|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() expil ktos postacia magiczna na zolwiach??
czy to wogole jest oplacalne? jaka taktyka najlepsza?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Expilem tam moim ED, nic specjalnego. To expowisko raczej dla knightów jest. Zresztą jaki to problem wpaść tam na 10 minut i się przekonać ? Być może Ci sie spodoba tam (chociaż wątpie w to)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ja tam expie moim 60 MS powiem ci tak
exp: okolo 25 k expa na h ( tyle ja mam a ja wale vis i dobijam z ruzgi czyli jezeli masz mniejszy mlv i lv to bedzie troszke mniej a jak wiekszy to wiecej mozesz jesce druga opcja brac runki inawaac na ful ( nie oplacalne ale bedzie z 35 k ) niebezpieczenstwo : bezpiecznie kilka razy na zulwtym bylem ( a expie tam dlugo ) a na redzie nigdy waste : tak na kazdej wyprawie gdy biore 3 bp mf ( 1 h +/- ) mam starte okolo 2 k tak przyznam ze tam expia sami knighci 70+ ale ja tam laze i se hwale bo jest naprawde milo tylko ze wada ze ta kasa strata ale to nic odrobi sie na sd i jescze wada ze najpierw trzeba przebiec przez powiezchnie i -1 gdzie sa stada toadow ale kilka exur i super moja rada zebys tam nie expil lepiej znajdz se jakas miejscuwke np tomby, dragi mozecie pytac czemu ja tam expie jak jest takie waste ? dlatego ze jak expilem na tombach to mi sie nie hcialo expienie bardzio mnie meczylo a do zulwi cos mnie ciagnie i az hce sie expic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Imię: Sapp~
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Niech tobie się zachce kupić słownik...
Ja tam expie knightem od tygodnia a magów to tam sztuka znaleść. Czyli to raczej zła miejscówka dal ed czy ms. Lepiej na dragi z visa albo tomby...
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
analfabeta ? dyslektyk ? jak nie to lepiej naucz sie pisac a potem "choc sobie na zulwie" -.-' co do topiku... o taaak,wjebcie sie knightom na ich najlepsze expowiska -.-' moze jeszcze na EF chcesz isc ? -.-' za malo masz miejsc gdzie expic ? ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() EF jest super dla sorca jak masz dobre EQ
![]() Żółwie to baardzo słabe i nie takie bezpieczne miejsce do expienia. Na 80 lvl MS nadal masz tam waste [nawet z lootbagiem] a exp jest gorszy niż na 2x drag na edron z DSami... [a tam zarabiasz kase] Wniąski: Jeśli nie jesteś knightem omijaj je dużym łukiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
aha.. nie rozumiem slowa 'wjebac sie na miejscowke'. podpisane czy co?? a jak widze ze ktos expi to ide dalej, nei lubie sie dizelic expem tylko wykorzystywac max ob malo mam czasu na gre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Na 30 lvlu dedalem tam 3 razy. Nawet jak miałem mfy to dedałem bo za szybko zchodziły i czasami nie żdążałem zwiać. Waste tam jest duży i prawie nie ma sorków.
|
![]() |