![]() |
#1142 |
Guest
|
![]() 100lvl
![]() http://foteka.pl/pokaz.php?id=7518 Dzisiaj miałem haka ![]() ![]() A tutaj link do filmu z advem ![]() http://www.speedyshare.com/884438395.html PoZdRo \Zam\ Ostatnio edytowany przez zam_ziro - 29-03-2007 o 00:18. |
![]() |
#1143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elenroth
Profesja: Sorcerer
Gildia: Loyal Family
Świat: Nerana
Poziom: 25
Skille: 18/18
Poziom mag.: 26
|
![]() Low lvl, ale nad tym pracuje cały czas
![]() ![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Profesja: Knight
|
![]() Dzisiejszy Lucky Day
![]() ![]() Rano Guardian Shield. Później znaleziony dead na Archerze: ![]() I na koniec znalazłem skillującego bottera. Po pewnym czasie postanowiłem ropnąć mu Archera ![]() ![]() ![]() ![]() Loot z bottera to Warrior Helmet, Scarf i takie tam smieci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcialbym was uswiadomic iz te plotki dotyczace hackow przez gadu itp to blazenada.....
Gadu-gadu umieszczone jest na serwerze w sieci... nie ma mozliwosci zeby jakikolwiek wirus, hacker mogl przez gadu zejsc na dysk....gdyz bez akceptacji/zezwolenia na transfer z sieci przez serwer gadu-gadu nic nie przejdzie... bezposrednie polaczenie pomiedzy dwoma uzytkownikami jest jedynie na poziomie wiadomosci tekstowych. A co to hacków przez dziure w systemie Windows XP to rowniez wielka plotka gdyz... keylogger to nie jest wirus lecz najzwyklejszy w swiecie program sledczy... o bardzo malej objetosci. Uzywany czesto w wielkich firmach do laczenia komputerow w sposob bezposredni ![]() ![]() Ehm sam stalem sie ofiara hackera.. Jezeli jest tu kilku graczy z Pacery pewnie nie jestem im obcy heh... Vern Frok byl dosyc aktywna i slawna postacia na tym serwerze.... heh obecnie Vern ma o 11 lvli mniej... niz mialk w najlepszym okresie jego egzystencji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje temu gosciowi co hacknal mojego Verna gdyz on stal sie nie tyle hobby jak nalogiem nie to pokonania ![]() Pozdrawiam! ![]() ehm.
#1147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Ludzie UspokÓjcie Się, To Jest Temat O Zdjęciach Z Nerany A Nie Ofiarach Hacków Z Pacery!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#1148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty masz cos do mnie?
![]() moze wyskoczymy na gole klaty ziom!:/? ![]() taaa chcialbymz auwazyc ze na calym tym forum jest niewiele zdjec wiekszosc to ciekawe linki z koncowka: np: .html ciekawe co tam sie kryje ![]() ![]() co z was za zjeby sa omg...
#1150 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@off Omg patrze że jak nie zaglądasz tu 2 dni to już się .............. ![]() Topic mi jakoś nie chce sie grać więc nie dam ss ale gz all ![]() ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
|
![]() |
![]() |
#1151 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziś sobie poszedłem expić i weszły 2 advy ^^
Najpierw 45 mlvl ;] ![]() Potem 44 lvl ![]() ![]() Gz all ![]() <Blokowania nie> |
![]() |
![]() |
#1152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nono
![]() ![]() ![]() ![]() No tzn gz ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
#1153 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Po prostu nigdy nie blokuje, a mi to niestety często robili ;/ Ale na Nargorze nikt nie blokuje, bo tu praktycznie nikogo nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1157 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Link to zapewne keylog i pozatym wlasciciel konta na tym forum to nie prawdziwy Marcel bo właśnie z nim rozmawiam na Tibii i jest EK a nie MS ;]
#1158 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cutyj:
Dziekuje temu gosciowi co hacknal mojego Verna gdyz on stal sie nie tyle hobby jak nalogiem nie to pokonania ![]() Vernus Zgadzam sie z Toba w 100% tez dziekuje tam samo temu gosciowi co i mnie hacknal dopiero teraz zauwazylem ze to byl nalog niemoglem bez tego zyc Juz niegram 5 dni sukces mam nadzieje ze niezaczne a jezeli zaczne to normalnie a nie po 20 h /dziennie ![]() To gorsze jak fajki czy ziolo ...." ![]() Tak wogle sprzedaje hara za 100 zl!!Price ? 7831535gg Ostatnio edytowany przez Alendzio - 29-03-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
#1159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ekhmmm... watpie żebyś się uzależnił, chyba, że jesteś słaby psychicznie ;]