| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  20-03-2007, 16:38 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Vampire Hell Witam! Chciałbym sie dowiedziec czegos o vampire hell, a mianowicie czy poradze sobie tam masterem z 52 lvli 48 m lvl? Ile bp manasow i Gfb wziasc by posiedziec tam? No i najwazniejsze jak do niego dojsc, czy to jest ta sama dziura co necro? Z góry ty za odowiedz! | 
|   | 
|  | 
|  20-03-2007, 18:16 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Wiek: 38 Posty: 878 Imię: Hidetaka Profesja: Master Sorcerer Gildia: Defenders of Ulthuan Świat: Secura Poziom: 130 Poziom mag.: 74 |   To ta sama dziura co necro [dokładnie: idziesz jak na południowy spawn necro i tam masz korytarz prowadzący do dziury [invis obowiązkowa] tam najpierw masa DSów a potem jeszcze jeden poziom niżej V-hell] 54 druid może tam przeżyć ale ryzyko jest DUŻE, 2 wampiry i musisz szukac kogoś kto odzyska twój loot :/ | 
|   |   | 
|  20-03-2007, 23:11 | #3 | 
| Użytkownik Forum |  :] Nie no bez jaj. 2 Vampy dla ~50 sorca? Chyba nie jestes pg;p Dasz rade. Nie chodz z mniej niz 700 many, bez utamki, nie dostan laga i gl i gz loota na przyszlosc   
				__________________  | 
|   |   | 
|  20-03-2007, 23:31 | #4 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 09 2006 Posty: 699 Stan: Zbanowany Imię: Vademekium Profesja: Master Sorcerer Gildia: Cruel Hunters Świat: Menera Poziom: 150 Poziom mag.: 74 |   Cytuj: 

__________________ I'm waiting for you... | |
|   |   | 
|  20-03-2007, 23:40 | #5 | 
| Użytkownik Forum |   To albo ja mam w miare eq co mi duzo pomaga, albo fuksa albo jestem rox. Na black water czesto mam po 2x i hmm.. z granką\sio calkiem ladnie mi idzie i nawet v shieldy leca   pozdrawiam 
				__________________  | 
|   |   | 
|  21-03-2007, 15:22 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2006 Posty: 112 Profesja: Royal Paladin Świat: Askara |   Nie jestem pewien na 100%, bo nie moge teraz sam obejrzec, ale wydaje mi sie ze to akurat filmik z vamp hell sorka z podobnym poziomem. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10955 Jesli to ten filmik, to masz tu i dojscie, i sposob na tych nieumarlakow. Mam nadzieje, ze pomoglem, GL 
				__________________ Kot Da Vinci | 
|   |   | 
|  21-03-2007, 16:42 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2006 Lokacja: Poznań Posty: 170 Profesja: Royal Paladin Poziom: 93 Skille: ujdą |   Jak już ktoś napisał - dziura na końcu korytarza pomiędzy "dolnymi" spawnami necro. Schodzić absolutnie na niewidce (po drodze mini-pięterko ze stadem DSów i ghostów). Na Twoim levelu powinno być OK z 1 bp GFB i tyloma bp mf ile udźwigniesz (jesli chcesz porządnie pohuncić). Moja rada jest taka, że na pierwszy wypad przejdź się wcześnie rano, kiedy jest mało ludzi na serwerze i resp słaby. Mniejsze ryzyko że coś Ci wyskoczy na plecy kiedy będziesz sie oswajał z terenem. | 
|   |   | 
|  21-03-2007, 23:30 | #8 | 
| WIDZEWIAK Data dołączenia: 26 06 2005 Lokacja: Carlin Wiek: 35 Posty: 629 Stan: Na Emeryturze Imię: Awer Fast Profesja: Elite Knight Świat: Kyra Poziom: 104 Skille: 89/82 Poziom mag.: 7 |   Vamp hell sork 54 lvl lajt ale waste ;] walisz mana shield wbnijasz sie w vampy po 4 tazy i gfb albo lurujesz 2 vamp i z 2 ds i mort hur wez najleiej z 20 bp mf i z 10 bp gfb powodzenia 
				__________________  Notatka ;] Retired  Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. | 
|   |   | 
|  21-03-2007, 23:34 | #9 | 
| Guest Posty: n/a |   Na 52 lvlu problem z 2 vampami -.-. Broń boże przed takimi heretykami. Ja na 30 lvlu w tombie klepałem 2 vampy naraz i było spok tylko manaska się zażucało często. Obowiązkowa utamka i troche many. I odrazu mówię że zapewne będzie waste. | 
|   | 
|  22-03-2007, 08:19 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2006 Lokacja: Poznań Posty: 170 Profesja: Royal Paladin Poziom: 93 Skille: ujdą |   Bicie 2 wampirów na utamo vita to żaden wyczyn ale też żaden interes. Cały dowcip, Panie Kolego polega właśnie na tym, że na 52 mozna je bić bez m-shielda. Potrzebne tylko możliwie najlepsze eq i ciągłe pilnowanie czy nam się pasek życia nie zrobił czerwony | 
|   |   | 
|  22-03-2007, 17:53 | #11 | 
| Użytkownik Forum |   I wlasnie o to mi chodzilo  GFB, parenascie bp mf, full def i śmigasz  . Powodzenia. 
				__________________  | 
|   |   |