![]() |
#1242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 2. A zgadnij kto reportowal ^_^
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 16-03-2007 o 20:37. |
|
![]() |
![]() |
#1244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
Świat: Obsidia
|
![]() Chcialem publicznie podziekowac zalfikowi za pomoc
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Schnapie
Nie mam ochoty bawic sie w podworkowe wyzwiska z Toba. Trzymaj sie swoich teorii i zyj szczesliwy. @topic Po raz ktorys juz sprobuje nawiazac do wydarzen z Seleny. Wrath wyglosil oficjalne oswiadczenie ze strony Cru~: Cytuj:
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 18-03-2007 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
#1246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Mysle że raczej wojna podjazdowa w tym specjalizuja sie szwedzi, teraz ich od dluższego czasu nie ma ale wydaje mi sie że sie czaja i poczekaja zeby 1 lub 2 upolowac jak beda gdzies huncic w miejscu skad ciezko uciec.
|
![]() |
![]() |
#1247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 50
|
![]() Wydaje mi się, że Szwedzi wiedzą co robią... Nie zamierzają się poddawać i tak jak Shifos uważam, że bedą stosować oni "walkę podjazdową"...
#1248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Mysle ze zajma sie sneakowaniem ludzi z ulti~~ bo na teoretycznie mozna ich latwiej ubic chociaz mysle ze niektore osoby z ulti juz wiedza gdzie sa i nie beda sie dawaly tak latwo fragowac.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Kurcze zbanowali znowu Schnapiego i nie ma kto ludzi wkurzać;/
#1250 |
Guest
|
![]() ![]() Dobra teraz na powaznie, chcialme wam pokazac jacy irutyjacy czasem jestescie A fotka sami zobaczcie, odwdzieczylem sie poprostu za stare czasy ![]() UWAGA DO MODA/ADMINA!: W regulaminie nie ma wzmianki o multikontach, wiec z laski swojej raczylbys mi nie banowac tego, bez zadnego wiekszego powodu. |
![]() |
#1251 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() @Schnapie
Tak dla twojej wiadomości, ty nie masz paymenta i nigdy go nie będziesz miał. Ciężko będzie ci kiedykolwiek wyjść poexpić. Pozdrawiam. Po prostu źle wybrałeś :/ ![]() |
![]() |
![]() |
#1252 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Wiedzcie ze ZLAMANEGO GROSZA byscie odemnie nie dostali! |
|
![]() |
#1253 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh....
Widze, ze Cru~ sie rozroslo. Mam nadzieje, ze zobaczymy jakas ciekawa bitwe ^_^ Jednak rzeczywiscie sprawa wojny jest nadal otwata. Aczkolwiek nie wydaje mi sie by Cru~ mialo wieksze szanse na zwyciestwo ![]()
#1254 |
Użytkownik forum
|
![]() To będzie jak mówie
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Użytkownik forum
|
![]() Dopóki Cruois nie zmontuje sobie do gildi jeszcze kilka osób na pewno open battle nie zobaczymy. Jedynie "snake attack".
Trzy niezłe wzmocnienia: Arding, Uber Nooper, Schnapie. Będzie jeszcze ciekawiej ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to teraz chyba czekamy na wasz ruch ^_^
#1257 |
Guest
|
![]() Wasz POZIOM mnie przygniata:
18:34 Balu kiler [96]: takiej dziwki ktora mysli ze ma kolegow wsrod swe 20:57 Iduara [26]: pozdrow starego ode mnie Daj mi swój adres etc... Macie kolejne powody dlaczego postapilem tak a nie inaczej. Nie umiecie przyjac porazki z honorem, tylko wysylacie szczeniacki teksty które naprawde nie robia na mnie wrazenia! |
![]() |
#1258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl
Aego (sory za ort ale zal mi jednej osoby z forum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ciebie szacunku nie nauczyli. Co ma patriotyzm do glupiej gry nie jestem rasista ot co! LUDZIE TO TYLKO GLUPIA GRA! |
|
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() a czy ja napisalem ze jakas populacja ludzka jest be czy cos napisalem ze przykro mi z powodu ze nie walczysz dla pl ale to siwadczy o tobie a jesli lubisz swe to lub ale wiedz ze ja do Ciebie szqacunku niebede miec bo niemam powodu zeby miec
|
![]() |