![]() |
#2661 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() olik kilka stron wczesniej sie przyznales ze sharowales w 3 kilka lub kilaknascie ale powiedziles ze jeden ovner gral tylko bodajze 2 meisiace sam mowiles to w tibi Przydupas moze i tak ale kto ciagle spamowal mi w tibia awer to awer tamto
Elvvons powiedz jaki 50 lvl mna gardzil pff
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
|
![]() |
#2662 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Takie puste slowa kazdy moze napisac, ja cie o nic nie prosilem, bo o co bym mogl to mi nie przychodzi nawet na mysl... Nie wiem moze o pomoc w jakims quescie? I nie wiem po co mialbym sie przydupiac do kogos kto mial o 10 lvli wiecej odemnie... Cytuj:
Awer, szczycisz sie, ze wbiles swoj level 100, gz za to, ale to nic nie znaczy, bo czesto osoby z levelem dajmy na to 50 mialy wiecej do powiedzenia niz ty. Zawsze popdporzadkowywales sie wladzy, jakkolwiek oni by zachowywali sie w stosunku do ciebie. Bales sie zabic kogo kolwiek, dla ciebie wazne bylo tylko to zeby expic i to wie wiele osob nie tylko ja. Teraz sprzedales chara i nie majac nic do stracenia pokazujesz wszystkim na około jakim to ty pro playerem, mastahem i wielkim filantropem nie byles i jedziesz po wszystkich co maja inne zdanie od ciebie. Aha i fragow nie bede juz update'owal, to do Rodiego. Spytasz dlaczego? Powiesz pewnie ze wynik dla NF gorszy na tych statach. No niby tak, ale to chyba nie jest powod. Nie mam czasu, stwierdzilem ze 2 staty sa nie potrzebne, tamte staty przedstawiaja rzetelną sytuacje na wojnie bo trudno uwazac ze fragi na 80-100 levelach ktore aktywnie biora udzial w wojnie nie powinny sie liczyc, albo mowic ze to noob chary. Ostatnio edytowany przez 0lik - 25-03-2007 o 16:36. Powód: dopisek o fragach :) |
||
![]() |
![]() |
#2663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Ale dodam poraz 100tny , skoro na 80-100 ( i mniejszych)lvlach ze snox lalala sie licza to czemu fragi na podobnych lvl z THW i NC4U (te gildie biora czynny udzial na kazdym battle) juz nie?
|
![]() |
![]() |
#2664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() tzn, ja wiem, ze pewnien gracz z WiW 130+ lvl ma 80 noob chara.
#2665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ok Olik rozumie niechce Ci sie ;/
Twoje staty były najlepsze ponieważ nie było zadnych lalala snoxów ani tym podobnym a w drugich statach niema THW i NC4U więc też nie ważne ;s |
![]() |
![]() |
#2666 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Walle - 25-03-2007 o 20:42. |
|
![]() |
![]() |
#2667 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hehe Jestem kolejnym ownerem Gandamir Fajnie wiedziec;d Zdeletowalem chary bo niebylo sensu grac na kyrze za czasow Ls Btw. Paior jestes lamą i w rl stwierdzam to po tym ze twoi old ownery awera niechcia ci nawet powiedziec nickow swoich new chara bo uwazaja ciebie za nooba |
|
![]() |
#2668 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Źle ci sie wydaje. NF wygrywalo na poczatku w wojnie z powodu sneake atakow. I raczej jak bylo w tyle to po Open Battlach.
#2670 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol my nie robilismy sneakow, przeciez to WIW robilo sneaki, a my w ab naklepalismy 11 punktow potem bylo ank i do tylu, potem pod veno tam potem znowu tam pod mostem i ostatnio jeszcze raz. Jak ktos tu robi sneaki to predzej WiW niz NF zasatnow sie co mowisz.
|
![]() |
![]() |
#2671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() w ab gedd nas zdradzil i nie moglo byc inaczej jak ciezki w*******, pozniej sie troche odbilismy
|
![]() |
![]() |
#2672 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() Cytuj:
nie mowilem ze ty sharujesz z olikiem ; o umiesz czytac debilu wogule ? nicku znam 1 ovner : Szkolny'uczen 2 neigra i ja tez a co to tego ze sie balem 50 lvl lol mowie podaj mi nick tego 50 lvl ktorego sie balem gandamir to nie ja lizalem dupe szwedom bo ls mnie raz ubilo Wlaziles im w dupe odkad zobaczyles ze nie pograsz na kyrze Evan'ek a kto domnie na gg ciagle pisal i w tibie Ej awer chodz zrobimy mass sd bo mi sie nudzi ?
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#2673 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Zgierz
Imię: Szkolny'Uczen
Gildia: Collectors of Deaths
Świat: Candia
Poziom: 103
Skille: 91/89
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: Aa już kojarzę ![]() ![]()
Życie zaczyna się w przedostatni piątek czerwca i kończy pierwszego dnia września ![]() Ostatnio edytowany przez Szkolny'Uczen - 26-03-2007 o 10:14. |
|
![]() |
![]() |
#2674 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tja, dalej nie sadze by Wiw bylo coraz lepsze, bo jak widac dostaja w dupsko nawet gdy przylaczyly sie donich inne gildie... WiW wygrywalo w srodku wojny, a teraz dostaje, a to jest faktem i przykladem tego, ze NF dalej kontroluje sytuacje.
#2675 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, ciekawe jak długo jeszcze tak WiW wytrzyma
![]() Oczywiście... Szanujemy Ich. ![]() Swoją drogą, niektórym graczom z WiW z niewiadomych powodów (mówię niewiadomych ;p ) mogą zdarzyć się podejrzane Crashe, Lagi, Kicki, Niebieskie ekrany, straty postaci, restarty komputera i takie tam. ![]() Oczywiście... Współczujemy Im. ![]() Przy okazji kolekcjonuje IP, numery GG oraz "Account Number" ( ![]() ![]() 5p34k35 |
![]() |
![]() |
#2676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 65
|
![]() Ale z Ciebie C'haker ?
BTW. Poza tym Nide~ twoj post moze i jest zartem?! ale dobrze pokazuje co sie dzieje, gdy "ktos" nie daje rady na wojnie i musi sie uciekac do sztuczek. Vatian@ a jak wiw ma byc lepsze, jesli traci Sorcow? NF stracilo by Xolo, Abo i ... po ptokach by bylo. |
![]() |
![]() |
#2677 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy ja jestem na wojnie? Heh... Nie. Za co Polacy chcą mnie ubić? Za to że znam Swe players... lol No Fear kiedy potrzebowałem... dało mi to zasr**e "Free". A Polacy? "Musisz payment zapłacić" "Mi też" "I mi" A Swe? "Masz to free, jak ktoś z tym będzie miał problem Msg To Me" Potem tylko Msg dostawałem "Zobzczysz, NF przegra i zobaczymy jaki free jesteś" A co ja chciałem? Grać spokojnie, jak grałem nie wywaliłem z respa żadnej osoby, nie pkuje za free lol Miałem czas słabości heh ale każda osoba by miała jakby chara ktoś zjechał z 78 do 58... Starałem się podnieść znowu expić... I co? Dostaje Msg że Snox mnie exivuje lol Dziwić się dlaczego wole NF? Ja się nie dziwie lol I ta jestem taki h4ck3r, wiem jak działa serwer Tibii i jak sam klient i wiem że port 7171 ma 3 kanały, 1 nieużywany a ja wiem jak go użyć. Wiem że żaden Firewall nie może zablokować podczas gry 3 kanału. I wiem że mam linuxa. I wiem że łącze się z tym forum przez proxy generatora i wiem że to ja ostatnio crashowałem forum strony TBI. I wogule jestem wspaniały ![]() Ale WiW na Kyrze mnie niechce. :< |
|
![]() |
![]() |
#2678 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Awer, odnosze wrazenie ze chcesz mi cos zarzucic, ale wszystko co mowisz niestety mija sie z prawda, nastepnym razem podaj przyklad, cos konkretnego... Ostatnio edytowany przez 0lik - 26-03-2007 o 16:33. |
|
![]() |
![]() |
#2679 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nide Wune: Trzeba bylo myslec zanim zaczales pkowac, a nie teraz placz w poduszke, bo ty chcesz sobie pograc...
@apropo hakowania: Jesli ktos chce sie pobawic w hakowanie lub blokowanie postaci podczas bitwy to daje account number do Slaminera: 8949883. HAVE FUN XD
#2680 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I właśnie tacy ludzie powinni być "Kicked" z tego forum uhahahA Skapnij cały post jeszcze raz, niech ci korbka w głowie trochę poklika i zauważ w jakim celu ja napisałem ten post uhahaha Właśnie dlatego zależy mi żeby NF wygrało i zamierzam im w tym lekko pomóc. BTW. Acc Number Slaminera - to już było. I tak btw. blokowanie postaci podczas "bitwy"? Hehe duuuużo o hackowaniu wiesz HAha Jak już blokowac z acc number to na amen bo tak się da. (No chyba że wspaniały CipSoft zmieni acc number ofiary) Wogule żałosne. Blokować char to chyba ostatnie co by mi się chciało! |
|
![]() |