![]() |
#2621 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
a od tetrowego sie od[ier%^$&$ bo wie o kyrze wiecej niz kazdy z was wszyscy pisza kyra cos tam cos tam a osob ktorzay cos o niej wiedza jest 5 lub 6 jesli ejstem niczym to czemu mam na gg 1/3 osob z WiW i z 4 osoby z Nf + msn swe niektorych z BM jeszcze 17 urodziny rox wali mnie to co piszecie ! ;] mam tyo gleboko w dupi&&
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
|
![]() |
#2622 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2623 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() `~NO FEAR ~`
WYGRA WOJNE BO JUZ JA WYGRYWA `~SA ZGRANI ~` `~NIEPADAJA JAK NOOBY~` GDY WAS JEST WIELU TO I TAK PADACIE.. PRZYJMIJCIE TO DO SWIADOMOSCI ![]() -=*NO-FEAR*=- ->POWER<- |
![]() |
![]() |
#2624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() po 1. przestancie sie jechac bo jest to zalosne
![]() po 2. wszystkiego najlepszego mosq moze bys w koncu do mnie wpadl bo obiecujesz i cie nie widac ![]() po 3. moze zacznijcie pisac o tym ktora ze stron jest lepsza a nie o tym czy czyjs stary jest psem a innego stara jest lysa i ma wlosy na klacie? @up we will see xD jestem innego zdania ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 130
Poziom mag.: 8
|
![]() wezcie sie kurwa pogryzcie czy jaki huj bo sie klocic bedziecie :| bo jeden wie tyle co 2 o kyrze i pierodlicie glupoty jesli jestescie tacy cwani ujawniajcie swoje name a nie sie podszywacie pod innych etc.... co do wojny na kyrze nf i gildie sprzymierzone sobie jakos expia jak widac a wiw tylko massloguje i mysla ze kogos udupia xD ale takie sa tez zasady war gdy 1 strona wygrywa to 2 sie kampi w pz i wyczekuje swoich 5 minut
Cya in game guys ;]
Bez Komentarza ;p Ostatnio edytowany przez qeenar lee - 23-03-2007 o 08:33. |
![]() |
![]() |
#2627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() Do twej wiadomości NF obecnie przegrywa tylko Olik nieruszy dupy by dodac staty
|
![]() |
![]() |
#2628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Poruszałem temat oficjanych statystyk dotyczących tej wojny.
Gandamir doda fragi za góra 3-4 dni.
#2629 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Dziekuje ci keonek wpadne w wakacje ;p na 100%
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#2630 |
Użytkownik Forum
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ogladalem kiedys filmik jak WiW zrobilo z NF masakre(20 marca ? chyba ).
Troszke im nie wyszlo, bo dobijac nie umia ![]() ![]() WiW ma taktyke, chlopaki coraz bardziej zgrani i mysle, ze to bedzie mialo znaczenie w tej fazie wojny. |
![]() |
![]() |
#2631 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2632 |
Użytkownik forum
|
![]() "kiedys" zajebiscie lol masz do dyspozycji 20,21,22 i dzis 23 nie no zajebisty jestes lol
|
![]() |
![]() |
#2633 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
WIW jeszcze nigdy nie zrobiło masakry z NF |
|
![]() |
![]() |
#2634 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() Cytuj:
WIW zrobiło masakre?! HAHAHAHHAHAH...nie rozśmieszaj mnie, żadnego sorca na tym battle nie ubiło (przynajmniej ważnego np: Abo/Patteh/Xolo/Pablofon/Masoj~/Juffs/Steiner~). Masakra była 12 marca, kiedy NF ubiło Mootha/Garlerdona/Nonixa~/Rhu~/Lyk~/Sairus'ka/ itp. |
|
![]() |
![]() |
#2635 |
Użytkownik Forum
|
![]() MUAHAHAHAH masoj nie padl?? gratz wiadomosci.... Pablofon to liczaca sie postac? Gowno prawda ciec ktory ma duza sile sd i zerowe pvp ktory przydaje sie w trapach w niczym wiecej... Juffs nie padl?? Zajebiscie sie widze znasz.... Steiner nie padl?? Nie no bez przesady nie koloryzuj bo ci to nie wychodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#2636 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() Cytuj:
wiec zamknij pizde keonku skehmencie czy jak ci tam Ostatnio edytowany przez Eabbol - 23-03-2007 o 18:59. |
|
![]() |
![]() |
#2637 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta sry nie zauwazylem ze na tym battlu w kazdym razie myslalem o wojnie. haha nie ale widzialem go w rlu i to mi starczy (wiecej go nie chce zobaczyc) widac ze masoj to noobek dlatego nie zdziwilbym sie jesli rzeczywiscie to jego 1 char
|
![]() |
![]() |
#2638 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
PŚ w Planicy: Małysz po raz 36.! Małysz znów na czele! teraz trzeba trzymac kciuki za malysza i za pilkarzy a nie walczyc w war |
|
![]() |
![]() |
#2639 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
nie znasz go wiec nie mow o nim nic bo jestes nikim by go oceniac + podaj nam twoj nick z pewnością mielibysmy sporo większy ubaw PS in memory of lykontorna ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2640 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lykontorna[*] :|