Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-03-2007, 00:56   #561
Ember
Użytkownik forum

Ember's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raku Gobo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dragonesti
Świat: Celesta
Poziom: 24
Poziom mag.: 30
Domyślny

No napewno po dedach mi się odechciewa grać, ale np jak ktoś mnie zhakuje albo np, głupio straciłem eq to mnie wkurza.
Ember jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-03-2007, 16:27   #562
DaRkenstea
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 01 2007

Świat: Secura
Poziom: 20
Domyślny

Ja zwiedzalem sobie podziemia Thaisu i nagle grupka pk idzie za mna. NIe balem sie ich. Nagle jeden wszedl przede mnie i mnie zaczal blokowac drugi zbloczyl od tylu i dedlem.Stracilem moje legi juztrzeci raz z rzedu
DaRkenstea jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2007, 21:57   #563
Schwenkler
Użytkownik Forum

Schwenkler's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: ZKS Stal Stalowa Wola

Imię: Secret
Profesja: Paladin
Domyślny

Po dedzie??
stary 03-03-2007, 22:09   #564
Konduktor
Użytkownik Forum

Konduktor's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków

Stan: Niegrający
Imię: Gajer Ziom
Konduktor ma numer GG 1720036
Domyślny

Mi osobiscie po żadnych. Poprostu odechciewa mi sie grać, podobnie jest z fizjologia odechciewa sie i juz.
stary 03-03-2007, 22:15   #565
Gered
Użytkownik Forum

Gered's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2005

Imię: Allaris
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 63
Domyślny

mnie odechciewa się grać szczególnie po dedach z powodu lagów i kicków (szczególnie jak bylo juz tylko kilka % do następnego levela)
Gered jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2007, 15:45   #566
Machrumczas
Guest

Domyślny

mi sie grać odechcialo po trzech sytuacjach
1- zamiast torcha wywalilem moje studded legsy moim rookstayerem do kosza(chociaz ktos to zrobil z golden legsami ), ale na nastepnydzien mialem nowe
2-jakis down mi rozwalil wszystkie paczki na rotkach(tez rook) jak bylem na afku i mnei lurną(dopiero nabilem utrudzony lvlek
3-po tym jak dedlem na zerku na zamku kolo ab, bo jakis kolo lurnal(powinni tego zakazac )zerka na pieterko i sie go tam niespodziewalem

jak tu tyle smutkow(przynajmneij dla mnie ) to cos wesolego co mnei podbudowalo, a powodem tego bylo rozwalenie mino archera na 11 lvlu
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2007, 23:45   #567
Jlimakd
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2007

Domyślny

A co ja mam powiedzieć? Co za !@#$ dzień!
Expiłem moim 17 levelowym sorcem, demon skeleton sie do mnie przyplątał i oczywiście zginąłem, próbując odzyskać ciało z drogocennymi itemami zginąłem jeszcze 4 razy Z 17 lv zrobił się 14!!!! i straciłem pare itemów. I jakby tego było mało - najgorsze, zostawiłem mojego sorca w bezpiecznym miejscu i na chwile odszedłem od kompa, a tu nie wiadomo skąd slimy musiały wyjść i..... no oczywiście że powrót do świątyni, ALE JA MIAŁEM PRZY SOBIE 8k na itemy, wszystkie moje oszczędności, co ja teraz pocznę
Jlimakd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2007, 23:47   #568
pup
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
Domyślny

Skilluje sobie ladnie. Matka wola. Zabijam slima. Matka sie drze. Mowie czekaj. Matka sie drze. Ok full def steel bootsy na nogi. Full def i i ide na dol . Po minucie patrze witch we mnie na*******a... i ded. Aol skille 2lvl w dupe... Nie gralem przez 2 miechy, Teraz mam 15 lvl wiecej i jest ok.

W ta sobote mialem pare procent do 50 lvlP ide na dc i nabije. Ide 7 tarantul i gs. Ok spoko 3 exury. Potem 3 gs mnie goni. IIII punkt kuluminacyjny. LAG! Ded! Odechciewa sie grac.
stary 14-03-2007, 00:03   #569
RaHak
Użytkownik Forum

RaHak's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
RaHak ma numer GG 1939845 Send a message via Skype™ to RaHak
Domyślny

Krótko, zwięźle i na temat.

Wychodzę z guard huntu, ue, bye.

Proste?
stary 18-03-2007, 11:16   #570
Biovital
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?

Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
Domyślny

Mi się odechciało grać jak dedłem przez mino maga na prawie 35 lvlu, a było to tak: Miałem pomuc koledze zabić jego pierwszego draga na zamku w ab. Resp się przedłużał to postanowiłem zabić na góże mm i orka shamana. Zabiłem wszystko pięknie , 9 % do lvlu. Nagle idzie jakiś 10 lvl do mm, po chwili schodzi na yellow hp, a ja postanowiłem pokazać mu jaki jestem dobry i wlazłem na góre, odrazy wdeplem na e field, ale dobra biegne zanim, nagle patrze robie krok efdrugi krok , ef , trzeci, ef i tak póścił mi 5 ef naraz ( ja bez utamo , nigdy nei potrzebowałem) potem doszedł atak z fire missile za 60 + red hp , robie e vite, nic... deep hp, nic i.. dead. Kolega postanowił wziąść moje itemy i gdy tylko wszedł na góre wyskoczył mu jakiś błąd... padł kilka sekund po mnie... I w en sposub mam 33 lvl i 30 % do 34
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167962&page=3 <zapraszam;]>
Biovital jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2007, 17:19   #571
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Hmm...
1. Nooby w Carlin którzy używają bardzo barwnego języka i wyrażeń takich jak: "dedlem na gostlandzie", "jusz masz ded bo idzie muj kolega 20 lewel", a najgorsze właśnie takie typowo Polskie: "twoja stara robi loda pod latarnia" Ehh-.-
2. Przynajmniej na Iridii, Hiszpanie trapujący low-lvle na zamku, ja osobiście poległem raz...
3. Za duże straty, skillujesz, expisz, a tu w jedną chwilę wszystko idzie na marne... Przykład? Expisz sobie swoim 50~ knightem na guardach, a tu wpada 30 sorc z 2 fe i co masz robić? A nie dość że lvl spadnie na 48, do tego eq, skile... Szkoda gadać.

To tyle z mojej strony
Kiełek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2007, 17:22   #572
Magdaw92
Użytkownik Forum

Magdaw92's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Stalowa Wola

Domyślny

Po tym jak widzę niedowartościowanych noobów biegających jak jakieś patologiczne dzieci z ograniczeniami.
stary 23-03-2007, 19:14   #573
Watto
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lockhead Pokaż post
Ja nie mialem raczej takiej sytuacji ,ze na dluzsza mete nie chcialo mi sie grac ... ale pewnego razu moim palkiem byl wtedy 19 lvl z b robem na ktorego dlugo zbieralem ... no wlasnie kumpel z klasy dlugo mnie namawial choc z nami na dc dasz rade monki sa bardzo slabe wbijesz lvl choc pomozemy ci itd. itd. kazal mi wziac b roba i crusa co bylo dla mnie podejzane (ale nie wzialem nie lubie ryzyka)No idziemy wszystko dobrze wchodzimy po skrzyniach na tarantule byly 4 nagle mnie cofaja i schodza zabierajac skrzynie i jestem sam na sam z 4 tarantulami na 19 lvlu ;o 2 uhy poszly lapy mi sie trzesly ze starchu ,ze padne ale nie padlem pokonalem je i szybko ucieklem ... i tak to kolega mnie zdradzil , kolega z klasy !!! Chcial mnie zabic dla glupiego crusa :/
Może zbyt wiele rzeczy Ci umknęło, skoro kolega z klasy robi takie rzeczy. =/
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2007, 14:50   #574
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiełek Pokaż post
Hmm...
1. Nooby w Carlin którzy używają bardzo barwnego języka i wyrażeń takich jak: "dedlem na gostlandzie", "jusz masz ded bo idzie muj kolega 20 lewel", a najgorsze właśnie takie typowo Polskie: "twoja stara robi loda pod latarnia" Ehh-.-
2. Przynajmniej na Iridii, Hiszpanie trapujący low-lvle na zamku, ja osobiście poległem raz...
3. Za duże straty, skillujesz, expisz, a tu w jedną chwilę wszystko idzie na marne... Przykład? Expisz sobie swoim 50~ knightem na guardach, a tu wpada 30 sorc z 2 fe i co masz robić? A nie dość że lvl spadnie na 48, do tego eq, skile... Szkoda gadać.

To tyle z mojej strony
heh jedni zarabiaja gp robiac runki, drudzy expiac na rotach/larvach/scarabach a inni na pk. ja w ten trzeci sposob uzywajac zwyklego noobchara dorobilem sie ogromnego majatku. mozecie sprawdzic moje najlepsze fragi na www.tibia.com postac Zonka Raula
stary 24-03-2007, 17:51   #575
Adix40
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 11 2006

Poziom: 36
Domyślny

Ja moją starą postacią (obecnie w statach pod nickiem mam moją nową 36lvl) poszedłem ostatnio na PoI quest (114lvl MS) i doszliśmy tam gdzie ten skelet z death ringiem i tym plecakiem gdzie level door. Przechodzimy i nagle ALL ( w tym mój kolega 108lvl Elite K robią murek i mnie blokują (bo akurat mnie te all monstery zaatakowały) i dedł mnie phantasm. cya poi, cya kolega, cya drużyna, ale nie cya tibia jutro ide raz jeszcze na PoI ;] dobrze że aol miałem ;]

