Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea

Notki

Aurea Wydarzenia ze świata Aurea

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-03-2007, 05:10   #3101
L4ki
Guest

Król rada dla noobow jak czegos nie wiecie to nie piszcie...

Zaczne wiec od swojego ostatniego posta i to co po nim zostalo napisane:

1. Zevs kiedys nalezal do ziomala co obecnie zrobil sobie postac Vesz co bardziej spostrzegawczy zobacza ze wystepuja te same literki : E,S,Z,V. z Zevsem to dluga historia bo vesz czyli jego zalozyciel byl noobem i nigdy nie potrafil sie na nim bic i spadal od 103 w dol potem gral na nim Wolt ale tez chlopak nie bardzo se radzil i tak zevsik spadl do 89 bodajze (wybaczcie jesli sie pomylilem o te kilka lvl dawno to bylo) oitem nastala era odrabiania lvl i znalazl sie fifi co gra do dzis...

2. Nie wiem czy z Veszem ktos gra, ale z zevsem napewno ktos ostatbio gral nie wiem czy to byl Gonzo=vanhalo bo z mojego info wychodzi na to ze ktos inny...

3. Skoro mowa juz o vanhalo to podobno ma postac na aurea o nicku Mengiz ( pozdro gonzo jakbys czytal)

4. Co do Endroxa nigdy mu nie ufalem i nie bede ufal... zreszta to jest gra i nawet ziomki z rl sie w niej hakuja to czego sie spodziewasz od ludzi co sie nie widzieli na oczy, i zaowazcie moze ze ludzie tez z RoM tez hakowali swoich tylko zeby skonczyc ta wojne jak widac nic nie dalo wrecz wzmozylo...

5. @Impana Mejart _/ szkoda ale nic na to nie poradze...

6. @ Elom Tika ... masz racje FAG sie nigdy nie poddal i nie podda wszyscy zbroja sie do nastepnej wojny bo jak wszyscy wiedza na Aurea bez wojny i PA to juz nie Aurea

7. @ Kolrin moze cos wiesz ale nie do konca jak nie wiesz to lepiej nie pisz bo czasem przez takich jak Tobie podobni odechciewa sie wchodzic na to forum i ogolnie tibia.pl bo sie kojazy z ludzmi co maja duzo do powiedzenia, kiedy polacy zadza sa z nimi a potem liza d... szweda pozdro >.<

8. @ Kakalaka222 nie wiesz o fagu i piszesz mozesz sie podpiac pod to co napisalem do kolegi wyzej ^

9. Co do sharowania kont przez FAG RoM itd chcesz miec lvl a nie chcesz spedzac calego dnia 24/7 przed kompem nie sharujesz nie istniejesz (smutne prawdziwe, ale osobiscie ni kminie ludzi co graja po wiecej niz 2 osoby..)

10. @Mori's ty to jzu sie wogule nie wypowiadaj czlowieku jak przeczytalem to co napisales o tym sprzedawaniu postaci to mi sie lezka w oku zakrecila....

... ogolnie to sie wypowiedzialem za jakis czas sie znow odezwe zeby sie posmiac i nauczyc niektorych historii...

pozdro
FAG _/ and some friends from Alliance _/

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-03-2007, 10:13   #3102
Govinem
Zbanowany

Govinem's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez L4ki Pokaż post

1. Zevs kiedys nalezal do ziomala co obecnie zrobil sobie postac Vesz co bardziej spostrzegawczy zobacza ze wystepuja te same literki : E,S,Z,V. z Zevsem to dluga historia bo vesz czyli jego zalozyciel byl noobem i nigdy nie potrafil sie na nim bic i spadal od 103 w dol potem gral na nim Wolt ale tez chlopak nie bardzo se radzil i tak zevsik spadl do 89 bodajze (wybaczcie jesli sie pomylilem o te kilka lvl dawno to bylo) oitem nastala era odrabiania lvl i znalazl sie fifi co gra do dzis...

2. Nie wiem czy z Veszem ktos gra, ale z zevsem napewno ktos ostatbio gral nie wiem czy to byl Gonzo=vanhalo bo z mojego info wychodzi na to ze ktos inny...

