|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rookgard to porazka , kazdy walczy o te swoje 3 expa i 2 gp , sami chami z malymi wyjątkami, ja zmykałem stamtąd jak najszybciej....straszenie dedami? kyto by tam o nich pamietal - chyba ze chodzi o duze stawki to sobie zapisujesz nick , ale reszte wybacza sie zazwyczaj! Najbardziej chamskie zachowanie to blokowanie gdy ktos ma malo hp (zreszta bna mainie to tez czesto sie zdarza ) PS
w Pacc arena mozna zrobić party mode?
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Apropo chamskiego zachowania się graczy, wczoraj byłem tak miły że chciałem pomuc gością oczyścić z minosów mino hell, no więc sprowadziłem skrzynki już wszystko pięknie ustawiem 3 a tu jakiś debil rzucać śmieci mi na skrzynki, minosy zjechały mnie do reda więc wylazłem grzecznie spytałem się "Kto K**** zwala smieci nadol" nikt się nie odezwał więc olałem ich, łyknołem 2 life fluidy i wróciłem do miasta, podrodze znalazłem dwie buteleczki, i skorzystałem z okazji by zdobyć platinum coin, oczywiście chciałem się pochwalić że mam pc, to zaraz się żucili goście oferujący drink level up, albo że niby sprzedają katany za 1 pc(tak naprawde to była sabre) itd.
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Cytuj:
to jest maxymalne kretyństwo..przecież wiadomo, że jeśli ktoś ma pc i wie jak ją zdobyć to musiał troche tego czasu spędzić na rookgaard, a te debile chca trick robić.. omg.. rook powinien trwać do 12 lvl żeby odsiać częśc debili..a do maina tylko na tyle cierpliwych wpuszczać zeby nie było tej głupoty tyle..
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
|
![]() Mimo, ze w Tibie gram ok 2,5 tygodnia, to na rooku calkiem sporo przezylem, bo jak narazie to tam spedzilem wiekszosc, swego tibijskiego zywota...
![]() Wiec: - moja pierwsza postac dosc zginela ok 4 razy, w czym 2 razy kolesie nie zabrali mi mojego sprzetu, choc zginalem na ich oczach, wrecz przeciwnie, zdawalo sie ze pilnowali mi mojego sprzetu zeby nikt inny nie zawinal ![]() - raz wlazlem do dziuru i nie wiedzialem jak sie wydostac, bo nie mialem liny ![]() ![]() - i ja sam gdy ktos mnie prosi bym mu stworka zostawil, zostawiam, a sam sie udaje pietro wyzej, koles pozniej idzie za mna, i gdy ja go prosze, tez mi zostawia, To byly plusy, teraz czas na minuski: -koles chcial mnie zablokowac mialem (5 lvl) z 2 orkami i spearmanem, na moje szczescie udalo mi sie uciec, -znowu inny dupek zablokowal mnie z 5 szkieletami, szkielety ze wszystkich stron i on z jednej, przezylem dzieki fluidom i pomocy innych, ktorzy zeszli z gory i mi pomogli ![]() -poszedlem na 7 lvl z kolesiem na roty, za poison fieldami, ja mialem byc bloker on mial walic, niestety on mnie samego zostawil i poszedl sobie spokojnie ![]() I najbardziej denerwujaca sprawa: rozwalam potworka, a tu mi jakis pajac wyskakuje i lota mi zabiera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Ja mam rookstayera (Gold Raven) i jak widze takich ludzi to aż mi ręka sięga po miecz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Ludzie popatrzcie na datę tematu i ostatniego posta zanim cokolwiek w nim napiszecie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
wiesz nie wszystkim nie podoba sie rook hociarz ze mam 60 MS to mi sie rook bardziej podoba bo na rooku jestes takim bosem hodzisz spokojnie a na mainie zle wejdziesz i ded gra na rooku mnie bardzo odstresowuje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Łodz
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Dragon Wielki
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Elmarus - 26-03-2007 o 17:04. Powód: :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Zapoznaj sie z ciekawa lektura jaka jest "Slownik Jezyka Polskiego "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Ja myślę bardziej, że to kwestia twojej postawy. Ja osobiście wolę bardziej Rookgaard, ponieważ jest tam więcej zabawy niż na main. Ja nie wiem czemu tak wszyscy narzekają tak na ten Rook~.
Ja się osobiście nie mogę [prawie] skarżyć. Pozdrawiam.