![]() |
#2361 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hunters Demonic Stars
Świat: Danera
Poziom: 51
Skille: ryba!
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Jakiś tam lv
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() ![]()
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: England
Imię: Druid Philip
Gildia: Esternocleidomastoideo
Poziom: 60+
Skille: ----
Poziom mag.: 59
|
![]() No tak jak mowiles Pawel raz lepiej raz gorzej ;p
Hero Hunt 5 godzin... ![]() Nawet niezly exp wpada no i na + z kasa jestem ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() No to ja już ze swym nowym charem na mainie :S
Teraz non stop skiluje ![]() @Philip Jak będę mieć kasę to kupię tego Crown Armor'a ![]()
![]() |
#2365 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Telemenel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 106
Poziom mag.: 67
|
![]() Dzia sola za uznanie, moze i skaszanilem ale to moja sprawa... Lecz pamietaj ludu pracujacy menel nie spi menel czowa!!! Bede na was patrzyl :> wiec nie dajcie dup...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Zbanowany
|
![]() Nowe addony do beggara xd..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Szczecin -> Police
Imię: Ravan Eduxoton
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flip Mode Crew
|
![]() Niecałe 2h huntu na Blood Herbie
![]() ![]()
![]() |
#2368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shawtek
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() nie bede Ci mowil czy zle zrobiles czy dobrze twoja decyzja pamietaj nie zapomne cie :d
Pawel mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy ![]() ![]() 3maj sie stary elo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Gildia: Insomniacs
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Sprawdzić pvp na ots LOL, napiszę taki spoko tekst jak Ty "eh żal" "@ sola nobie 1 gadałem z zayonem niż ty nawet kiedys z tą ekipa hunciłem zresztą ciebie tez pamiętam blokałes mi hydry kiedyś" nie wiem czy to ja jestem taki głupi, że nie potrafię zrozumieć o co Ci chodzi czy Ty nie potrafisz poprawnie napisać ... Ps; a Ty sam wierzysz w to co piszesz?? i jeszcze jedno jeśli można wiedzieć ile masz lat? Z Zayonem gadałeś jako kto? jako jakiś noob z 1 lvl dla którego Zayon odpisał hi, skoro z nim gadałeś i jeżeli jest twoim wielkim kolegą to miej do niego szacunek i pisz "Zayon" z wielkiej litery Zapomniałbym zgodnie z Twoim rozumowaniem to 99% graczy jest noobamy oczywiście Ty nie, Ty byś w żadnego trapa się nie dał złapać pewnie nie dawałeś się zabić na tych swoich ots, warto przypomnieć kto z hlvl Polskich już padał (Taifun, Seromontis) oni też są noobami? przecież mają jeszcze wyższe lvl niż Zayon, długo tu można pisać o tym co Ty tu wypisujesz @down w sumie racja ale chciałem mu odpowiedzieć ;p @Menel spoko tylko plx rl fotek się nie czepiaj =) nie każdy musi być piękny Ostatnio edytowany przez Milten - 26-03-2007 o 00:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Glupiemu do rozumu nie przemowisz,po co sie trudzic ? ![]() Ostatnio edytowany przez Sola - 25-03-2007 o 23:02. Powód: wjebalem lvl ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Zbanowany
|
![]() Co do tego sporu powiem jedno. chyba sam Zayon myslal ze jest niesmiertelny skoro bez aolo mu sie padlo <tyle ze w sumie ssa na*******al> to go jedynie tlumaczy... ale na war z takim eq na magu to jest troche glupie huh?
a jescze jedno co do taifuna takie foto rl to jest own3d samo w sobie nie to bym cos mial... ![]() Ostatnio edytowany przez Telemenel - 25-03-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Zbanowany
|
![]() LvL 63 i hunt hero... ;p
![]() Co do taifuna nic w nim nie widzie zlego... Noramlny jest przynajmniej nie jakis metal czy cos >.< Ostatnio edytowany przez Philip128 - 26-03-2007 o 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ano philip red piece ja buy jak cos
![]() |
#2375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Poziom: 100
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() ja wiem Menelu co ty robisz. masz już knighta i skillujesz axe w jakimś zadupiu. dobijesz przyzwoite skille weźmiesz słaby set z menela, d-lance od Soli, wbijesz 50 lvl kupisz aol i blessy wrzucisz SCA + good shield i lepsze eq i bedziesz jebał.
