|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2161 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up:
Wersja 1:Taki podobny jak w temacie Crowala...tylko włosy zmienione na czarne...a właściwie to zrobiona jest na nich plama czarna jak się przyjrzeć po lupką w paincie -.- Wersja 2:Nawet ładny ![]() Ad.1: ![]() Wyraźnie widać że za tą czarną plamą są brązowe włosy @topic: Dam tu kilka outfitów by me, może komuś się spodobają(mi się podoba tylko ten ostatni) ![]() Trzeci jest teraz freeware! Aha jak komuś się podobają to może dać mi zlecenie to mu zrobię-nudzę się... Chodzi mi jednak o zlecenia nie specjalnie dla mnie, tylko ogólnie np."Zróbcie mi outfit prezydenta xd" @edit: Sorry za taki duży ekran ![]() Zaraz poprawię... @edit2: Poprawiłem ![]() Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-03-2007 o 15:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() x-zero dasz moze jakieś mieczyki zeby ludzikom wklejac do rak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Użytkownik Forum
|
![]() x-zero w jakim programie kolorujesz postaci ja w gimpie biore pendzel na wlosy a ta sie rozchodzi nie zbyt dobrze wygloda wiec jak bys mogl tak screna jakiegos, jak zrobic gdzie kliknac zeby taki kolor dobry na włosach wyszedł będe wdzięczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe ja sam bym coś takiego chciał
![]() A te robiłem przez obróć, obcinałem kawałki i dokładałem tak aby wyglądało jak by trzymał. @edit,up: Opcja edytuj! Robię przez menu warstwa-kolory-barwienie Później trochę ustawiania i OK Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-03-2007 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Użytkownik Forum
|
![]() a skad masz te miecze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już Ci tutaj dam:
http://img256.imageshack.us/my.php?image=lolleqrr4.png Źródło: temat "Pomoc dla nowych fake'owców" P.S.:Czy ja karmię trola? @edit,na wszelki wypadek: Masz tu jeszcze link do addonów ![]() http://img205.imageshack.us/img205/5259/outyxa4.png Źródło: tak jak miecze ![]() <wiem że oto nie prosiłeś, ale już Ci dam link jakbyś potrzebował> @down: Napisałem że outfity z freeware można używać ![]() Chyba że tego 3-go ale...właściwie to możesz ![]() Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-03-2007 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Soveelis istnieje opcja edytuj lub w ogole nie pisz
![]() |
![]() |
#2168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() @X-Zero
Mogę użyć twojego outfita (tego na górze)? @down: THX! Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 22-03-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up&wszyscy co zadają takie pytania:
Tak ![]() Więcej się nie pytać... @down: Pokombinuj ![]() Miecz w drugiej postaci(elfa) był wzięty od innej pracy(innego człowieka ![]() Na poziomie ręki bierzesz na bok rękę ustawiasz miecz a później na nim rękę... Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-03-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak wkleić ten miecz do reki zeby dobrze wygladal
a moze fote? ale po co lokniesz? daj screna jak ręke wziac mu wygianc ![]() tak narazie wyglada Ostatnio edytowany przez Soveelis - 22-03-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poradnik dla nowych fakowcow(sory jak zle napisalem)
![]() |
#2172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Prosze o bialy wizard female outfit, lub numery w spr, bo znalesc nie moge.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() to mój ten sam elf ale z mieczem i chyba lepiej wyglada prosze o komentacje ![]() o to ten elf co mi troche nie wyszedl ale ten wizard to female ![]() twoj wizard a jak go do dolu wziac? ![]() druidka o to chodzilo ci? Ostatnio edytowany przez Soveelis - 22-03-2007 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Tylko ten miecz to mogłeś obrócić tak aby był w dół, wtedy by to wyglądało jak by trzymał do przodu a nie do tyłu/góry* *-chyba że on trzyma do góry ![]() @edit,up: Ja myślałem że female to kobieta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
W pirwszym przypadku miecz trzeba obrocic w poziomie, a w drugim w pionie i w poziomie. Wtedy bedzie dobrze wygladac. Na przyszlosc nie dawaj tego samego w dwoch tematach. Prosilam o wizard FEMALE. Faceta mam juz od dawna, a kobiecie plecow znalesc nie moge. female-kobieta male-facet Ja chce ![]() Edit: To mialam na mysli. Teraz zauwazylam, ze on ma miecz w prawej rece. W wiekszosci outow bron daje sie do lewej reki ostrzem skierowana w <V i nachylona ok 45 od pionu. Jak nie rozumiesz, to daj samego elfa. Dokleje mu sova. Elf troche inny, bo sama robilam, zanim hostnoles ![]() ![]() Daj ktos zamowienie, bo sie nudze. ![]() @down ![]() Warrior nie ma pelerynki. Jak miala byc doklejona, to trzeba bylo zaznaczyc. Teraz za pozno. Do tego, jak ladnie pokolorowac, musisz dojsc sam. Luk ma zwykle rozmiary, tylko usunieta raczke. SoV jest lekko zmniejszony w gimpie, zeby miescil sie w rozdzielczosci outfitu. Nie mam zbioru broni do rak. Zmniejszam i obracam na bierzaco. Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 22-03-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi zrób warriora z lukiem pelerynam czarnom ubranko biale włosy czarne
a i jak możesz to z boku daj luk sam zrob mi tego warriora ![]() mozesz powiedziec jak tak dobze pokolorwac ? a mozesz dac mi rzeczy do ich rak nie takie zwykle tylko do rak Ostatnio edytowany przez Soveelis - 22-03-2007 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 22-03-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Guest
|
![]() @up
Lol... Bardzo prosze.. ![]() Ostatnio edytowany przez Koper-owski - 22-03-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
#2179 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up&2up
Dziekuje za outfit. Jeden by wystarczyl... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisze się dobrze!
Tłumaczyłem Ci- każde malujesz oddzielnie... Jak nie umiesz zrobić tak aby była tylko jedna części to bierzesz ten do pobierania kolorów ustalasz np. żółty, kasujesz wszystkie inne części ciała(tego kolorowego) przesuwasz z opcją "rysuj przezroczyście" na biały outfit i zostaje Ci tylko jedna część ciała. Później do Gimpa wklejasz, warstwa-kolory-barwienie ustawiasz i klikasz OK Tłumaczyłem Ci już to ![]() Proszę o jakieś zamówienie <nudy> |
![]() |
![]() |