![]() |
#242 |
Guest
|
![]() Żebrać o kase w tak banalnie prostej grze jak tibia to juz totalna kompromitacja. Nawet głupi 8 lvl moze pojsc na minosy i zarabia po 5k/h z lootbaga lejąc z wh niezależnie od profesji.
|
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2007
Lokacja: Józefów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tantal Rajdowiec
Profesja: Paladin
Gildia: Blackened
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 89\52
Poziom mag.: 18
|
![]() Moje lagi nigdy nie znikną bo mam takiego gównianego neta a więc mój problem tez nie zniknie zastaje mi tylko expienie w nocy gdyż lagi miedzy 24-7 rano są minimalne nawet mojego 67 rp cyc ubije w min
![]() Gdy masz gównianego neta nie wybieraj prefesji Paladyn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]() Jaki masz nick?
|
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2007
Lokacja: Józefów
Imię: Tantal Rajdowiec
Gildia: Blackened
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 89\52
Poziom mag.: 18
|
![]() Tantal Rajdowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() ![]() mi sie wydaje, czy guboru ostatnio sporo kont natworzyl? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Da sie pallkiem ladnie zarabiac ja siedze tylko na guardach i mam w banku 80k eq; boh, arown amor, knight legs, p amulet, crusader duzo cennych itemow + domek wszystkiego dorobilem sie na guardach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]() Ta? wejdz na non pvp majac skile 52 pojdz na guardy .... ja nie moge tam isc bo poprostu padne przez moja skile i nic na to nie poradze
|
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzebyło wybrać server pvp ja grałem przez tydzień na no-pvp to tam sie grac nieda kradnom loot bagi i wogule takie hamstwoi do tego niema jak skilowac :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Edit Gram Na non pvp dlatego ze to jest nowszy serw ![]() Ostatnio edytowany przez NiePrzecietny - 23-03-2007 o 12:16. |
|
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() 50+ wystarczą. Ja sam chodziłem od 45 ale miałem więcej kasy i chciałem szybko lvl bić.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym radzic na 60+ i 25lv poniewaz w cave z guardami cieżko sie wyrabiac pallem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zbanowany
|
![]() #Topic
no pewnie, że możliwe. Jak każda profesja. Tylko jeśli jest na pvp. Bo na non-pvp ma lipne skille i na lepsze moby nie może chodzić ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Lord Wardi - nie gadaj głupot? Palem sie nie skiluje powyżej 40, bo nie ma tkaiej potrzeby. I żeby nie było, mam pala na pvp 40+ i pala n-pvp 25+ i na obu postaciach tak samo idzie dist.. na obu nie skillowałem powyżej 40. I jaki wynik? Pierwszy ma równo 75 dist, drugi ma 60+
Ps. Nie podaje nigdy dokładnych lv/skillów itd. bo lubię anonimowość : ]
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie pall tylko pal jak już. JEDNO L!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zrobilem sobie Palla na swiecie Nerana (non pvp) i gdy wyszedlem z rooka jakos mnie nie kusilo o kupno eq
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dzien dzisiejszy: 20 Pall, 9mlvl, 53 Dyst... I to mi w zupelnosci wystarcza, bo nie gram dla dobrych skilli i lvlu tylko dla siebie !! P.S Jesli ktos ma jakies uwagi dotyczace mej wypowiedzi prosze napisac lecz bym prosil nie wypisywac mi tutaj postow typu "O K*rwa ale n00b O.o" albo cos w tym stylu :/. Pallem nie gralem na "rl Tibii" ponad rok i od tamtych czasow wiele sie zmienilo ![]() PP.S Mam nadzieje ze w jakis sposob komus pomoglem ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Szkoda, że 80% ludzi tego nie rozumie i ciągle sie pyta o "najlepsza postać" itp.
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Siedlce
Imię: Bubo Kyvorn
Gildia: Czarna Galera
Świat: Askara
Poziom: 34
Skille: 71/53
Poziom mag.: 12
|
![]() Dobry miniporadniczek ;p THx za niego bo dzięki niemu znalazłem zawalistą jaskinie na GL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Jest od cholery i jeszcze wiecej O.o 2. Nie lubie jakos tych postaci (nie patrz punkt 1 ![]() ![]() ![]() A co do tego ze wiele ludzi tego nie rozumie... Ja tez kiedys nie rozumialem i po pierwszym hacku (nie wiedzialem o co chodzi xD nowy bylem ![]() ![]() ![]() P.S Serio pomoglem ? O.o Jak fajno xD Hah ![]() P.SS Nie wierzcie ze Sorc to super mega hiper evul fajna postac... Wydaj z 30k na manaski to pogadamy... ![]() P.SS Potrafi sie grac, potrafi sie expic, potrafi sie zarabiac P.SSS Grajcie dla przyjemnosci a nie dla "slawy" albo dla podziwu :/ Bo sie okaze ze za rok albo i mniej bedzie kolejny przypadek walniecia matki krzeslem albo smierc przed monitorem ! Wracac do swiata realnego ! P.SSSS Lubie pisac PS'y O.o
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
![]() |
![]() |