masz! Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 20-03-2007 o 22:27. |
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Użytkownik Forum
|
Niektóre role obsadzone
. Czekam na więcej.@Veruis Jesteś magiem tylko koniecznie musisz mi dać outfit zanim wszystkie role zostaną zajęte. @ARESS15 Outfit Good .@ARESS15 Zapomniałem Ci powiedzieć, że potrzebny mi outfit ze wszystkich stron. Masz rację... Dopiero dziś się dowiedziałem ![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 21-03-2007 o 15:08. |
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
Sir Patrick sa jeszcze wolne role jak tak to jakie?
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Użytkownik Forum
|
@up:
Król Miasta (musi być jakiś pustynny)- Drakon Król Lizardów (nie wymaga outfita)- Alerion Dowódca Oddziałów Króla Miasta (taki pustynny wojownik)- Aegnor Dowódca Oddziałów Króla Lizardów (nie wymaga outfita)- Bald Drah Mędrzec (jak sama nazwa wskazuje )- Kagucik 3 członków oddziału (taki pustynny )- Acebb Mag Ciemności (Jakiś mroczny XD)- Veruis @down: Spoko jesteś przyjętyOstatnio edytowany przez sirpatrick - 21-03-2007 o 21:16. |
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
Wyjatkawo nie mam co robić więc sie zgłosze
Król miasta ![]() Wiem ze wolałeś pustynny, ale może jednak zrobisz wyjątek, tak zpecjalnie dla mnie ![]() Chyba że znaajdziesz inną role xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 20-03-2007 o 20:44. |
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
ja do czlonku odzialu
@tak tak dam pozniej ![]() Ostatnio edytowany przez Acebb - 21-03-2007 o 18:23. |
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Użytkownik Forum