3. Skoro mowa juz o vanhalo to podobno ma postac na aurea o nicku Mengiz ( pozdro gonzo jakbys czytal)

4. Co do Endroxa nigdy mu nie ufalem i nie bede ufal... zreszta to jest gra i nawet ziomki z rl sie w niej hakuja to czego sie spodziewasz od ludzi co sie nie widzieli na oczy, i zaowazcie moze ze ludzie tez z RoM tez hakowali swoich tylko zeby skonczyc ta wojne jak widac nic nie dalo wrecz wzmozylo...

6. @ Elom Tika ... masz racje FAG sie nigdy nie poddal i nie podda wszyscy zbroja sie do nastepnej wojny bo jak wszyscy wiedza na Aurea bez wojny i PA to juz nie Aurea

7. @ Kolrin moze cos wiesz ale nie do konca jak nie wiesz to lepiej nie pisz bo czasem przez takich jak Tobie podobni odechciewa sie wchodzic na to forum i ogolnie tibia.pl bo sie kojazy z ludzmi co maja duzo do powiedzenia, kiedy polacy zadza sa z nimi a potem liza d... szweda pozdro >.<

8. @ Kakalaka222 nie wiesz o fagu i piszesz mozesz sie podpiac pod to co napisalem do kolegi wyzej ^

9. Co do sharowania kont przez FAG RoM itd chcesz miec lvl a nie chcesz spedzac calego dnia 24/7 przed kompem nie sharujesz nie istniejesz (smutne prawdziwe, ale osobiscie ni kminie ludzi co graja po wiecej niz 2 osoby..)

10. @Mori's ty to jzu sie wogule nie wypowiadaj czlowieku jak przeczytalem to co napisales o tym sprzedawaniu postaci to mi sie lezka w oku zakrecila....

... ogolnie to sie wypowiedzialem za jakis czas sie znow odezwe zeby sie posmiac i nauczyc niektorych historii...

pozdro

A ja z tego co wiem Mengiz-em gra Sławek rl Gonza/o = Gonzo = Vanhalo
Govinem jest offline  
stary 25-03-2007, 11:16   #3103
Xtreme
Zbanowany

Xtreme's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora

Imię: Elom Tika
Profesja: Elite Knight
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
Xtreme ma numer GG 5172971
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mori's Pokaż post
Jak w tibii nie idzie to przynajmniej forum nie śmieć bzdurami bądź czymś
co do tego 1% to sporo osób się tam mieści np. Beznickos (char sellniety), Endrox(sellnięty kilka razy), Lord of sorccer(były Thor gra teraz dawniej owner z Poznania), Thor Arteva(teraz owner z Poznania), Druid Karolka (około 80lvla sellnięty), Iron Nostradamus (Folari gra nim), Vladislavus Dragulia (kupiony przez Deeco około 70lvl), Joixazi (około 146 sellnięty), Saori Mia (około 125 sellnięty), Lesik (około 86 sellnięty),Sting Ninja (sellnięty ale niewiem czy old owner niegra)

i tak można by może wymieniać dalej ale to tylko kilka przykładów
Hmm... Jedno mnie dziwi? Bo połowa tu się nie zgadza ; F Po 1 deeco nie kupił vładka ..
Po 2 Lord`em nie gra teraz ovvner z Poznania
Po 3 Thorevm tez nie gra.
Co do beznicosa nic mi nie wiadomo.
Endrox? Mam wyjebane.
Druid Karolka Hmm? To był tylko 80 lvl a teraz 130 wiec nie pierdol glupot.
Iron? A moze bys byl taki genialny i pomyślał ze folari go stworzył?.
Joixazi.. Nic mi nie wiadomo.
Saori Mia a czy on jest w fagu Lmao?
Lesik ....
Sting Ninja nie sellnięty
To na tyle

Ostatnio edytowany przez Xtreme - 25-03-2007 o 11:20.
Xtreme jest offline  
stary 25-03-2007, 11:41   #3104
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xtreme Pokaż post
Pan widze dużo wie....
Saori Mia Hitman of the Fighting Alliance Group...
Żal...// IMFAO!! // _/ Fag ;s

Cytuj:
masz racje FAG sie nigdy nie poddal i nie podda wszyscy zbroja sie do nastepnej wojny bo jak wszyscy wiedza na Aurea bez wojny i PA to juz nie Aurea
Zbroją się?? Heh, fajnie im to wychodzi... Większość selluje all hais na allegro, robią chary na innych servach, ostatnie logi było 1-2 tygodnie temu itp... Owszem jest pare osób które często grają (wbijają nawet po 2-5k expa...) Ale to wszystko.. Nie wmawiaj nam, że się zbroją...

