|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() 1. Co bardziej się opłaca iśc na rotki(z wandem/inną bronią), czy robic runy? Gram na Harmonii gdzie bp hmm kosztuje 2k.
2. Bardziej sie opłaca hmm/sd? 3. Jakie runy dla sorca są najbardziej opłacalne? EDIT: Mam pacc. Gdzie iśc ew. na rootki i ile wyciągne kasy? Ostatnio edytowany przez BobbyX - 27-03-2007 o 19:37. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
|
![]() Siemka wez sobie w reke warhammera i troceh fooda expij na tych rotach i rob te hmm a jakie najbardziej oplacalne to nie wiem
Edit: PIERWSZY !!!!!!!!!!!!111111111111111oneoneoneoneoneone |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
sd BP GFB - 2h 40m = 3000gp/160min = 18,75gp/min x60 = 1125gp/godzina BP SD - 4h 53m 20s = 5500gp/293,(3)min = 18,75gp/min x 60 = 1125gp/godzina BP HMM - 1h 33m 20s = 1600gp/93,(3)min = 17,14gp/min x60 = 1028,4gp/godzina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() up
czytaj uwaznie (bp hmm 2k) BP HMM - 1h 33m 20s = 2000gp/93,(3)min = 21,43 gp * 60=1286,1 gp/h ![]() co to topic, to idz na Liberty bay, biegaj tam z War Hammerem i rób runy, to sie oplaca najbardziej =) Ostatnio edytowany przez siniestro - 28-03-2007 o 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Początkujący
Imię: Shackal Hunter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom mag.: 19
|
![]() Wh w lape (niedrogie i walisz troche xd)
na rotki na darashie smigasz bierzesz pare bp blankow (zalezy ile chcesz siedziec) Na twoim servie hmmy [chociaz jesli wyliczysz takze koszty blankow to moze mniej wyjsc (czyt. bp gfb dluzej robisz wiec mniej blankow need.)] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Niedozwolony@
Przy rejestracji na forum, powinien być test na inteligencję. Topic@ War Hammer w łapę, idz na roty na darashi, i mejkuj hmmy ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Libiąż
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 64
Skille: 82/66
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja osobiście robie tak, że expie nabijając Soul Pointy a gdy mam 100 ide robić runki do miasta (2.5bp hmm)
![]() Ale z War Hammerem na rotkach też spoko pomysł ![]() Także to jest twój wybór ![]() Offtop: Nex Zabuza nie reaguj na takie posty szkoda psuć klawiere na pisanie to "takich" ludzi ![]() Ostatnio edytowany przez GSlayeR - 30-03-2007 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Rzygoslav
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Angels
Świat: Trimera
Poziom: 127
Skille: 19/27
Poziom mag.: 71
|
![]() Weź dobrą 2 ręczna broń i idz expić na dwarfach lub rotach przy okazji robiąc runki które pózniej sprzedasz. Dlaczego ? Cały czas bedziesz miał soul'e , żarcie , expa troche wejdzie a many nie stracisz na walenie z rózdzki . Moim zdaniem na niskim levelu najlepszy sposób...Z Paccem mozesz iść na Darashia , tam jest dużo jaskiń z rotami ... Myśle ze za 1h hunty tam wyciagniesz około 2k w kasie...
Bless |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, tak roty dla 44 lvla... A soul?
Pozatym na harmoni nie opchiniesz hmmow za 2k, ew 1,6k. Idz na jakis ghoulowy lajtowy tomb, z wh i blankami, bedzie rosl soul i exp, a i runy mozna porobic. Co do runek, to chyba sd. SD, mozna sobie poroboic, i nawet isc na demce <jak ma sie klegow>, a z hmm gowno zrobisz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Na Candi nikt nie da Ci za BP HMM więcej niż 1,2k |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() idź na ghoule +rób runki hmm moim zdaniem najlepsze rozwiązanie a dodatkowo ciągnie się sporo kaski ;d...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |