Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-03-2007, 15:14   #2661
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

olik kilka stron wczesniej sie przyznales ze sharowales w 3 kilka lub kilaknascie ale powiedziles ze jeden ovner gral tylko bodajze 2 meisiace sam mowiles to w tibi Przydupas moze i tak ale kto ciagle spamowal mi w tibia awer to awer tamto
Elvvons powiedz jaki 50 lvl mna gardzil pff

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-03-2007, 16:18   #2662
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
olik kilka stron wczesniej sie przyznales ze sharowales w 3 kilka lub kilaknascie ale powiedziles ze jeden ovner gral tylko bodajze 2 meisiace sam mowiles to w tibi Przydupas moze i tak ale kto ciagle spamowal mi w tibia awer to awer tamto
Ja spamowalem ci Awer to Awer tamto aha, dobra niech i tak bedzie przydupialem sie do ciebie bo ty byles pros i miales wladze... chyba w kurniku :s
Takie puste slowa kazdy moze napisac, ja cie o nic nie prosilem, bo o co bym mogl to mi nie przychodzi nawet na mysl... Nie wiem moze o pomoc w jakims quescie? I nie wiem po co mialbym sie przydupiac do kogos kto mial o 10 lvli wiecej odemnie...

Cytuj:
byl bakus ale on gral tylko przez 3-4 lvle ale to dawno tak jak mowiles tak na 64 lvlu racja ;]
To jest ta wypowiedz o ktorej mowisz. Wtedy wbijalem 0,5-1 lev na dzien to to trwalo jakies 5 moze 6 dni.

Awer, szczycisz sie, ze wbiles swoj level 100, gz za to, ale to nic nie znaczy, bo czesto osoby z levelem dajmy na to 50 mialy wiecej do powiedzenia niz ty. Zawsze popdporzadkowywales sie wladzy, jakkolwiek oni by zachowywali sie w stosunku do ciebie. Bales sie zabic kogo kolwiek, dla ciebie wazne bylo tylko to zeby expic i to wie wiele osob nie tylko ja. Teraz sprzedales chara i nie majac nic do stracenia pokazujesz wszystkim na około jakim to ty pro playerem, mastahem i wielkim filantropem nie byles i jedziesz po wszystkich co maja inne zdanie od ciebie.

Aha i fragow nie bede juz update'owal, to do Rodiego.
Spytasz dlaczego?
Powiesz pewnie ze wynik dla NF gorszy na tych statach.
No niby tak, ale to chyba nie jest powod.
Nie mam czasu, stwierdzilem ze 2 staty sa nie potrzebne, tamte staty przedstawiaja rzetelną sytuacje na wojnie bo trudno uwazac ze fragi na 80-100 levelach ktore aktywnie biora udzial w wojnie nie powinny sie liczyc, albo mowic ze to noob chary.

Ostatnio edytowany przez 0lik - 25-03-2007 o 16:36. Powód: dopisek o fragach :)
0lik jest offline  
stary 25-03-2007, 17:49   #2663
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Ale dodam poraz 100tny , skoro na 80-100 ( i mniejszych)lvlach ze snox lalala sie licza to czemu fragi na podobnych lvl z THW i NC4U (te gildie biora czynny udzial na kazdym battle) juz nie?
Exodus jest offline  
stary 25-03-2007, 19:02   #2664
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

tzn, ja wiem, ze pewnien gracz z WiW 130+ lvl ma 80 noob chara.
stary 25-03-2007, 20:18   #2665
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

ok Olik rozumie niechce Ci sie ;/
Twoje staty były najlepsze ponieważ nie było zadnych lalala snoxów ani tym podobnym a w drugich statach niema THW i NC4U więc też nie ważne ;s
stary 25-03-2007, 20:38   #2666
Walle
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decek Pokaż post
Jak to czytam to mi sie plakac chce. Czas zeby moderatorzy czynili swoja powinnosc i zbanowali pare osob...

Tetrowy (czy jak ci tam) zachowujesz sie jak dziecko neo... Bez komentarza.