Ostatnio edytowany przez Slide_Aurea - 25-03-2007 o 11:42.
Slide_Aurea jest offline  
stary 25-03-2007, 11:50   #3105
huggae
Guest

Domyślny

Cytuj:
Buahhaha to czemu nim ciągle do 80lvl grał Uzi ? Myślisz że jestes w FaGu to dużo wiesz a tak naprawde chuja wiesz.

stary 25-03-2007, 12:05   #3106
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
...
...czy on jest w fagu Lmao?
Lesik ....
...
gdybyś mi to powiedział w 4 oczy to bym cię śmiechem zabił. beznicos nie sprzedany buahahaah nie kpij proszę cię. Był sprzedany na 120+ a że stało się to przed dojściem do FaG to inna sprawa.

Co do Lesika został sprzedany.
Irona stworzył Uzi - RL kumpel Sedux Eleandril(new ownera) sedux wyjechał do Wielkiej Brytanii i grały na nim 3 osoby

Sting również zmienił ownera, nie twierdze że został sprzedany ale gra nim teraz osoba która przedstawiała mi się bodajże jako Gex Darkblade
@L4ki

po 1 Kolirn nie Kolrin, ale mniejsza o to.

po 2 jeśli nazywasz mnie asslickerem etc to najpierw to udowodnij, bo nikomu 'dupy' nie lizałem. A że Alliance zachowuje się bardziej Fair wobec mnie niż wy jak to określił mastro scue "moi starzy przyjaciele" to już wasza sprawa. Więc jak cię coś boli na Tibi bo czegoś nie możesz a ja mogę to na prawdę nie jest to mój problem.
detest me!
and survive in an unsightly way.........
run...
run...
and cling to life

Ostatnio edytowany przez Kolirn - 25-03-2007 o 12:09.
Kolirn jest offline  
stary 25-03-2007, 12:17   #3107
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Domyślny

I wiadomość z ostatniej chwili..
Elom Tika też został sprzedany, gra nim teraz new owner... Jakoś nikt o tym nie wspomniał, why? Gra nim stary owner Trixoria, Aato Anrakima... Dominik

Ostatnio edytowany przez Slide_Aurea - 25-03-2007 o 12:18.
Slide_Aurea jest offline  
stary 25-03-2007, 12:27   #3108
Mori's
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Hmm... Jedno mnie dziwi? Bo połowa tu się nie zgadza ; F Po 1 deeco nie kupił vładka ..
Po 2 Lord`em nie gra teraz ovvner z Poznania
Po 3 Thorevm tez nie gra.
Endrox? Mam wyjebane.
Druid Karolka Hmm? To był tylko 80 lvl a teraz 130 wiec nie pierdol glupot.
Joixazi.. Nic mi nie wiadomo.
Lesik ....
Sting Ninja nie sellnięty
To na tyle
po 1 co do vladka na 100% został sprzedany jakby to nie Deeco kupił ale w każdym razie na nim latał
po 2 Lord z Thorem się zamienili charami gdzieś około 20 lutego więc nieściemniaj że nie
po 3 o Beznickosu już Kolirn wypowiedział się
po 4 Endrox i Druid Karolka sam sobie przeczysz SPRZEDANY to znaczy SPRZEDANY a nie że jak 80lvl to się nie liczy
po 5 Iron to też kolega up się wypowiedział
po 6 Joixazi akurat o nim się dużo mówiło że char sellnięty bo odszedł od Fagu był w jakiejś serbskiej gildii bodajże i kiedy go Alliance ubiło wstąpił do FAGu
po 7 Saori Mia sprzedał chara gdy już nie chciało mu się grać w tą grę powiedział że będzie zaglądał na tibii ale nie tym charem
po 8 Lesik osoba up już wyjaśniła
po 9 Sting może i nie sellnięty ale swojego czasu osoba grająca Stingiem chwaliła się ze posiada własnie taki acc. pisząc z Stinga ( i to nie było że hack etc tylko ta osoba podexpiła a co się dzieje ostatnio to nie wiem)

