|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
|
![]() Ima sie poskladal i to jeszcze nie koniec ;]
Teraz czas na grubasa... Padlo paru naszych ale laczna ilosc expa ktory stracilo Dusk rownowazy sie z tym co stracil ima xD Expcie dalej dziewczyny bedziemy was odwiedzac ;p |
![]() |
|
![]() |
#5442 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Stan: Na Emeryturze
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() @Suppcio
poszukaj sobie definicji dziecka neo i jakie jest znaczenie tego neo, wcale nie chodzi o neostrade... a pozniej kłapaj dziobem ok? widać boska inteligetna wypowiedz "y.? spłyń?" @down nie wiem przez co cie stary zrobil ale widze ze słąby transfer był moze NEO? Ostatnio edytowany przez Widzialem_Bota_Cien - 23-03-2007 o 00:20. |
![]() |
![]() |
#5445 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
peace. @Widzialem_Bota_Cien y.? spłyń? @down x( @Andrzej_Szatanek Jesteś zajebiście śmieszny... Prawie" jak ani mru mru.
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 23-03-2007 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
#5446 |
Zbanowany
|
![]() Film jest ale nikt z was nie dostanie
|
![]() |
![]() |
#5447 |
Guest
|
![]() Ej ja chcialem cos powiedziec , wiem ze jestem zajebisty i panie na mnie leca no ale dzis bylismy jak zwykle lepsi a duskow bylo jak jusz muwilem durzo wiencej i wogole kurde ej ale to nie koniec ! wygramy to , mam zal do naszych fanuf , gdzie jestescie pytam ja was? kurwa normalnie dam zwidkowi ponczka i hepi mila bo sie poplakal tłuczek jebany ,nie jego wina stara chce go wyjebac z chaty bo ojcu kanapki do pracy pod*******a ;/ ma problemy w domu i wogole a imargam chodzi na silke i z 30 kg na klte wyciska juz 32 i chce nas bic wszystkich , koksy robia swoje eh, tarin bije sie z odbiciem w lustrze dlatego nie byl taki ogarniety bo on przeciesz jest silny i bardziej spoko nawet ode mnie kurde , pierdole ide zwidkowi zajebac ponczka , jak nie wroce za 10 min znacy ze mnie cyckiem powalil ;/
|
![]() |
#5448 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() @up
hehe dokladnie to mialem napisac... @2up Petro?
#5450 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
JEstem Best rox i wogole , za mundurem panny sznurem Elo, zaczalem rymowac ! fajnie ? |
|
![]() |
#5451 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5452 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tarrin nie mial szans na przezycie, duel 280 sorc vs 120 sorc. james wydyganiec pierwszy zawijal jak zobaczym kogos z vision. spaaw miales fuksa ze nie bylo wiecej osob bo by cie dawno zdjeli. dusterrs czy jak oni tam to wogole szkoda gadac co oni robia ze soba. wiec ogolem po ostatnim battle i tak vision lepiej wypadlo. Hail!
#5453 |
Guest
|
![]() Ej ziomek kurka nie probuje byc taki elo jak ty i wogole mlodziezowy styl , nie wyzywaj mnie ja pierdole oco ci chodzi , nie chce sie bic.....opierdole ci marchewe na zgode i grubego ponczka ci dam , ale ostrzegam , gruby sie msci dopadnie cie jak bedziesz jadl kanapki w szkole opierdoli cale i wogole jest zly , ide na ryby bo jebie dramatem ziomek wiec PIS ! taki ziomalski tekscik od skejdobrdow z mojego osiedla wzialem !
|
![]() |
#5454 |
Guest
|
![]() Ej chcialem dodac tylko tyle , pije teraz z kumplami Piwo marki karmi ! oblewamy nasza akcje ! kurna olek ja pierdole jaki ja jestem eloooo sam sie dziwie ze ktos moze byc taki zajebisty!
MSg do wszystkich lachonów<taki skrot od lasek , mlodziezowy>jak chcecie sie spotkac prosze pisac na Priw Bejbe ! Grooarr tygryski zjem was w calosci ! @zwidek dostajesz warninga ! jeszcze jeden wybryk taki jak dzis i ni huja torbielcu nie dostaniesz tydzien paczka ! ha ! owned Torpedo ! |
![]() |
#5455 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Sulechów
Gildia: Duskiness
|
![]() HAJL "Andrzej_Szatanek" !! Super Mega Hiper Playa Maska! On Jest The Bestcior! PwnzoR Leszcze!
Dla ziomków szacunek dla frajerow pogarde!
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
![]() |
![]() |
#5456 |
Guest
|
![]() Ej chlopku ja ci tylko chcęm powidziec ze kurcze masz przerypane u wirzyn i jestes huntet forewer ! aha my mozemy byc leszcze ale zwidka kurwa nazwij albo sumem albo wielorybem , imargam to skrzek zaby co najwyzej ! hehe ale jestem dzis dowciapny a wiecie cemu ? ogladalem maraton usmiechu z kolegami z klasy hehe , mam takich dwuch , Jerzy i MAurycy , czasem se dowcipy robimy....i wogole kurcze hehe smiesznie jest ! faajowo ! Haj wizjon ! hail Gdansk co nieee >?
|
![]() |
#5457 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Sulechów
Gildia: Duskiness
|
![]() O Zesz W Ku**e!. Alez ty grozny :<. ja 4 ever!?.. a moge prosic tak gdzies o 3 kk paymenta chociaz? zarobie robiac UhY Moim super playa masta Master Sorcererem
![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
![]() |
![]() |
#5458 |
Guest
|
![]() s*******aj na płot ! pajmento to zgrzewka ponczkow truskawkowych dla zwidka i jakies zastrzyki dla imargama bo te dwa kozidupy pierdolna nam nie dlugo a w naszej kafejce " pod ponczkiem" z wycienczenia , no pierdoleni ja nie wiem oni niby bracia ale napewno maja innych ojcow , zwidek syn matki i arbuza , ima syn matki i trzciny..... ehhh co za czasy, ide oglondac tvn meteo. elo
|
![]() |
![]() |
#5459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/
Imię: ? <<<
Skille: -10
Poziom mag.: 99
|
![]() Koleka smierc wygladala nastepujaco ~.~
Zwidek: ponczek albo za*******amy Kolek : nie mam ej wez nie bij dam ci na big maca Zwidek: ponczek kurwa Kolek : dam ci w depo no wez Zwidek : PONCZEK KURWA JESTEM GLODNY Kolek : wal sie prosiaku dusstersi ci dali z nadzieniem waniliowym opier~~ mi kolbe -.- i w tym momencie cala gildia vision rzucila sie na biednego 125 ek ;< Bo nie mial na ponczka dla grubego ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DNX - 23-03-2007 o 00:56. |
![]() |
![]() |
#5460 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Taifunie Devilry twoja ucieczka z pola walki świadczy o bohaterstwie całej gildi duskiness, ale my z Gdańska rozumiemy to bo tak jak ty uciekałeś dzisiaj tak wy kibice z Podbeskidzia Bielsko Białej będziecie uciekali w sobotę przed kibicami Gdańskiej Lechii. Ty który wypowiadasz sie jako "Andrzej Szatanek" zamknij morde końska spierdolino bo jesteś nikim zakało bielskiej rodziny.
~Kibic Gdańskiej Lechii |
![]() |