|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Witam, otórz wielu ludzi się pyta o dobry program do Wmv, no to ja udostępniam go Wam
![]() ![]() ![]() Ja tez niedługo dodam swoje WMV ![]() http://www.**************/file/i97aao http://s000.wyslijto.pl/?file_id=06641554367515078908 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Sciagam.Zaraz dam edita.
@edit Plik nie jest zainfekowany.Lecz pewnie zaraz zostanie podmieniony na inny,z "niespodzianka". Ostatnio edytowany przez Lotress - 25-03-2007 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Hmm... szukalem tego programu
![]() ![]() Dzieki Kemp~! Jak zrobie jakis fajny WMV to na pewno dodam ![]() Pzdr |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() o.o podaj nazwe programu to sam znajde wiarygodne źródła .. dla mnie to jest keylogger i pisz sobie co chcesz ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() Ostatnio edytowany przez Kamil1000 - 25-03-2007 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahah a za 20 minut powdow edycji"literówka" i inny link. Ahaha i co wam z tego, że przez 10 minut program jest czysty? Btw. co to za program ważący 1mb?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Etoric, z tego co widzialem ostatnio dawales jakiegos trojana.. ? Hmm zobaczcie sami ani razu nie edytuje posta -.- ? A program taki maly bo moze to instalka? Nie znasz sie to sie nie WYPOWIADAJ! Tibia ma 13MB a potem u mnie juz 100+ ! I mnie nie denerwuj..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Lolz... To jest instalka a ja zadnego edita nie widze...
@Down Zoom Player WMV Professional 4.02***** lolz wpisalem w google program do wmv i mi to wyszukalo, nie gram w Tibie ale chcialem mu sie jakos odwdzieczyc i zrobilem szybko konto i napisalem posta... Ostatnio edytowany przez Keloth - 25-03-2007 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Heh... dziwnym trafem ludzie, ktorzy polecaja ten program i mowia, ze on dziala sa bardzo swiezymi uzytkownikami forum. LOL
Podaj nazwe programu cwaniaczku :*
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra n/c ! NIE EDYTNE POSTA I MNIE NIE OSKARZAC!! eHH:/ Zobaczcie sobie sami -.- albo skanujcie ile wlezie.. Dawac tu jakis program i kazdy mnie oskarza... niedlugo napisze notke np, jak sie gra w tibie, i kazdy napisze ze to "niespodzianka" -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak to mozebyc key logger skoro ZADEN AV go nie wykrywa.. ? Jestem jakis cud maniakiem i zrobilem to ze nic go nie wykrywa.. nazwa : Zoom Player WMV Professional 4.02 tylko ze na stronce wazy on duzo więcej..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() mówcie co chcecie, link zostanie zedytowany, na forum jestem praktycznie codziennie i widze jak sie rozwija biznes keylogerowy(; na poczatku każdy dawal w rarze(na ogol rapidshare.com/blabla. rar) pozniej sie zchytrzyli i zaczeli dawać tam, gdzie nie widac koncowki od razu mageupload etc...a teraz dają dobry link wypowiadają się i edytuja pisząc'literowka'
A co to moze byc za bardzo dobry program zajmujacy 1mb?:/ nawet zeby nie wiem jak byl spakowany to on nie moze byc bardzo dobry.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() uwaga! jak uruchomicie ten instalkę to ona nic nie robi, ale za to owntibia deleter po uruchomieniu tej instalki wykrył wirusa owntibia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() To było wiadomo ze cos w tym jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() ktos mnie prosil o przeanalizowanie tego :>
report by bikstopa 19:46 26.03.2007 typ: virus.trojan.rootkit zadanie: wyciągnięcie haseł do gry tibia (tylko) nazwa: owntibiaVip dokumentacja ze śledztwa: ![]() end of bikstopa report //pozdrawiam bikstopa |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() to ze jotti milczy, to jeszcze nie znaczy, ze pliczek jest czysty jak lza, myslalem, ze juz to wiecie, duzo myslenia nie wymagam.
@edit o kurde, bikstopa mnie wyprezdzil. @EDIT no racja. ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zdjecia_rar - 26-03-2007 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Niestety teraz nie można się obejśc bez Owntibia Deleter