![]() |
#2602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Zgadza sie Paior po ch%% siedzisz na forum tibii jak i tak nie grasz a sympatii wiw nie zyskasz btw i tak nie bedziesz kims wiec sie nawet nei staraj.... Jestes jedną z osob, ktorych mi jest naprawde zal pomijając Tetrowego
![]() Posty Keonka da sie jeszcze zniesc ;D |
![]() |
![]() |
#2603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A co ma do tego czy gra w Tibie czy nie . Nie znam go moze i lizal dupe , ale skoro wbil ten 100+ to na pewno nieco sie zna na Kyrze , wiec nie powinno sie nikomu zabraniac wypowiadania . Szczegolnie ze to forum publiczne i nie tylko dla aktywnych graczy.
@down Ale za to jakie śmieszne pierdolenie ![]() A wogóle chyba juz lepsze to forum niz tibia.com bo tam w dziale o Kyrze nie ma nic ciekawego w odróznieniu od innych servów :/ Ostatnio edytowany przez Exodus - 22-03-2007 o 16:40. |
![]() |
![]() |
#2605 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
A wogóle pare osób chcą zrobić z wydarzeń z kyry coś w rodzaju co się dzieje na wydarzeniach z furory. Jest z 3-4 osoby które spamują na tym forum które piszął że wiw jest cudowne i bez skazy. Nie widzą negatywnych ich stron, wszyscy liczący się w wojnie przestali tu pisać ponieważ nie widzą sensu "bić" się na słowa z tymi co wiedzą ile przeczytają i ile dowiedzieli sie od swojich RL( bo jest dużo osób na tym forum tego typu). Kiedyś tutaj pisali ale wydarzenia tak zjechały w dół że szkoda i wogóle to już nie są wydarzenia tylko zwykłe pierdolenie.
![]() |
#2606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Masz racje Skibo, ale pewnie cię zaraz noobki pojadą, bo ich zdaniem te pierdzielenie ma sens. :S
|
![]() |
![]() |
#2607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Kyra wogle sie zrąbała (mówie o forum i samym servie)
Nic ciekawego, ludzie na siebie jada i wogle szkoda ze wszystko tak sie potoczylo xd na Obsidi jest juz lepiej, chociaz zawsze myslalem, ze kyra bedzie o niebo lepsza od obsidii.. ;/ @Keonek mozesz to potraktowac jako komplement xd ![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Cytuj:
Wyzywasz paiora a wiesz dlaczego?Bo on wbił 100+lvl na kyrze i grał na niej od początku? Zazdrość ludzka rzecz...
![]() |
#2609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() S*******aj noobie nikomu nie zazdroszcze, debilu ty 50 nie wbiles wiec sie zamknij, bo ci zajebie frajerze
|
![]() |
![]() |
#2610 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No kell me plx aaa nie plx nie zajeb mi kurewk* aaa plx Ps.Ale jesteś fajny O.o mogę cie dotknąć?
![]() |
#2611 |
Guest
|
![]() Tetrowy ty masz jakis uraz do policji? Tata policjant?A tak pozatym sam kazdemu zazdroscisz postaci (robisz jakies glupie fake zeby pokazac jaki ty boski lol)
Co z tego ze Paior wbil 100lvl (we 3 btw;]) Kiedys to niebyl taki problem wielki wbic 100lvl wiec (brak staminy) |
![]() |
#2612 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powyzywać to się możecie na priv... albo niech mądrzejszy odpóści bo takie coś do niczego nie prowadzi ani nic nie wnosi do temtu.
Laa laa laa robi random pk na Polakach nawet tych co są za wiw... i w taki sposób nie wygra wiw tej wojny :< @down Ale oni są z wiw i w oficjalnych statystykach ich się nie liczy, lecz tego kogo oni zabijają automatycznie przechodzą na strone NF.
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 22-03-2007 o 19:49. |
![]() |
![]() |
#2613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dlatego fragi na Lalala nie powinny byc liczone skoro to random pekerzy ; d a nie gildia walczaca w wojnie .
|
![]() |
![]() |
#2614 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Człowieku Paior 100lvl wbił dopiero w wakacje jak kyra miała już ponad pół roku i stamina już była ale jak widać nei przeszkodziła mu.Z tego co pamietam to na poczatku wakacji 2006 to on miał 70lvl... A co do jakiś wyzywań na priv to ja się staram nie wyzwać tu tylko zaczoł to ten frajer na e~ i to do niego piszcie. Mi nie ma co zżerać zazdrośc bo przez ponad pół roku byłem jednym z ovnerem 100+ na kyrze ale dałem se spokój a teraz tylko i wyłącznie gram od czasu do czasu na Ots.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tetrowy - 22-03-2007 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
#2615 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2616 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
heh ,a tak wogole, prosze cie jesli masz zamiar dalej kogos wyzywac nie wypowiadaj sie tu, nie czytaj tych wszystkich postow k? tracisz czas tylko , heh.. zaloze sie ,ze jakbys spotkal takiego policjanta to nigdy bys go nie nazwal "psem" a teraz mnie zbesztaj , i tak tego nie przeczytam pa ;* pzdro
http://www.pajacyk.pl/ jak tu wejdziesz to masz po accu ;< Ostatnio edytowany przez Yoyoema - 22-03-2007 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
#2617 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps.1.I tak to przeczytasz.
![]() |
#2618 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Rodzicow sie nie wybiera, zreszta ty chyba o tym wiesz.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Widac....... Sorry, ale musialem mu odpisac, za to, ze chcial byc takim cwaniakiem podszywajac sie pod Tetro albo Nonixa. @paior: nie mam nic do Ciebie, bo jak grales jeszcze Awerem to Cie lubialem, ale czy czasem Tetrowy nie jest Twoim znajomym? ;> Over and Out! Pozdrow Tetrowy : D
The Chaotic Paladin Strong Enough To Lay You Down Ostatnio edytowany przez The Chaotic Paladin - 22-03-2007 o 21:02. |
|||
![]() |
![]() |
#2619 |
Guest
|
![]() Szkoda mi ciebie Tetrowy ale nvm. Rozsmieszyl mnie post Paiora w innym temacie
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Thebill Pokaż post Nie znalazlem takiego tematu i mysle ze to dobry pomysl zeby spiac Tibijskie rekordy. Jesli macie jakies to wrzucajcie a ja bede dodawal. Jesli taki temat jednak byl to sry... Rekordy: -najmniejszy lvl (knight) blokujacy demona - 19, Hell'Overlord -najmniejszy lvl ktory zabil demona (z blokerem) - 7, Bake the Redmonster Slayer -najlepsze exori na czlowieku - 499 - Eternal Oblivion -najwiekszy advance - z 13 na 37 na swiecie pvp-enf (nick nieznany) i z 8 na 34 (nick nieznany) -najszybciej wbity 100 lvl - Randel Riot 21 dni, Camera Prawdziwe rekordy moga byc wyzsze, jesli tak to poprawcie... przeskok w levelu na e-pvp to chyba do 50 + jak pamietam najszybciej wbity 100 lvl w tibi bez sharingu Tetro Aurelius najszybciej wbity 200 lvl tajfun Tetro nie sharowal?:> |
![]() |
#2620 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie podszywałem się tylko sobie z jaja z was robiłem a ty detektywie wymyslałeś że mój program do zmieniania imion do Ots Kyra
![]() Swoją drogą update był na samym początku sierpnia coś kolo 6.