![]() |
#561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raku Gobo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dragonesti
Świat: Celesta
Poziom: 24
Poziom mag.: 30
|
![]() No napewno po dedach mi się odechciewa grać, ale np jak ktoś mnie zhakuje albo np, głupio straciłem eq to mnie wkurza.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Imię: Darth Basson
Gildia: szukam gildii ...
Świat: Secura
Poziom: 20
|
![]() Ja zwiedzalem sobie podziemia Thaisu i nagle grupka pk idzie za mna. NIe balem sie ich. Nagle jeden wszedl przede mnie i mnie zaczal blokowac drugi zbloczyl od tylu i dedlem.Stracilem moje legi juztrzeci raz z rzedu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Stan: Niegrający
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() Mi osobiscie po żadnych. Poprostu odechciewa mi sie grać, podobnie jest z fizjologia odechciewa sie i juz.
![]() |
#566 |
Guest
|
![]() mi sie grać odechcialo po trzech sytuacjach
1- zamiast torcha wywalilem moje studded legsy moim rookstayerem do kosza(chociaz ktos to zrobil z golden legsami ![]() ![]() 2-jakis down mi rozwalil wszystkie paczki na rotkach(tez rook) jak bylem na afku i mnei lurną(dopiero nabilem utrudzony lvlek 3-po tym jak dedlem na zerku na zamku kolo ab, bo jakis kolo lurnal(powinni tego zakazac ![]() ![]() jak tu tyle smutkow(przynajmneij dla mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() A co ja mam powiedzieć? Co za !@#$ dzień!
Expiłem moim 17 levelowym sorcem, demon skeleton sie do mnie przyplątał i oczywiście zginąłem, próbując odzyskać ciało z drogocennymi itemami zginąłem jeszcze 4 razy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Skilluje sobie ladnie. Matka wola. Zabijam slima. Matka sie drze. Mowie czekaj. Matka sie drze. Ok full def steel bootsy na nogi. Full def i i ide na dol . Po minucie patrze witch we mnie na*******a... i ded. Aol skille 2lvl w dupe... Nie gralem przez 2 miechy, Teraz mam 15 lvl wiecej i jest ok.
W ta sobote mialem pare procent do 50 lvl ![]()
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krótko, zwięźle i na temat.
Wychodzę z guard huntu, ue, bye. Proste? ![]()
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Imię: Adik Pedziwiatr
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Mi się odechciało grać jak dedłem przez mino maga na prawie 35 lvlu, a było to tak: Miałem pomuc koledze zabić jego pierwszego draga na zamku w ab. Resp się przedłużał to postanowiłem zabić na góże mm i orka shamana. Zabiłem wszystko pięknie , 9 % do lvlu. Nagle idzie jakiś 10 lvl do mm, po chwili schodzi na yellow hp, a ja postanowiłem pokazać mu jaki jestem dobry i wlazłem na góre, odrazy wdeplem na e field, ale dobra biegne zanim, nagle patrze robie krok efdrugi krok , ef , trzeci, ef i tak póścił mi 5 ef naraz ( ja bez utamo , nigdy nei potrzebowałem) potem doszedł atak z fire missile za 60 + red hp , robie e vite, nic... deep hp, nic i.. dead. Kolega postanowił wziąść moje itemy i gdy tylko wszedł na góre wyskoczył mu jakiś błąd... padł kilka sekund po mnie... I w en sposub mam 33 lvl i 30 % do 34
![]()
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Hmm...
1. Nooby w Carlin którzy używają bardzo barwnego języka i wyrażeń takich jak: "dedlem na gostlandzie", "jusz masz ded bo idzie muj kolega 20 lewel", a najgorsze właśnie takie typowo Polskie: "twoja stara robi loda pod latarnia" Ehh-.- 2. Przynajmniej na Iridii, Hiszpanie trapujący low-lvle na zamku, ja osobiście poległem raz... 3. Za duże straty, skillujesz, expisz, a tu w jedną chwilę wszystko idzie na marne... Przykład? Expisz sobie swoim 50~ knightem na guardach, a tu wpada 30 sorc z 2 fe i co masz robić? A nie dość że lvl spadnie na 48, do tego eq, skile... Szkoda gadać. To tyle z mojej strony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Po tym jak widzę niedowartościowanych noobów biegających jak jakieś patologiczne dzieci z ograniczeniami.
![]() |
![]() |
#573 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#574 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Poziom: 36
|
![]() Ja moją starą postacią (obecnie w statach pod nickiem mam moją nową 36lvl) poszedłem ostatnio na PoI quest (114lvl MS) i doszliśmy tam gdzie ten skelet z death ringiem i tym plecakiem gdzie level door. Przechodzimy i nagle ALL ( w tym mój kolega 108lvl Elite K robią murek i mnie blokują (bo akurat mnie te all monstery zaatakowały) i dedł mnie phantasm. cya poi, cya kolega, cya drużyna, ale nie cya tibia jutro ide raz jeszcze na PoI ;] dobrze że aol miałem ;]
@edit ci co tam pekują i mają low lvl to zróbcie chary na non-pvp jak ja =] @edit 2 ktoś tam napisał że kolega trapnął na tarantulach - to mnie mój kolega z klasy chciał dednąć eye-to-eye (PK) =[ ale uciekłem potem czekał na mnie na górze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Adix40 - 24-03-2007 o 17:58. Powód: dodałem coś ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]() Nie wiem czy dedne czy nie ale jestem 18 druidem. Nazywam sie Dynia of Candia i jak sama nazwa wzkazuje jestem na Candii. Kurcze jestem w jakiejs jamie która roi sie od berserków. Nie moge z niej wyjsc. A tak w ogóle nie iwem czy mam zdedzic i odrobic straty czy czekac na pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Dosłownie przed chwilą zostałem 2x zabity. Co mi wypadło? Świeżo zakupiony knight set oraz Bright Sword.
Po czymś takim mi się odechciewa grać.
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedyś miałem taką sytuacje:
Expiłem na soldach no i podbiega 15-20 palek , zaczyna mnie bić po 5+. Patrze podbiega 40 master sorek, SD --> palka nie ma. Zaczynam mu dziękować za to że mnie uratował, po chwili chce wyjść już z kopalni patrze ten 40 master idzie. Muwi żebym się zatrzymał, a ja stoje SD --> "You are dead" .
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Zambrów
Imię: Deadall Ikar
Świat: Galana
![]() |
![]() u mnie to było tak:
poszedlem swoim (teraz noob charem) Galynem na rotwormy, ciesze sie ze exp itd. a tu ubil mnie typek, pozniej wrocilem i znow tylko ze inny gostek mnie ubil. A ma obecnej mojej postaci (Deadall Ikar) ustawialem Hotkeye u siorki a ty podchodzi pall i z boltow walil po 20,30 (i tak chyba nie tak sporo) i padlem . Na szeczescie mam teraz 13 lvl i tak bardzo staram sie nie padac ze az mi sie grac chce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa
Świat: Isara
|
![]() Heh!
Osobiscie to wnerwilem sie gdy expiac w tombie znalazlem zgon jednego ziomka. Otwieram no i widze piekne bohy, woi, obsidian knife, 8 bp manasow, 3 bp gfb. Oczywiscie nie unioslem all wiec taszcze lootbag do sarkofagu. Exiva, szukam kolesia i widze ze go nie ma. Mysle kick. To rura co cenniejsze do bp gran hur i wyjazd. Przed wyjsciem kick. Oczywiscie padam. Ale bohy nie polecialy bo mialem na nogach. Tylko musialem je oddac bo jebane szwedy dobraly mi sie do tylka. Fuks ze nie padlem 2 raz. Pozdro!