I jescze jedno. Zanim zaczniecie sie wypowiadac kto ma lepsza taktyke:
1..Ogladnijcie przynajmniej 4-5 filmow
2. Juz raz NF w podobnym skladzie jako FG z tego co wiem wygrało wojne wiec nie sa pionkami którzy niewiedza co to znaczy "taktyka"
3. WiW jest duzo ale co z tego jak ich taktyka pozostawia wiele do zyczenia
4. Jak niemacie co robic to idzice sie w piaskownicy pobawic bo na forum sie dyskutuje a nie roz*******a swoja glupota..
Lol NF ma więcej memberów niż Wiw i Sundbladee, jeśli chodzi o poprzednią wojnę to nie wygrali bo był peace, jedyne, co robili to wygrywali, ale nie wygrali i to nie dla tego ze byli dobrzy tylko, dlatego ze Last Stand było gorzej niż słabe, teraz nastąpiły roszady w składach a WiW nabiera zgrania z bitwy na bitwę a jeśli chodzi o to, kto gada głupoty to pewnie to jeden z pierwszych twoich postów a już inteligencja i obeznaniem nie grzeszysz pozdro

Ostatnio edytowany przez Walle - 25-03-2007 o 20:42.
Walle jest offline  
stary 25-03-2007, 21:14   #2667
Evan'ek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Ja toba gardzilem;]

Hehe Jestem kolejnym ownerem Gandamir Fajnie wiedziec;d

Zdeletowalem chary bo niebylo sensu grac na kyrze za czasow Ls

Btw. Paior jestes lamą i w rl stwierdzam to po tym ze twoi old ownery awera niechcia ci nawet powiedziec nickow swoich new chara bo uwazaja ciebie za nooba

stary 25-03-2007, 21:29   #2668
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walle Pokaż post
Lol NF ma więcej memberów niż Wiw i Sundbladee, jeśli chodzi o poprzednią wojnę to nie wygrali bo był peace, jedyne, co robili to wygrywali, ale nie wygrali i to nie dla tego ze byli dobrzy tylko, dlatego ze Last Stand było gorzej niż słabe, teraz nastąpiły roszady w składach a WiW nabiera zgrania z bitwy na bitwę a jeśli chodzi o to, kto gada głupoty to pewnie to jeden z pierwszych twoich postów a już inteligencja i obeznaniem nie grzeszysz pozdro
Hmmm, no nie wiem czy tak z Opena na open sa coraz lepsi, bo powiem, ze nadal nie maja wykonczenia;d a poza tym wydaje mi sie, ze NF przegrywalo wczesniej przez pewien okres, wiec nie sa lepsi z battle na battle;]
stary 25-03-2007, 22:32   #2669
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Hmmm, no nie wiem czy tak z Opena na open sa coraz lepsi, bo powiem, ze nadal nie maja wykonczenia;d a poza tym wydaje mi sie, ze NF przegrywalo wczesniej przez pewien okres, wiec nie sa lepsi z battle na battle;]
Źle ci sie wydaje. NF wygrywalo na poczatku w wojnie z powodu sneake atakow. I raczej jak bylo w tyle to po Open Battlach.
stary 25-03-2007, 22:41   #2670
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik Pokaż post
Źle ci sie wydaje. NF wygrywalo na poczatku w wojnie z powodu sneake atakow. I raczej jak bylo w tyle to po Open Battlach.
Lol my nie robilismy sneakow, przeciez to WIW robilo sneaki, a my w ab naklepalismy 11 punktow potem bylo ank i do tylu, potem pod veno tam potem znowu tam pod mostem i ostatnio jeszcze raz. Jak ktos tu robi sneaki to predzej WiW niz NF zasatnow sie co mowisz.
0lik jest offline  
stary 26-03-2007, 02:34   #2671
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
Lol my nie robilismy sneakow, przeciez to WIW robilo sneaki, a my w ab naklepalismy 11 punktow potem bylo ank i do tylu, potem pod veno tam potem znowu tam pod mostem i ostatnio jeszcze raz. Jak ktos tu robi sneaki to predzej WiW niz NF zasatnow sie co mowisz.
w ab gedd nas zdradzil i nie moglo byc inaczej jak ciezki w*******, pozniej sie troche odbilismy
Keonek jest offline  
stary 26-03-2007, 08:23   #2672
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evan'ek Pokaż post