tak, tak,tak! nie wypieraj się xD życzę Ci, żebyś mnie teraz rycerzem przegonił |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Usunięty
Poziom: 1+
Skille: 10/10
Poziom mag.: 1+
|
![]() Heh, Philip masz coś do, ekhm "Metali"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() @Milten
Nie mam nic do ciebie zayona znam z kolejki na hydrach gadaliśmy se tam troche nie jest żadnym moim kolegą bratem tatem ani mamą itp. Miałem szacunek do tego czasu gdy zobaczyłem kilka wypowiedzi któregoś z ownerów na forum tibia.com 4example : Korsain - game over ... 2 Sparwa sam nie lubie otsów tzw rpg - ze zdobywaniem expa ale pvp enfo są wpożądku np. na otsie qmpla - furora war gra połowa Dusskines ma ich msn i wogóle wojna sie tam szykuje i będziemy mieli filmy z 1 ręki mniejsza 3 Sprawa oglądałem ten film i tam jest ewidętne popchnięcie żeby srezedał na dół chociaż wiem ,że tam niema wyjścia pożył by dłużej i wiem że Swat'owców była chmara ale był tam tez Max,Loira i sam wszechmocny Zayon nie mówie ,że lvl 190 to undead jakis tylko po prostu ,że gdyby miał jakąś orientację (nie dał się pchnąć) pozył by bądź co bądź dłużej iii może ktos z est~ by przybiegł z pomoca w co wątpie a jeśli to wszyscy by padli Poprostu Lost control i Swat-Team mają dobre strategie. Co do dedów Taifuna i Seromontisa nic nie mam Serka biło wieeele ludzi a on był sam Chociaż taifun zrobił głupio że pobiegł sam na czele Przepraszam za tą kłutnie @Sola ty i Druidka byliście inni Btw. mam tu 50 lvl Fuxedon ... shit druid sux ;p pozdro ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz mniej więcej rozumiem Twoją wypowiedź, ale na przyszłość pisz bardziej zrozumiale, jak dla mnie to jest trochę bezsensu ;p(używaj kropek, przecinków bo naprawdę ciężko to zrozumieć) Najlepsze to było to co podkreśliłem =) ...Tylko nie najeżdżaj na mnie, nie miałem nic złego na myśli Ostatnio edytowany przez Milten - 26-03-2007 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Zbanowany
|
![]() Do Staska taaa co to ,metal to juz margines? To to samo co skate czy jaki inny
mam po prostu brecht z typka no nie ze mowie ze jakis flus po prostu fun wyszedl i tele, nie mowie ze jam pieknijsza istota jest ;D .... do rora znow piszesz posty na bani? do mateusza przeczytaj sobie posta nizej d-lance idzie do zioma fakt jedzie on w axe ale to nie moj char.... a co do sca to juz poszla za 1000 zl :>. Ostatnio edytowany przez Telemenel - 26-03-2007 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja też nic do Ciebie nie mam, i zgadzam się niech już będzie koniec tej kłótni ;] Tylko że patrz co by dla Zayona dało że pożyłby dłużej(nie mówię że przez to specjalnie padł) co Loira czy Max mogli zrobić przeciwko tak dużej grupie Swat-Teamu ... niC, a co do przyjścia Est~~ to możesz być pewny w 100% że by nie przyszli bo to byłoby kompletne szaleństwo, proszenie się o śmierć, załóżmy że by ktoś jednak przyszedł i co weszliby na most to by się równało z ich śmiercią, przecież tam by nie mogli się ruszyć, ponieważ pierwszego kto by stał zablokowali m wallem i "you are dead" w 2-3 sec, to byłoby coś podobnego jak u Taifuna że nie byłoby ucieczki a już tym bardziej szans na podjęcie walki pozdro i skoro tyle osób Ci mówi że nie masz racji to coś w tym musi być |
|
![]() |
![]() |