|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Wiem że zdania nie rozpoczyna się od "a więc", ale ja tak zrobie ;p
A więc... założyłem sobie chara. Char ten będzie przeznaczony do robienia screenów i wstawiania tych screenów na te właśnie forum. Narazie zrobiłem ok. 30 screenów. Teraz pokaże 10 z nich. Odrazu napiszę że niebędzie tu jakichś wypraw na minosy czy demony ![]() Postać jest na Isarze. A teraz to: Screeny ;p Aaaa nie. Jeszcze nie koniec. Chcę powiedzieć że będe dopiero we wtorek, środę więc więcej zdjęć będzie dopiero wtedy. 0001-No więc zaczyna się... już na wstępie daje się słyszeć krzyk pana o dosyć ciekawym nicku... ![]() 0002-Piękny spam... kilku Polaków przebranych w patriotyczne ciuszki. Zapchany "rynek", norma w godzinach szczytu ![]() ![]() 0003-Tom sobie chodzi. Da się słyszeć że ktoś wykrzykuje wyraz, który znaczy tak wiele. Tym wyrazem jak widzicie jest "yttr". ![]() 0004-A tu mamy przepiękny nick! Juz od początku wiadomo jakiej narodowości jest ów gracz stojący najdalej od wejścia do sklepu. ![]() 0005-Króliczek... krówka... czego więcej można chcieć! ![]() 0006-A tutaj rozmówki hiszpańskie. Jak najbardziej zgodne z regulaminem Tibii. ![]() 0007-Wypowiada się drugi pan. ![]() 0008-Tutaj podążał za mną pewien 5-levelowiec. Jak się później (w następnych screenach) okaże, moja opinia na jego temat (widoczna na samym dole screena) jest bardzo słuszna. ![]() 0009-Ten pan dalej mnie śledzi! Ale jakież on inteligentne słowa wypowiada. ![]() 0010-A tutaj nieszczęśliwy człowiek. Niedość że wyrzucili go z mainia to jeszcze na dodatek lata za nim czerwona czaszka. Aż mi szkoda gościa ;p ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Fajne Screnny wiesz ja mam postać na isarze i ma na imie Zakejos.
Chłopie te ss są fajne dlatego że humorystyczne oraz ciekawe i okazuja Rookgard w krzywym zwierciadle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() hehe Niezle
![]() __________________________________________________ __ Sword Stalker Hero>> Knight lvl 19 m lvl 3 >>> Aldora |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie sa to przerzajaco ciekawe ss ale gratz pomyslu i wykonania. tylko slabo widac bo maly format...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Omg..
![]() ![]() ![]() Gratz Pomyslu ![]() PS.tak sie sklada ze mam rook chara wiec na pewno wpadne jeszcze w nie jeden ss twoj ![]() Ostatnio edytowany przez Shinoda - 26-09-2004 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huh. Przed chwilą wróciłem, więc mogę kontynuować pracę ;p
Niedługo nowe screeny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huh. Trzecia seria też słaba. Ale było ona robiona jeszcze tego samegodnia co pierwa i druga. Obecnie zrobiłem już 76 screenów. Obiecuję że będą lepsze ;p
0011-No co?! U Toma za duża kolejka... ![]() 0012-Pan z czaszką się upił. Musi mu być bardzo ciężko ;p ![]() 0013-Policja śmiga po Rooku. Niezły pomysł ;p ![]() 0014-I dalej śmiga... ![]() 0015-Ten pan po lewej chyba bardzo szybko chciał się pozbyć tego hełmu... ![]() 0016-Pan z czachą się zdenerwował ![]() ![]() 0017-Krówka again! ![]() 0018-A tu kolejne poczynania pana "mather fuck". Myslał że mnie strapuje ;p ![]() 0019-Męczył się i męczył. ![]() 0020-A jak sie skapował że mu się nie uda. To napisał że mnie zhuntuje... ciekawe... ![]() Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 01-10-2004 o 08:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() najlepsze są komentarze autora nad zdjęciami
![]()
Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30 Best monster solo - Giant spider ( on level 27 ) Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 ) Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< ) Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huh. Trzecia seria też słaba. Ale było ona robiona jeszcze tego samegodnia co pierwa i druga. Obecnie zrobiłem już 76 screenów. Obiecuję że będą lepsze ;p
0021-Kolejny przepiękny nick... ![]() 0022-Ekhm... ![]() 0023-Pan wampir chodzi po ulicach ;p ![]() 0024-A tu taki mały awansik. ![]() 0025-No i znowu, świetny nick! ![]() 0026-Tym razem awans lvl. ![]() 0027-Nawet fajnie się expiło pod sklepem All'Dee ![]() ![]() 0028-"You need helmet?" -Yes "Br?" -No. I w taki oto sposób dostałem hełmik ;p ![]() 0029-Tutaj obejrzałem sobie go. Ale za późno zdjęcie zrobiłem. ![]() 0030-I awans... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Fajne zdjęcia. Zrób postać na LUnarze to potrapujemy razem na rooku.
mój nick Ziomex ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() lol ale nudne co w tym ciekawego, koles se expi na wszytkich sreenach na ratach ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() up:
Dla ciebie tylko by pasowały demony i demony a potem demony a na końcu demony i WKOŃCU najciekawsze to DEMONY !!!!!!!!! OMG Autor tego topicu wkońcu zrobił jakiś krok w przód a nie jakieś ZASR***NE demony . Wszędzie widze tylko topici w stylu "Hunt na demonach" , "Demon hunt by ***" itp. itd... od tych huntów spać mi sie chce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() Stary nie bede tak jak wiekszosc udawal ze mi sie to podoba.
Tak szczerze to zdjecia sa do bani a ludziom nie podoba sie ogladac byle glupot. Widac, ze dales te screeny tylko dlatego zeby se postay nabic. Nie lubie takich n00bow wiec nie wklejaj wiecej taki screenow. CYA |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
1.Jak cie sie nie podoba nie ogladaj 2.Jak widac jedynie ty jestes tu n00bem ktory cytuje "chcial tylko nabic posta" 3.juz po twojej ksywce na forum widac ze jestes n00bskiem ^^ ![]() @topic Mi sie zdjecia bardzo podobaja ![]() ![]() Ps. Iris czekam na ss`ki ![]() Ostatnio edytowany przez Shinoda - 01-10-2004 o 19:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() mi sie podobaja. jak sie komus nie podobaja to niech nie oglada. proste? czemu ogladasz? bo jest taki topic?
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety. Przez następne 2-3 dni prawdopodobnie nie będzie screenów, ponieważ mam do odrobienia 6 dni szkoły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Dla mnie na razie są przeciętne te screeny może następne bardziej mi się będą podobały ?? Chyba tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Naprawde moze wam sie przydac dla 1 postaci.
|
![]() |
![]() |