I do wszystkich którzy się "wielce" znają to albo wy nie róbcie se "mydlanej prawdy" i nie okłamujcie innych albo sami nie piszcie głupot
Mori's jest offline  
stary 25-03-2007, 12:32   #3109
Zevs
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Edron

Imię: Vesz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lorgar
Poziom: 161
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:

pozdro

Osobą która nie ma zielonego pojęcia o tym servie i gada głupoty jetseś ty. Widze troche się rozpisaliście i kminicie moją historię na tym servie, może kiedyś bedę się nudził to sprostuje ją
@Elom Tika: skomentował bym twoje posty ale szkoda się produkować, bo większość tych komentarzy to by były insulty i śmiech
Zevs jest offline  
stary 25-03-2007, 13:08   #3110
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Imię: Sting
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolirn Pokaż post
gdybyś mi to powiedział w 4 oczy to bym cię śmiechem zabił. beznicos nie sprzedany buahahaah nie kpij proszę cię. Był sprzedany na 120+ a że stało się to przed dojściem do FaG to inna sprawa.

Co do Lesika został sprzedany.
Irona stworzył Uzi - RL kumpel Sedux Eleandril(new ownera) sedux wyjechał do Wielkiej Brytanii i grały na nim 3 osoby

Sting również zmienił ownera, nie twierdze że został sprzedany ale gra nim teraz osoba która przedstawiała mi się bodajże jako Gex Darkblade
@L4ki

po 1 Kolirn nie Kolrin, ale mniejsza o to.

po 2 jeśli nazywasz mnie asslickerem etc to najpierw to udowodnij, bo nikomu 'dupy' nie lizałem. A że Alliance zachowuje się bardziej Fair wobec mnie niż wy jak to określił mastro scue "moi starzy przyjaciele" to już wasza sprawa. Więc jak cię coś boli na Tibi bo czegoś nie możesz a ja mogę to na prawdę nie jest to mój problem.
Sting zmienil ownera? HAHAHAHA zobaczymy jak Fag wroci do gry jak szybko spylisz swojego chara ;>
Hail and Kill _/
Sting_Ninja jest offline  
stary 25-03-2007, 13:21   #3111
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
Użytkownik Forum

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy ma numer GG 1917374
Domyślny

A i tak nie znacie prawdziwej historii Piątego!
Do 14 lvlu grali nim afgańscy Talibowie. Sprzedali, go oni jednak za 2 atomówki rządowi USA. Ci po dobiciu 25lvla znudzili się Tibią i wystawili go na Allegro. Jakoś się tak złożyło, że zawsze chciałem mieć 25+ chara na Aurei więc wziąłem go od ręki. Od 25lvla Piąty był sharowany przez 32 osoby (mieszkam w domu dziecka) i mojego kota... Teraz znalazłem nową rodzinę i już nie share'uję, dlatego w ogóle lvle nie idą ;/
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy jest offline  
stary 25-03-2007, 13:25   #3112
eny_
Użytkownik forum

eny_'s Avatar

Data dołączenia: 25 11 2006

Domyślny

>.<

To tak:

@Mori Joixazi nie byl sprzedany lol. Co ty pierdolisz tak wogle? Polowa tego co piszesz to jakies bzdury, wiec stfu.

@Kolirn Gex nie gra w tibie lol

@Wesz Naprawde jestes zajebisty... Jak juz mowisz komus ze jest kretynem, pajacem, to chociaz sprostuj to co napisal, bo inaczej zasmiecasz temat... Kurwa "wiem, ale nie powiem" ... lmfao.

@Slide Ciebie boli ze FaG przegrywa?? Bo wlasnie nie wiem o co Ci chodzi :/
eny_ jest offline  
stary 25-03-2007, 13:38   #3113
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja Pokaż post
Sting zmienil ownera? HAHAHAHA zobaczymy jak Fag wroci do gry jak szybko spylisz swojego chara ;>
Hail and Kill _/
twierdze że grał/gra nim Psychu (możliwe że pomyliłem ksywkę) i twierdze również że kiedyś(prawie rok temu) przedstawił mi się jako owner Gex'a.

co do sprzedawania charów, nie zobaczysz kolirn'a na allegro możesz być pewien nie lubię widzieć że moja praca zostaje zniszczona przez osobę która kupiła chara tak jak to się stało m. in. z Qki Bro'war :/
detest me!
and survive in an unsightly way.........
run...
run...
and cling to life

Ostatnio edytowany przez Kolirn - 25-03-2007 o 13:52.
Kolirn jest offline  
stary 25-03-2007, 13:56   #3114
Hanys_Kce
Zbanowany

Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice

Hanys_Kce ma numer GG 2999504
Domyślny

@Piaty~
I za to cie lubie

A z tego co mi wiadomo to pare osob gra na askara.
Np Adu,Therrax,Sting maja tam 100+ chary.
Hanys_Kce jest offline  
stary 25-03-2007, 13:58   #3115
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań

Imię: Noname
Adres Jabbera do Losari
Domyślny

@up powiem tylko ze masz w chuj racji nie selluj chara jak tak zrobilem na furorze i ze 100ms top 5 zostal 69sorc ktorego huntuje prawie caly serv za to co ja robilem xP
Losari jest offline  
stary 25-03-2007, 14:02   #3116
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
twierdze że grał/gra nim Psychu (możliwe że pomyliłem ksywkę) i twierdze również że kiedyś(prawie rok temu) przedstawił mi się jako owner Gex'a.

co do sprzedawania charów, nie zobaczysz kolirn'a na allegro możesz być pewien nie lubię widzieć że moja praca zostaje zniszczona przez osobę która kupiła chara tak jak to się stało m. in. z Qki Bro'war :/
Nie mozliwe, zeby ktos o nicku "psychu" ci sie przedstawial z mojego acc. Nikt z fagu nie mial i nie bedzie mial nigdy wjazdu na Stinga ;> Mozesz byc pewny. A ja nie gralem nigdy na Gexie -.^
Sting_Ninja jest offline  
stary 25-03-2007, 14:04   #3117
Brojek
Użytkownik Forum

Brojek's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London

Domyślny

Cytuj:

A pamiętasz Ludiego ? Ktos hacknol, oje---al, i podaje sie za rl ownera.
Co do sprzedawania sting raczej sprzedany
Brojek jest offline  
stary 25-03-2007, 14:11   #3118
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brojek Pokaż post
A pamiętasz Ludiego ? Ktos hacknol, oje---al, i podaje sie za rl ownera.
Co do sprzedawania sting raczej sprzedany
To widze ze wiesz lepiej odemnie Super wiadomosci. hEhueheu
Sting_Ninja jest offline  
stary 25-03-2007, 14:23   #3119
Xtreme
Zbanowany

Xtreme's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora

Imię: Elom Tika
Profesja: Elite Knight
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
Xtreme ma numer GG 5172971
Domyślny

Kurwa mac... Zevs... chcesz to się śmiej i tak jesteś s*****elem i będziesz

Nikt nie jest takim skurwysynem żeby kumpla na 3kk ojebać : ]

Wasze posty mnie dołują połowa osób wógole nie wie co się dzieje w Fagu a pierdolą takie zajebane głupoty
Żal.br

@ Slide.. Co Ty za głupoty pierdolisz że niby ja opierdoliłem chara ?BUAHAHAHAHAH NIGDY NIE SHAROWAłEM Elomem , a po 2 Aato anrakim kupiłem dla jakiegos nuuba z rl...
A po 3 to nie ja wystawiam postacię na allegro ; ))

Ostatnio edytowany przez Xtreme - 25-03-2007 o 14:28. Powód: Nie doczytałęm Postu Slide...
Xtreme jest offline  
stary 25-03-2007, 14:27   #3120
Brojek
Użytkownik Forum

Brojek's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London

Domyślny

@sting
jak jojo mi mowil ze sting ma ~3 ownerow to sidz cicho ...
Brojek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania