|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5581 |
Guest
|
![]() PROSZE 500 FOTEK i 10 FILMOW
http://s4.photobucket.com/albums/y10...BBa%20meeting/ Ale odrazu widac ze ci z gdanska to pleby ........... HAIL BB TEAM!!!!!!!!!! @SAM JESTES GNIOTEK GNIOTK€[Ió[/i] Ostatnio edytowany przez bielskoyeye - 25-03-2007 o 13:28. |
|
![]() |
#5582 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Gniotek? ? ? ? weź popatrz 10 sec na pysk Petra i zobacz czy nie zaczniesz się śmiać jak pomyślisz o gniotkach xD
Btw... Petro musiał sprzedać pieniążki w tibi.. żeby starczylo im na dziweczke.. |
![]() |
![]() |
#5583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() nara zostancie w chacie piekna pogoda ty a moze o zwidku ?? to samo moge powiedziec / dalem przyklad ze pilka nozna moze byc sposobem spedzania wolnego czasu ale co ty mozesz o tym wiedziec ![]() Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 25-03-2007 o 13:56. |
|
![]() |
![]() |
#5584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() hmm kiedyś już ktoś o tym pisał, nie wiem czy Wy jesteście tacy głupi czy tylko chcecie koniecznie kogoś obrazić. Załóżmy że ja Cię widzę 1 marca i jesteś w czerwonej bluzie później Cię widzę 30 marca i znowu jesteś w tej samej bluzie czy to znaczy że przez ten czas chodziłeś ciągle w jednym ubraniu??
|
![]() |
![]() |
#5585 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby to się zdarzyło 1-2 razy to ok
![]() Może tą firme reklamuje ![]() |
![]() |
![]() |
#5586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() A jak swoj wolny czas spedzam na okradniu straszych pan z torebek takie moje male hooby
|
![]() |
![]() |
#5588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
@UP No to masz sie czym chwalic faktycznie :/
![]() |
#5589 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nirt
Mhm żeby ocenić wygląd kogoś to trzeba byc pedałem? Do Vision.. mogą was porównywać do pączków do świnek... ale to i tak dobrze.. na waszym miejscu załamabym się dopiero wtedy gdyby mnie porównali do twarzowców z DUSKINESS albo gniotka |
![]() |
![]() |
#5590 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Trzeba byc strasznie zakompleksionym, niedowartosciowanym i skrzywdzonym przez los czlowiekiem zeby smiac sie z innych ludzi z powodu ich koloru skory, ubrania ktore nosza, lub tego ze maja nadwage..
Ostatnio edytowany przez jit - 25-03-2007 o 15:15. |
![]() |
![]() |
#5591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Boshe jak widze te foty to KRZYCZE ''ZAL'' czlowieku czym ty sie chwalisz ze dotkles CYCKA KU....RWY BLONDYNY? jetses teraz kozak i mamy ci dac po 100k bo jestes kul i pijesz piwo? co nas obchodzi to ze ty musisz wynajac ...prostytutki....? mi by bylo glupio ale wiem niemasz powodzenia u dziewczyn to musisz niestety....na panie isc ......to tyle :> HAIL VISION
![]() |
![]() |
![]() |
#5592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Lokacja: Tarnow
Imię: Larean
Gildia: Methyl Injection
Poziom: 113
Skille: 86 sux
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
nie no normalnie ludzi nie wyzywam , ale jak bym tak wygladal to na jakis kurs zaraz bym sie zapisal btw : katrila ty jestes tranwestyta ze w rl facet a nick baby w grze rotfl'n'lol ?? fajny masz usmieszek Gz nareszcie ima zbanowany ^.^ @down dzieki za komplement ale nie czujemy sie samotni , ty takze jestes ;]
always fight , perhaps earn , never give up Few Friend, Hated by Many, Feared for All . . . Ostatnio edytowany przez Eliess - 25-03-2007 o 15:22. |
|
![]() |
![]() |
#5593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() Bożeeee ale wy jesteście niedojebani żal
#5594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Ziomek, żal mi ciebie po prostu żal... Ograniczony sam jesteś, zresztą nie mam ochoty bluzgać sie z tobą..
|
![]() |
![]() |
#5595 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5596 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#5597 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A ze nie odzyskal chara przed wakacyjnym Update'm to wiadomo ze stare rec keye są nie aktywne ;s, wiec ende z tym charem bedzie sobie dalej lezal. - To wiem z autopsji. @Down Jeszcze nie wiadomo, czy by sie dalo tego chara odzyskac po przez magiczne 5 "Ojro"
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 25-03-2007 o 15:58. |
||
![]() |
![]() |
#5598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() @Sarin
Mam nadzieje,że uczysz się jeszcze bo Twoj iloraz inteligencji na chwile obecna jrzuca się w oczy i to wcale nie jest komplement.
#5600 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
19:19 Egzekuttor [24]: demon co to znaczy pay |
|
![]() |