|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#5421 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
dre'furora i imargam strasznie wyrownanie ohoho nie rozsmieszaj mnie |
|
![]() |
|
![]() |
#5422 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
Teraz tlumacznie dla ciebie te geje cie przywizoly z Holandi Naprawde przykro mi ze mieszkasz w gejowskiej rodzinie plebie pospolity Cytuj:
@down dunie gejowski wymysl cos lepszego gejozo a pisz dalej te swoje glupoty i wypociny
![]() Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 22-03-2007 o 23:42. |
|||
![]() |
![]() |
#5423 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Edit Bym zapomnial ty masz gejowska rodzine spedalony bambrze a nie ja i nie odrazu na starych ****u jebany tez ci bede jechal na starych skoro mi jedziesz matkojebco Ostatnio edytowany przez Slize - 22-03-2007 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#5424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
|
![]() HuahuAHUhau Plynny Stolczyk?. zaczyna sie kolejne spamowanie pewnie wejde za 10 min i bedzie 10 stron wiecej xD..
Hail Duskiness _/
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
![]() |
![]() |
#5425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() @pall_mall
odezwało się genialne dziecko dwóch pedałów |
![]() |
![]() |
#5426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() @several posts above
Ktos tam napisal, ze Duskiness mialo wszystko przygotowane, a Vision zalogowalo sie w ciemno. Wiec teraz mi powiedz... Co robilo Vision przez ostatnie 3-4 miesiace? ;] |
![]() |
![]() |
#5427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Hail Duskiness!
@Wrogo: Ja jestem od poczatku za Duskami ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#5428 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Dobra pedalki nie odpisuje wam bo mi sie niechce mozecie sobie uznac ze jestescie lepszy czy jak wam to uswiadmaja wasi tatusowie walac was w dupe
btw.Pozdrowcie tatusiow |
![]() |
![]() |
#5430 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wiesz co to dla ciebie --->>[*][*][*] Edit Sory za slowa ale wkurzaja mnie tacy ludzie ... Ostatnio edytowany przez Slize - 22-03-2007 o 23:52. |
|
![]() |
#5431 |
Guest
|
![]() No wiec tak mowi do was guru tego serwera i wogole!
Duskinesow bylo 2012013020320 nas bylo 2 w kafejce internetowej "pod pączkiem" imargam se wkrecil kozaka no ale niestety ugryzl piasek ehh jaka szkoda , co do zwidka , spierdolil z drabinki bo dussters przekupilo go pączkiem z nadzieniem waniliowym plus malego big maca ! Ale my i tak jestesmy zajebisci i wogole luz spoko jestem glodny....;/ Pamietajcie nasi fanowie i fanki ! 3 krolowie wielkich miast ! my rzadzimy ! HAIL wizjonnn Eloooo ziomki przybijcie pioNtki , taki maly off top Ostatnio edytowany przez Andrzej_Szatanek - 22-03-2007 o 23:55. |
![]() |
#5432 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
omg Taifun i Zwidek ? czyz to nie roznica 135 lvli + ? ![]() morda psie bo chuja sie znasz ;s Myslicie ze stracilismy chec do walki ? ze bylismy zesrani bądź zawiedzeni po tej akcji ? BŁĄD! jak dla mnie odnieslismy sukces ![]() ![]() Wojna nabiera obrotów i dobrze ![]() btw. zastanawiam sie czy Magrami nie gra Kolkiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5433 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Wlkp
Stan: Niegrający
Imię: Palla'dino
Profesja: Paladin
Gildia: [*]
Poziom: 48
Skille: [*]
|
![]() Cytuj:
22:51 Sasho Pansa [87]: mi fenix napisal zebym przyszedl 22:51 Sasho Pansa [87]: wiec ja tylko polecenie wykonywalem 22:51 Palla'dino [46]: dog 22:52 Sasho Pansa [87]: ja wykonuje tylko polecania 22:51 Palla'dino [46]: n/c |
|
![]() |
![]() |
#5434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Vision Own3d ! Xd
#5435 |
Guest
|
![]() Wojna nabiera obrotow ? i dobrze ?
Zle ci ? tylko furora sie przez was jebie |
![]() |
#5436 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
90% ludzi na tym forum to są na prawdę jakieś "ni3dojebusy"... Czy ty dziecko wiesz... że o tej godzinie to tylko siusiu paciorek i w kime? Matka Ci kupiła neo i się jarasz tekstami na poziomie jakiegoś kurwa 12 latka z patologią w rodzinie.. weź się ogarnij.. to temat o furorze..a nie o tym ilu masz i ile miałeś ojców.. żal mi Ciebie. Topic: szkoda ima i reszty.. tarrinka.. 5:5.. równo.. ogólnie jestem za Vision. po prostu podobają mi się ich akcje. powodzenia dla oby z wojujących Gildii!
![]() |
#5437 |
Guest
|
![]() Chcialbym tylko zaznaczyc dupogryzie ze jestes zerem a tak wogole to hunted i kurde wogole jestem elo, a i fajnego masz fake w podpisie hmm wymyslanie takich bajek cie jara? to w tym tkwij kukiełko a teraz gryź kobze , Zwidek zostal przekupiony ,sprzedal sie za Poncz
![]() |
![]() |
#5438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() podaj ip tego otsa plax...
@slize etc. bluzgator rox? @up jedziesz zwidkowi? sivin sprzedal sie za wino ;] taifun sprzedal sie za pacca mallenke... ekhm... cukiernia? magrami do dentysty 3na1 (chodzi o zeby) ktos jeszcze? ehhh ;p szkoda gadac ;p
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 23-03-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#5439 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#5440 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratulacje dla obu stron bo w koncu cos ciekawego sie dzialo no i duski sie troche 'ogarneli'
![]() prosimy o filmy.. mam wrazenie ze Vision sie nie pochwali wiec prosba skierowana do Duskow ![]() a tak do calej spolecznosci forumowej... To Forum nareszcie wraca do stanu ze swojej świetnosci... tzn im wiecej nawyzywasz tym lepiej ![]() ![]() ![]() ps: ironia jakby ktos nei zalapal ^^