|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5481 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oni się biją, a wy jęczycie na te Vision jakbyście niedorozwinięci bili.. pojeczcie na Dusk, a nie zazdrościcie zebranych tam wysokich leveli.. To, że drugi raz na tyle akcjiii im nie wyszło- ich problem.. Nie są IDEALNI jak wy, ale grają w tibię najlepiej jak mogą! Hail dusk/vision jak kto woli ; )
Btw.. Petro wraz ze swoim Podnózkiem Ymciem zakoncze te załosne zabawy na forum... "Andrzej Szatanek" "Grubello" ; ) Lubimy ludzi głupich, ale wy to chyba przesada-.- |
![]() |
|
![]() |
#5482 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
juz jest xd
![]() |
#5483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Ja tam wole go nie sciagac gosciu posta z edytowal po scanie...
![]() |
![]() |
![]() |
#5484 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() http://rapidshare.com/files/22394584...n_rox.rec.html http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 23-03-2007 o 15:22. |
![]() |
![]() |
#5485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Siema ziomki , khazul dzis chce demon helmet. Co do mojego deada to tak bywa ale co poradzic i tak my ich cisniemy
![]() ARKA DO ROOKA!!!! XDDD POZDRO ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#5486 |
Guest
|
![]() Nie no sorry za gadanie nie na temat, ale Imargam weź prosze zamknij morde już z gadaniem Arka do rooka itd. Tyczy się to też innych użytkowników. To nie temat o pilce nożnej, jak chcesz to zrób taki ;|
Co do OB to uważam, że Dusski teraz wygrały. Jak ktoś już pisał straty w expie Imargama są większe niż straty 5 osób z Dussk, które padły ;] I prosze nie gadajcie teraz, że Dusski wygrały tą bitwe, bo mają większe lvl, a tak to cioty itp. Jak coś nie pasuje to niech ludzie z Vision zrobią takie same levele i nie będzie problemu, ale teraz pytanie czemu takich nie mają...Ta wypowiedź tylko dla tych co tak do tego podchodzą ![]() Ostatnio edytowany przez Krzysiek16 - 23-03-2007 o 16:21. Powód: Literówka |
![]() |
#5487 |
Guest
|
![]() Kurwa ziomek jestes kurwa jedynom mondrom osobm tutaj jakby oni sluhali takich jak my to by kurwa furora wyglondala inaczej bo zobacz taki petro to kurwa jest ziomek jak ja ., bo co byscie nei grali to on zondzi na furora i jak fikasz to padasz a imargam juz padl s*****el jebany w dupe wy******* przez stado wscieklych petro-dingo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
#5488 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() 13:34 Shelbo [100]:13:33 You advanced from Level 99 to Level 100.
:*:*:*:* gz bro |
![]() |
![]() |
#5489 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Marzy mi się zrobienie MPA lottery XDDD byłby ktoś chętny? ta, gz shelbo !
![]() |
#5490 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Cytuj:
Weź kurwa sie ogarnij koleś to duski s*******ały do pz tak jak będą s*******ać w sobote. Więc lepiej zacznij myśleć nie liczy sie jaki był wynik tylko kto uciekł. Widać stary, że nie ogarniasz w tą gre a jak chcesz wylizać dupke taifunowi to umów sie z nim i z Ymym proste. ~Kibic Gdańskiej Lechijki |
|
![]() |
![]() |
#5491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() ogladałem filmik
Fens on Furora duzo pisze do yeetra nie dobrze.. nie zebym sugerował coś ![]() Vision sobie liczy nieraz fragi tak "Dusk & Supporterzy" Ciekawe co by bylo jakby takie osoby Rivson, Yumeii itp. które widać na filmie By padły od duskow ciekawe czy byście fraga policzyli... dla dusk.. ? @w11 zgłoś się... debili poniżej Ostatnio edytowany przez Widzialem_Bota_Cien - 23-03-2007 o 16:51. |
![]() |
![]() |
#5492 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Cytuj:
Weź sie stary ogarnij wogóle co ty porównujesz.. S*******aj z tego forum i nie w*****aj ludzi bo skonczysz jak magrami albo inny pleb. ~Kibic Gdańskiej Lechijki |
|
![]() |
![]() |
#5493 |
Guest
|
![]() Do typa wolnemiastogdansk:
Człowieku przestań, źle chyba mnie zrozumiałeś i odrazu liże dupe Taifunowi ta? Tak szczerze jebie mnie Taifun je*ie mnie on i reszta ludzi naprawde ;| I tak liże dupe Tafunowi,bo powiedziałem że tym razem wg. mnie Dusski wygrały bitwe ;/ Ogarnij sie człowieku. Szkoda takich jak ty kibicu gdańskiej lechijki ;| Napisałem to tylko żebyś uświadomił sobie że nikomu nie liże dupy bo to tylko gra i na niej mi naprawde nie zależy tzw. Real ;] |
![]() |
#5494 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vicko Samiz
Gildia: Eternal Condemnation
Poziom: 57~
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Fens powiem Ci że cie lubiałem ale teraz jesteś dla mnie psem. Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#5495 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() A ja pogratuluje Duskiness za akcje ostatnią Gdzie padło sporo osób np.
-Imargam -Barles Karste -Kerston ...and moreee haha Gratz Duskiness!!! |
![]() |
![]() |
#5496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Dussters nie atakujcie vision bo was rozgniotą lepiej koście supporterów im bedzie latwiej (czyt. Duską), vision nie bedzie miało pokrycia i noobow w koło siebie wiec dla dusk droga otwarta i wyjebia all.
nie rozumie tez jednego jeśli chcecie zeby furora staneła na nogi musicie działac bo to wy na tym tez tracicie popatrzcie na ceny itemów albo czy uda wam sie sprzedać MPA w dobrej cenie... a wy tylko liczycie na dusk... nie bac sie walczyć to gra ale trza sie nieraz unieść honorem i wziaść sie w garść - tylko z głowa ![]() |
![]() |
![]() |
#5497 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
Musisz przywyknac. Na tym forum jak jestes obiektywny to znaczy ze jestes asslickerem...;/
![]() |
#5498 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
|