|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Chce żeby ktoś przemalował te outfity na pustynne kolory:
![]() I do summoner outfit (ten wyżej) dodać jakiś łuk, a do tego drugiego jakiś mieczyk. Z góry THX! @down: To jakiego typa byś mi polecał na wojownika? A pustynne kolory... Hmmm... To np. brązowy, żółty, pomarańczowy (oczywiście w odpowiednich odcieniach ![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 20-03-2007 o 20:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Pustynne kolor, czy np jakie?
A ten w zbroi do pustyni nie pasuje, bo zbroja sie nagrzeje i gostek sie niezle popazy. Sprobuj zrobic sklejke z paru outfitow innych, tak by zroja nie byla duza,najlepiej tylko na klacie, reszta najlepsza z materialu. Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 20-03-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Lewe okno po prawej
Świat: Falusowo
|
![]() @seksowna_druidka
Tibia Sprite Editor jest troche nieporeczny. Mnie gryzie nerwy ![]() Lepszy jest NoxSprite Jest na forum taki temat NoixSprite (---------- polecam Przeglada po 300 spritow. Odrazu Mozna je zapisac na dysku. Pozdro. PS: Potrzebny mi outfit Warrior z all addonami. Primary -ciemny niebieski, boots -czarne head -brazowa secondary-biala. Za pomoc z gory dziex. Ostatnio edytowany przez Glorzz - 20-03-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Twoj warrior: ![]() Uzywam noxa, ale przeciez to tez sprite editor. @Sir Patrick Pustynna armia: ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 20-03-2007 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Składam zamowienie na koscianego deera.
Prosze żeby byl wiekszy od normalnego deera i byl z kosci ![]()
![]() |
#2126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Lewe okno po prawej
Świat: Falusowo
|
![]() Dzieki Seksowna...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak odwracać ludzi? Np. tych pustynnych, żeby byli we wszystkie 4 strony?
edit: Dzięki ![]()
Podpisy są dla noobów O.o Ostatnio edytowany przez FanGrek - 21-03-2007 o 10:06. Powód: odp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() W paincie - zaznaczasz ludzika - OBRAZ >> PRZERZUC/OBROC >> OBROC O KAT >> 90 STOPNI >> OK >> OBRAZ >> PRZERZUC/OBROC >> PRZERZUC W POZIOMIE.
Ja przynajmniej tak robie.
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Zaznacz ich w paincie, obróć o 90 stopni i później chyba w poziomie. Nie jestem pewien, ale pokombinuj, wyjdzie.
PS. Jak się obraca? Zaznaczasz gostka, klikasz prawym i przerzuć/obróć.
![]() |
![]() |
#2130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2131 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @seksowna_druidka:
Thx ^^. Za tamte dedy też... Ale nia mam jeszcze deddow tych stworkow: ![]() @2x down: Thx to mi się przyda ![]() @down: Czy mogłabyś mi skasować łuk i miecz w twoich outfitach? Potrzebne mi i takie i takie... Z góry THX! Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 21-03-2007 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Niestety nie udalo mi sie znalezc tych deadow. ![]() Jak chcesz wiecej, to uzyj czegos takiego jak nox_sprite_editor*****. To nie boli. edit: Niestety nie moge usunac broni. Nie zapisalam posredniego stanu, wiec oznaczaloby to robote od poczatku (len ze mnie ![]() Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 21-03-2007 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczynam sie tu udzielac ^^
Innych stanow rozkladu Lost Soula nie znalazlem... Reszte Dedow dam w edit ![]() To martwy przedstawiciel Spectre ![]() ![]() ![]() Dark torturer... Wiecej stanow nie znalazlem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez >Jtank< - 21-03-2007 o 14:36. Powód: Dodaje next dedy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Thx!^^ @Topic Ja zamawiam outfit szkieleta i demon szkieleta tylko, że nowego (z nowej wersji tibii). Z góry Thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nowy skele i ds: ![]() Ma ktos pomysl, z czego zrobic outfit sedziego? Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 21-03-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Użytkownik Forum
|
![]() prosze o outfity zwyklych assasynow oraz outfit dla pacc driud
![]() |
#2138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz ja zamawiam ^^
Więc chciałbym zeby mi ktos skombinowal outy Citizen (te co maja bp na sobie jak maja addon). Bez addonow, zadnych dodatkow ale maja byc pokolorowani tak jakby zeby wygladali na cywili (niebieskie/brazowe spodnie i jakas koszula). Najlpeiej zeby byly conajmniej 2 rozne kolory (chcialbym lacznie 4 outy po 2 Na kazda płeć ![]() Ps. Jak wam sie chce to mozecie zrobic +4 rozne ![]() @edit Wystarczy patrzacych sie w gore i w dol + chodzacych w gore i w dol Ostatnio edytowany przez >Jtank< - 21-03-2007 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Znalazlem u siebie pare outow wiec pomyslalem ze ci dam przy okazji - sa to tylko meskie outy.
![]()
![]() |
#2140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() ja poproszę o wariorra z pacca z lukiem
włosy białe ubranie czarne i z pelerynom czerwonom ------------------------------------------------ Pytanie jak zrobić ouftity pokolorować tak dobrze żeby wyglądały wie ktoś może przez jaki program jak ktoś wie niech napisze link jeżeli można |
![]() |
![]() |