![]() |
#1261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Zakupy przedsezonowe:
1.4 mln Davide Tursi TSI = 3 880, lat 22, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca kiepski [gra głową] Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: przeciętny Podania: przeciętny Skrzydłowy: solidny Defensywa: znakomity Skuteczność: słaby St.fragmenty: słaby 1.2 mln Peter Descamps [1 ostrzeżenie] TSI = 1 410, lat 25, solidny stan formy Poziom doświadczenia kiepski, przywódca kiepski Kondycja: nędzny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: przeciętny Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: kiepski Skuteczność: znakomity St.fragmenty: utopijny Nu i rozbudowa stadionu: Trwa przebudowa Stadion jest otoczony dźwigami i sprzętem budowlanym. Przewidywany koniec przebudowy (szacunkowo): 29.03.2007. Miejsca stojące: 1500 Miejsca siedzące: 1500 Trybuna kryta: 1000 Loża dla VIP-ów: 80 Troszkę kasy w przerwie międzysezonowej wydałem ; )
![]() |
|
![]() |
#1262 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1263 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ ja tez xD
![]() |
#1264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niespodzianka, wygrałem z VI ligowcem 6:1 mimo tego że miałem gorsze statystyki i z tego wynika że Iron's Army gra dalej w PP!
Nie spodziewałem się , że takim wynikiem zakończy się ta potyczka, jednak jestem niezmiernie happy że gram dalej ![]() ![]() ![]() Jak pewnie wiecie od jutra nowa szkółka juniorska jest dostępna dla graczy, co o niej sądzicie? Ja jestem ciekawy i z czasem okaże się czy to dobry wybór ![]()
![]() |
#1265 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tylko 3 - 1 z Mozgi Team , 6 ligowcem , i tak lepiej niż we wczesniejszej edycji . Moj kumpel 1 -0 z 6 ligowcem . Jakby ktos trafil na Travel Gang niech da znac :> xD
![]() |
#1266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() W tym roku PP było jakieś pokręcone, wygrywali ludzie zazwyczaj z autetem włąsnego boiska :/
![]() |
#1267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy system szkółki ruszył
![]() ![]() (id : 42294)
![]() |
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jestem w jakiejś lidze juniorskiej. Póki co wygląda to całkiem nieźle.
Co do pucharu... 3-1 u siebie w plecy... Pomoc zadowalająca maks. przy jego słabej. posiadanie w granicach 65%-35% w 1st i 70%-30% w 2nd. Niestety, zbyt dużo poświęciłem na podciągnięcie pomocy a obrona i atak zostały na poziomie kiepskim. Stadion rozbudowany do 17k miejsc. Nowy sezon przedstawia się ciekawie zarówno z powodu gry w VII lidze jak i nowej szkółki juniorskiej. Pozdrawiam i życzę powodzenia w najbliższych meczach ligowych a także w sobotnich meczach juniorskich.
![]() |
![]() |
#1269 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Dawno nie pisałem w tym temacie. Co do poprzedniego sezonu, to ostatecznie udało mi się awansować do VII ligi. W pucharze niestety przegrałem 2:1 z 6sto ligowcem. W tym sezonie chcę przede wszystkim spokojnie utrzymać się w lidze. Co do nowego systemu szkółki, to jest on naprawdę fajny. Nie wiem jak będzie się spisywał w przyszłości, ale to zawsze jakiś dodatkowy element zabawy.
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 29-03-2007 o 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapraszam do szkolki junirow Master League
![]() |
#1272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za pozno
![]()
![]() |
#1273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Kto wy zrobił konto?Bo czekam 4 miechy i nic :/
@edit Jeśli wy ktoś powiedział kiedy wym dostał accounta?A i co wpisać w alias?
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD Ostatnio edytowany przez Hypex - 30-03-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Wczoraj młodzież wygrała 6:1, dzisiaj właściwa drużyna...6:1 : ) Początek sezonu bdb.
El teletoobies, gdyby ktoś chciał spara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygrana 1-0 i dobry poczatek sezonu , wszyscy kumple tez wygrali :> xD a jutro o 20 mlodziezowka
![]()
![]() |
#1276 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Inauguracja VII ligi na 4-0 ; ) Pomoc zadowalająca i atak lewy i prawy przciętny.
Młodzież przegrywając 0-3 dała radę wygrać 5-3 ; )
![]() |
![]() |
#1277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() jest ktos chetny na spara? u mnie :>
![]()
![]() |
#1278 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Hm... przymierzam się do tego po raz 4 ;d. Może dzisiaj mi się uda.
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zwycięstwo 5-0. Drugie miejsce. 6 pkt. 9-0 w bramkach.
Młodzież dała dupy. 5-2 w plecy.
![]() |
![]() |
#1280 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() 6:4 w zad. Wyskoczyłem skrzydłami 433 na skrzydła 343, więc musiało się to tak skończyć. 3 miejsce w lidze..
|
![]() |
![]() |