|
|||||||
| Notki |
| Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#5681 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: 26 sorc ;]
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 26
Skille: 999/999
Poziom mag.: 32
|
Spaaw'a znowu urąbali
Mar 25 2007, 22:06:38 CEST Killed at Level 196 by Zwidek and by Haasky MA ktoś filmik ;p? |
|
|
|
|
|
|
#5682 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
@up:
Ale jestes na czasie ![]() Poprzednie 5 stron conajmniej jest dyskusja o tym jak spaaw i reszta duss padlo i jest tam gdzies film leniwcze ![]() ![]()
|
|
#5683 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: 26 sorc ;]
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 26
Skille: 999/999
Poziom mag.: 32
|
o sory ;]mój błąd
|
|
|
|
|
#5684 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
Prawie jak Polska – Azerbejdżan.
Czapki z głów, dobrze rzucane mwalle Spaaw odcięty od reszty i gleba. Ymy to raczej nic wielkiego, sami Dusk~ przyczynili się do jego trapa. Dre, usuń z hotkeya exori flam, nie umie się to się nie używa. Dusk~ ściągnijcie sobie jakiegoś Ots pod Tibie 7.92 i poćwiczcie, coś próbujecie ale to jeszcze nie to, może następnym razem. @ Visio&Dusk~. Proponował bym obgadać sprawę nowej Pricelisty. Wojna będzie jeszcze długa a ceny za itemy są straszne. Gdyby poszły one o 50-60% w górę nikt by się nie obraził a wam by też to trochę ułatwiło sprawę. Proszę o odpowiedz z obu stron. Pzdr. @ down Masz kłopoty ze sobą? Jeżeli ci to pomaga wyładować stres, uspokaja twoje ADHD to pisz sobie co chcesz lecz nierobisz na mnie żadnego wrażenia tym ze napiszesz ku*wa czy je*ać. Jeżeli niewiesz co to ADHD wpisz sobie w google.pl i poczytaj napewno niejedną ceche posiadasz. Respekt dla Ciebie, czym by było to forum bez Ciebie. Ostatnio edytowany przez Reloop - 26-03-2007 o 14:30. |
|
|
|
|
#5685 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Wczorajszy open battle był ustawiony przez dusków, chcieli 21:00 Okolice Thais-DB-Venore. My sie zjawilismy, a oni uciekli i dawali loga w panice gdzie tylko mogli tyle ze 8.. powinelo noge ![]() Najlepszy to byl charo, 1 jego walka w tej wojnie a jako 1szy dal loga ![]() |
|
|
|
|
|
#5686 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Zera Taifun mowicie ze z sunblade karal i fragow w huj mial bo nie bylo cipbota(na ktorego kazdy tak nazekal i mowil ze ten kto go uzywa to jest 0 pvp) i tibing ^^ cu tyle z mojej strony Dusski 4ever tak czy siak to oni sa legenda furrory pokanali sunblade czy jak im tam a vision sie zap[isze w historii hackami i biciu przeciwnika na bocie zalll po co oni graja ? zawsze dusski musza wpadac do nich bo oni boja sie tam gdzie dusski chca czyzby tibiang tam nic nie dawala oO?
[CHAR]Hujargam[/CHAR] sprawdz jesli nie wierzysz ^^ Ostatnio edytowany przez Sachar - 26-03-2007 o 15:26. |
|
|
|
|
|
#5687 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
@MarS
Charo to taki nasz blazen wojenny ja go tam lubie ![]() Ostatnio edytowany przez Rodri - 26-03-2007 o 15:28. |
|
|
|
|
#5688 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
Rodri kazdy ma zawsze ssa twój blad ogladaj filmiki z uwaga bo żal yeetro bodajże latal bez utamo i bez ssa dość długo (filmik jak padł imargam)
ale Yumeii, Sprzataczka Widać że znajomi |
|
|
|
|
#5689 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
@milten itp
mowisz ze vision na noobach stalo? no i co z tego/? taka taktyka? proste?
|
|
#5690 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#5691 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
a co do mojego name w tibi w podpisie to namelocka sprobuje zalatwic dla Imargama bo to moj nick on skerowal bo imargam pocodzi od hujargam
[CHAR]Hujargam[/CHAR] sprawdz jesli nie wierzysz ^^ Ostatnio edytowany przez Sachar - 26-03-2007 o 16:53. |
|
|
|
|
|
#5692 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Paladyn, ssammy, Tiquanda... ;] Pozdro... Ostatnio edytowany przez Yebro - 26-03-2007 o 17:08. |
|
|
|
|
|
#5693 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
Cytuj:
Created: Aug 04 2005, 08:29:48 CEST powodzenia zycze ; p napewno bede tak pisal do taifuna :<
|
|
|
#5694 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
Cytuj:
Nie bede odpowiadal juz na twoje idiotyczne posty, bo jeszcze sie znize przypadkiem do twojego poziomu usilujac zrozumiec twoja glupote. Bye
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 26-03-2007 o 17:37. |
|
|
|
|
|
#5695 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
taaak taifun uciekal tylko po to bo jak padnie to bedzie 20 stron smiechu na tibia pl? zaal
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
|
|
|
|
#5696 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nie napisałem, że TD spierdolilł, bo się bał polewki na forum, tylko chodziło mi o to, że lepiej by było dla normalnych forumowiczów, żeby nie padł, bo nie chemy czytać 20+ stron bluzgów z powodu jego deda. Mam nadzieję, że tym razem zrozumiesz mój post. |
|
|
|
|
|
#5697 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
hahahhahahahah
Dre'Furora bext pvp z exori flam w swojego... Co on chciał zrobić? Mane im zjarać żal takich jak on.
|
|
#5698 |
|
Użytkownik Forum
|
dobra musimy przyznac wam racje
Pingujemy naraz wszystkich ludzi z duskiness. Ale wiecie to pingowanie jest takie "magiczne" bo biegaja normalnie jak pojebani ale dopiero jak przychodzi moment kiedy sie maja UHAĆ dostają laga bo ich pingujemy. ot cala tajemnica. To prawda ze nie padaja od wlasnej glupoty tylko dlatego ze uciekac nie umieja i placza sie tam gdzie nie trzeba. to wszystko wina tego ze ich pingujemy.. wszystko... |
|
|
|
|
#5699 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
@up
No i przez twoj głupi żart będziemy oglądać 20 stron postow: " No i co?! To ja jestem Geniusz!" |
|
|
|
|
#5700 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
|
|
|