@edit
ci co tam pekują i mają low lvl to zróbcie chary na non-pvp jak ja =]

@edit 2
ktoś tam napisał że kolega trapnął na tarantulach - to mnie mój kolega z klasy chciał dednąć eye-to-eye (PK) =[
ale uciekłem potem czekał na mnie na górze ale uciekłem JAK?? on se nie kupił summona a ja tak =] zsummowałem 2 fire elementale i go dednołem ;] dostał darmowy bilecik do temple potem był na darashii ale sie mnie bał ofiarował mi golden armor wzamian za nie-dead (kupiłem se aola).

Ostatnio edytowany przez Adix40 - 24-03-2007 o 17:58. Powód: dodałem coś ;p
Adix40 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 20:56   #576
koszmarny0130
Guest

Domyślny Dead czy nie dead?

Nie wiem czy dedne czy nie ale jestem 18 druidem. Nazywam sie Dynia of Candia i jak sama nazwa wzkazuje jestem na Candii. Kurcze jestem w jakiejs jamie która roi sie od berserków. Nie moge z niej wyjsc. A tak w ogóle nie iwem czy mam zdedzic i odrobic straty czy czekac na pomoc . Chyba wole zdedzic ale jeszcze nie iwem po co mam odrabiac starty po raz 2. Kurna niepotrzebnie tam szedlem
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2007, 21:40   #577
Nyksus
Użytkownik Forum

Nyksus's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
Nyksus ma numer GG 9762142
Domyślny Re:

Dosłownie przed chwilą zostałem 2x zabity. Co mi wypadło? Świeżo zakupiony knight set oraz Bright Sword.

Po czymś takim mi się odechciewa grać.
stary 31-03-2007, 21:46   #578
smikki
Użytkownik Forum

smikki's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: nje

Imię: tipja
Gildia: ssie
Świat: paue
Poziom: :<
smikki ma numer GG 6035982
Cool

Kiedyś miałem taką sytuacje:
Expiłem na soldach no i podbiega 15-20 palek , zaczyna mnie bić po 5+. Patrze podbiega 40 master sorek, SD --> palka nie ma. Zaczynam mu dziękować za to że mnie uratował, po chwili chce wyjść już z kopalni patrze ten 40 master idzie.
Muwi żebym się zatrzymał, a ja stoje SD --> "You are dead" .

Ukryty tekst:
Cytuj:
Aniazonka [153]: Kniryc, thats not funny, player with name 'Mam Chuja' does not exist
Cytuj:
Disters [20]: za pare chwil bede kurewskim paladynem
Disters [20]: srry krolewskim
Cytuj:
Ave'Sharaven [67]: i huj dzieciaki z hallowen do mnie przyszly
Ave'Sharaven [67]: wzielem kija jak typek zaczol spiepszac to mu maska spadla
smikki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2007, 13:03   #579
djbialas
Użytkownik forum

djbialas's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Zambrów

Świat: Galana
djbialas ma numer GG 10251013
Domyślny

u mnie to było tak:

poszedlem swoim (teraz noob charem) Galynem na rotwormy, ciesze sie ze exp itd. a tu ubil mnie typek, pozniej wrocilem i znow tylko ze inny gostek mnie ubil.

A ma obecnej mojej postaci (Deadall Ikar) ustawialem Hotkeye u siorki a ty podchodzi pall i z boltow walil po 20,30 (i tak chyba nie tak sporo) i padlem . Na szeczescie mam teraz 13 lvl i tak bardzo staram sie nie padac ze az mi sie grac chce (padlem tylko raz przez te hotkeye)
djbialas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2007, 00:14   #580
Unnamed Glum
Użytkownik Forum

Unnamed Glum's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa

Świat: Isara
Domyślny

Heh!
Osobiscie to wnerwilem sie gdy expiac w tombie znalazlem zgon jednego ziomka. Otwieram no i widze piekne bohy, woi, obsidian knife, 8 bp manasow, 3 bp gfb. Oczywiscie nie unioslem all wiec taszcze lootbag do sarkofagu. Exiva, szukam kolesia i widze ze go nie ma. Mysle kick. To rura co cenniejsze do bp gran hur i wyjazd. Przed wyjsciem kick. Oczywiscie padam. Ale bohy nie polecialy bo mialem na nogach. Tylko musialem je oddac bo jebane szwedy dobraly mi sie do tylka. Fuks ze nie padlem 2 raz. Pozdro!

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania