|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To moj pierwszy fake wiec prosze przykmnac na to oko
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() CDN... narazie malo obrazmkow bo zmeczony bylem jutro next part albo po jutrze pozdro @edit Poszukuje ludzi do fake'a napiszcie sojusznik - (nick) albo wrog - (nick) @edit 2 1 czesc - tutaj 2 czesc - strona 2 3 czesc strona 3 4 czesc - strona 5 Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 30-03-2007 o 15:53. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przypominam, ze poszukuje ludzi do tego feka'a jak widzicie pierwszy raz mam doczynienia z tym wszystkim i wszystko robione w paincie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Moj nick by tu pasowal
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() PWNAH! PADŁEM!
Gratz, jeden z najlepszych fejków ostatnio. Nie ma to jak klimatyczny brak klimatu. ![]() Boskie to, dialogi mnie rozwaliły. W sposób niezamierzony... Honorowy członek stowarzyszenia Gimliego_ded. Prawdziwa leeta.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 28-03-2007 o 23:35. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm niezle ale tylko ta trawa taka troche brzydka ale moge przymknac oko jak pierwszy 5/5 za pomysl 5/5 za wykonanie
Ps:w nastepnym moze uzyj tej trawy ktora zastosowal w tym temacie Crowal http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=65587 |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
chcialem uzyc tej trawy ale potem by mowili ze z 7.5 albo cos ale skoro tak radzisz to uzyje jej ale dopiero po treningu na nekro(uchyle rabka tajemnicy pozniej Matix pojdzie do pewnego wrozbity nicku nie znam zglaszac sie ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Uff... nareszcie coś dobrego a nie jakiś tam płatny zabójca czy naruto na moście
7/10(i znów lenistwo zadecydowało że nie napiszę mojej skali specjalnej)
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Muszę to powiedzieć.
Jak na pierwszy fake story to naprawde bardzo ładnie Ci wyszedł, widać że coś z Ciebie może być. Jedyne usterki graficzne do których mogę się przyczepić to: latarnie oraz podłoga. Lampy wchodzą do budynku a podłoga nie jest połączona z podłogą. Jak chcesz nick to daj nick Songo na sojusznika ![]() Zobaczymy co z tego fake story będzie. Tylko nie spoczywaj na laurach ale pracuj nad doskonaleniem tego fake story. Ocena: 5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Strasznie chaotyczne. Pozatym ZERO klimatu. Wykonanie tez brzydkie. Moge ci dac 0/10
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Świat: Titania
|
![]() Wiesz... Jak na twój 1 fake to fajne. Nie coś takiego jak ten syf "Naruto na moście". Dużo lepsze. Jak kolea mówił źle ustawione latarnie. Stara trawa :/.
No w każdym razie dam ci: 5/10. Trenuj a będziesz mistrzem! @edit Zapomniałem ja chce do rekrutacji! Ja chce być zuy!!!!!!!!!!!!! Nick: Kogucik Rasa: Elf Broń: Miecz, Łuk i czary (rzadko) Outf: ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 29-03-2007 o 09:23. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() *Veruis patrzy na napis na ekranie monitora, po obejrzeniu fake'a:
- Congratulecion! You advanced to o wiele bardziej nie ruchawy szkielet! - Zalamka >.<
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() czekam na dalsze czesci bo jest fajne moze kilka bledow w wykonaniu ale ok
7,5/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() * Poprostu Pitbul widzi to, że fake'i zdają się być coraz głupsze a autorzy bardziej zaawansowani.
Nie przykładasz się do grafiki, ale fabułę masz fajną. 2/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wlasnie wrocilem ze sql dokoncze 2 czesc i wkleje pozdro
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Ja tam większych błędów nie zauważyłem. Jak na początkującego może być.
PS.Możesz mnie dać do fake'a: Nick - Lagon Night Charakter- pozytywny Rasa - jeśli łaska, to elf. Out - a jaki tam dasz to będzie.
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Częśćdruga może i uboga bo tylko 7 obrazków ale jest !!
7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() Ciąg Dalszy Nastąpi Coments plx!! |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Świat: Titania
|
![]() No, No. Coraz lepiej. Ale nie poprawiłeś błędu z latarniami. I czarny ogień wchodzi na rozmowe. I za dużo gadania za mało akcji! A kiedy będe ja? XD Dobra w każdym razie: 6/10
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() LOL! LOL! LOL! LOL!
Po obejrzeniu tego fake'a na pewno nikt nie powiedział "SEX, DRUGS and ROCK&rROLL!". Za to mógł wykrzyczeć "OMG, WTF and ROTFL&LOL!". ![]() @Down Nie. Ostatnio edytowany przez LolnY - 29-03-2007 o 17:48. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No dobra ale ja dopiero zaczalem bawic sie w te kolcki wiec daj mi psokoj lpiej dajcie jakies rady a nie krytyke...
|
![]() |