Btw. Paior jestes lamą i w rl stwierdzam to po tym ze twoi old ownery awera niechcia ci nawet powiedziec nickow swoich new chara bo uwazaja ciebie za nooba

nie mowilem ze ty sharujesz z olikiem ; o umiesz czytac debilu wogule ?

nicku znam 1 ovner : Szkolny'uczen
2 neigra i ja tez

a co to tego ze sie balem 50 lvl lol mowie podaj mi nick tego 50 lvl ktorego sie balem

gandamir to nie ja lizalem dupe szwedom bo ls mnie raz ubilo Wlaziles im w dupe odkad zobaczyles ze nie pograsz na kyrze

Evan'ek a kto domnie na gg ciagle pisal i w tibie Ej awer chodz zrobimy mass sd bo mi sie nudzi ?

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
stary 26-03-2007, 10:11   #2673
Szkolny'Uczen
Użytkownik Forum

Szkolny'Uczen's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Zgierz

Świat: Candia
Poziom: 103
Skille: 91/89
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evan'ek Pokaż post
Ja toba gardzilem;]

Zdeletowalem chary bo niebylo sensu grac na kyrze za czasow Ls

Znamy się?

Edit:
Aa już kojarzę GL

Ostatnio edytowany przez Szkolny'Uczen - 26-03-2007 o 10:14.
Szkolny'Uczen jest offline  
stary 26-03-2007, 11:01   #2674
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik Pokaż post
Tja, dalej nie sadze by Wiw bylo coraz lepsze, bo jak widac dostaja w dupsko nawet gdy przylaczyly sie donich inne gildie... WiW wygrywalo w srodku wojny, a teraz dostaje, a to jest faktem i przykladem tego, ze NF dalej kontroluje sytuacje.
stary 26-03-2007, 14:20   #2675
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Poziom: 78
Domyślny

Heh, ciekawe jak długo jeszcze tak WiW wytrzyma

Oczywiście... Szanujemy Ich.

Swoją drogą, niektórym graczom z WiW z niewiadomych powodów (mówię niewiadomych ;p ) mogą zdarzyć się podejrzane Crashe, Lagi, Kicki, Niebieskie ekrany, straty postaci, restarty komputera i takie tam.

Oczywiście... Współczujemy Im.

Przy okazji kolekcjonuje IP, numery GG oraz "Account Number" ( ) osób z WiW. więc proszę o wsparcie. xD!

5p34k35
Nide Wune jest offline  
stary 26-03-2007, 14:47   #2676
pCz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2006

Profesja: Knight
Poziom: 65
Domyślny

Ale z Ciebie C'haker ?

BTW. Poza tym Nide~ twoj post moze i jest zartem?! ale dobrze pokazuje co sie dzieje, gdy "ktos" nie daje rady na wojnie i musi sie uciekac do sztuczek.

Vatian@ a jak wiw ma byc lepsze, jesli traci Sorcow? NF stracilo by Xolo, Abo i ... po ptokach by bylo.
pCz jest offline  
stary 26-03-2007, 15:10   #2677
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pCz Pokaż post
Ale z Ciebie C'haker ?

BTW. Poza tym Nide~ twoj post moze i jest zartem?! ale dobrze pokazuje co sie dzieje, gdy "ktos" nie daje rady na wojnie i musi sie uciekac do sztuczek.

Vatian@ a jak wiw ma byc lepsze, jesli traci Sorcow? NF stracilo by Xolo, Abo i ... po ptokach by bylo.
Heh może i pokazuje, ale heh...

Czy ja jestem na wojnie? Heh...

Nie.

Za co Polacy chcą mnie ubić? Za to że znam Swe players... lol

No Fear kiedy potrzebowałem... dało mi to zasr**e "Free".

A Polacy? "Musisz payment zapłacić" "Mi też" "I mi"

A Swe? "Masz to free, jak ktoś z tym będzie miał problem Msg To Me"

Potem tylko Msg dostawałem "Zobzczysz, NF przegra i zobaczymy jaki free jesteś"

A co ja chciałem? Grać spokojnie, jak grałem nie wywaliłem z respa żadnej osoby, nie pkuje za free lol

Miałem czas słabości heh ale każda osoba by miała jakby chara ktoś zjechał z 78 do 58...

Starałem się podnieść znowu expić... I co? Dostaje Msg że Snox mnie exivuje lol

Dziwić się dlaczego wole NF? Ja się nie dziwie lol

I ta jestem taki h4ck3r, wiem jak działa serwer Tibii i jak sam klient i wiem że port 7171 ma 3 kanały, 1 nieużywany a ja wiem jak go użyć. Wiem że żaden Firewall nie może zablokować podczas gry 3 kanału. I wiem że mam linuxa. I wiem że łącze się z tym forum przez proxy generatora i wiem że to ja ostatnio crashowałem forum strony TBI.

I wogule jestem wspaniały

Ale WiW na Kyrze mnie niechce. :<
Nide Wune jest offline  
stary 26-03-2007, 15:43   #2678
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
nie mowilem ze ty sharujesz z olikiem ; o umiesz czytac debilu wogule ?

nicku znam 1 ovner : Szkolny'uczen
2 neigra i ja tez

a co to tego ze sie balem 50 lvl lol mowie podaj mi nick tego 50 lvl ktorego sie balem

gandamir to nie ja lizalem dupe szwedom bo ls mnie raz ubilo Wlaziles im w dupe odkad zobaczyles ze nie pograsz na kyrze

Evan'ek a kto domnie na gg ciagle pisal i w tibie Ej awer chodz zrobimy mass sd bo mi sie nudzi ?
Ja lizalem dupe? Niby jak? Ja bylem w Myrmidans od ~60lev i przyjeli mnie przez glosowanie, a potem po wojnie w ktorej walczylem nie padlem, ani wczesniej mnie nikt nie ubil z LS, po krotkim czasie doszedlem do FG i bylem zabijany za fake reasony ale to juz na 90+ lvl potem zabili Patteha i byla wojna dale juz chyba wszystko jasne

Awer, odnosze wrazenie ze chcesz mi cos zarzucic, ale wszystko co mowisz niestety mija sie z prawda, nastepnym razem podaj przyklad, cos konkretnego...

Ostatnio edytowany przez 0lik - 26-03-2007 o 16:33.
0lik jest offline  
stary 26-03-2007, 16:00   #2679
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

@Nide Wune: Trzeba bylo myslec zanim zaczales pkowac, a nie teraz placz w poduszke, bo ty chcesz sobie pograc...

@apropo hakowania: Jesli ktos chce sie pobawic w hakowanie lub blokowanie postaci podczas bitwy to daje account number do Slaminera: 8949883.

HAVE FUN XD
stary 26-03-2007, 16:18   #2680
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
@Nide Wune: Trzeba bylo myslec zanim zaczales pkowac, a nie teraz placz w poduszke, bo ty chcesz sobie pograc...

@apropo hakowania: Jesli ktos chce sie pobawic w hakowanie lub blokowanie postaci podczas bitwy to daje account number do Slaminera: 8949883.

HAVE FUN XD
Haha widać że czytać umiesz uHAHahAH

I właśnie tacy ludzie powinni być "Kicked" z tego forum uhahahA

Skapnij cały post jeszcze raz, niech ci korbka w głowie trochę poklika i zauważ w jakim celu ja napisałem ten post uhahaha

Właśnie dlatego zależy mi żeby NF wygrało i zamierzam im w tym lekko pomóc.

BTW. Acc Number Slaminera - to już było.

I tak btw. blokowanie postaci podczas "bitwy"? Hehe duuuużo o hackowaniu wiesz HAha

Jak już blokowac z acc number to na amen bo tak się da. (No chyba że wspaniały CipSoft zmieni acc number ofiary)

Wogule żałosne. Blokować char to chyba ostatnie co by mi się chciało!
Nide Wune jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania