|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te dialogi brzmią, jakby to nie był świat fantasy, a gra komputerowa, jakiś matrix... Po prostu jest to tak klimatyczne, jak rycerz biegający po zamku i wrzeszczący 'YOU ADVANCED IN SHIELDING (121!!!!!!!)'... Chodzi mi o prawdziwego rycerza i prawdziwy zamek.
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() -nigdy, przenigdy nie stosuj emotek w fejku!
-co ma znaczyc tekst: "o kurde, FD"? Nie lepiej "o nie, ogniste diably"? -trawa z 7.8 jest lepsza od tej z 7.6. Po co zmieniales? -pod zwlokami fd nie ma krwii. -brak polaczenia drogi z trawa. -czy ty wiesz co to jest nekromanta? To czarownik specjalizujacy sie w skrzeszaniu umarlych i przyzywaniu zombiakow, a ci twoi to tylko z sd'kow spamuja. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() PoSeJdOn to nie nerkomanta tak samo Songo narazie tylko Matix ukonczyl kurs
@edit Czesc 3! 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() CDN... Comments plx Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 29-03-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
Co nie zmienia faktu, że nekromanta to mag zajmujący się umarłymi. Nie oceniam narazie. @PS: Ja chcę do fake'a i będe zuy! Zuy Nick to Szymor outfit dam jezeli potrzebny bedzie korzystam z: magii.
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem o tym ze nekromanta zajmuje sie umarlymi no ale wkoncu to magik i tez musi sie jakos bronic?
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Titania
|
![]() Szybko dajesz kolejne części coraz lepsze wykonanie. Fabuła troche kuleje. Niestety. Ale jestem ja!(narazie słowa potem czyny
![]()
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w weekend duzo bede pracowal na fake'm jutro o 15 koncze wiec zrobie moze z 2 obrazki kogucik bedziesz moze w 5 czesci dluugo bede robil gory wiec bedziesz mial nice mieszkanko
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Vertiven
Świat: Menera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() To jest super! 10/10 może brak efektów specjalnych, itd. ale fake jest wręcz idealny mimo swojej prostoty. Fajne dialogi, nie za długie, nie za krótkie to jest cud, miód i orzeszki! Na dodatek fajne otoczenie normalnie fabuła jest extra.
To jest fake miesiąca albo i dwu! Cały post nie ma w sobie ani krzty ironii! PS. Jakbyś mógł to mnie dodaj. Nick:Khaos Rasa: Człowiek Broń: Ognisty miecz Chcaiłbym być Łowcą Smoków Out: ![]() Ostatnio edytowany przez Del'Khaos - 29-03-2007 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up spoko jak bede szedl w gory z moimi qmplami spotakmy cie i pojdziesz z nami ;]
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Imię: Elynny Luntin
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() A mnie dodales? ^^
-stara trawa -droga bez zakonczen -operuj mniejszymi liczbami, np. 500 dostal smok i umarl, a nie 1006 ;p +fabula +otoczenia Narazie masz odemnie.. mmm.. 5/10.
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() -krzywo wklejona posadzka w zamku.
-wiekszosc drzwi zle wklejona. -nowy domek Lorda Evo bardzo krzywy. -zly sprajt naroznika wybrzeza. -w obrazku z zamkiem byla zmieniana trawa->w narozniku wystaje kawalek tej z 7.6, drzwi sa inne i inaczej wklejone(rowniez krzywo) Pytasz jak ma sie bronic necro->Utevo res demon skeleton plx? |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra dzieki potrzebna mi byla taka krytyka nowy domek lorda evo mial taki krzywy byc o to lazi a ten zamek byl po prostu zle wklejony w nastepny parcie bedzie lepiej
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() po odejściu miszy, nadrila, glavesa itp. to jest jeden z lepszych fejków
7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() lolny (23-03-2007 21:27)
wrócilem z porcja lolny (23-03-2007 21:27) bezsensownych komentow @LolnY miales racje =========== Fake coraz lepszy ![]() ps.mozesz mnie dac do fake ![]() nick:rayza strona:zło rasa:człowiek mag oufit:ty daj OK??
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 29-03-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Fake lezy i kwiczy pod kazdym wzgledem.
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Hmm jakos cie nie czaje inni daja po 5/10 a ty oczywiscie musisz swoje 5 groszy wsadzic, nie ktorzy sie znaja lepiej od ciebie i daja lepsze oceny jak masz oceniac tak to nie oceniaj w ogole |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Jeszcze pare błędów jest i popracuj nad tym
![]() A co do mojej postaci to mag bitewny(posługuje się bronią i magią) to taka mała informacja na przyszłość ![]() I jakby co mogę podrzucić outa całkiem fajnego ![]() Fake: Ocena nie wiem czy rośnie czy nie bo nie chce mi się sprawdzać poprzedniej ale z tego co pamiętam to poprzednia była coś koło 3.5 albo 4.5 ![]() Grafika: 5/10(zdecydowanie podrosło ![]() ![]() Fabuła: 5/10 Humor: 4/10(A czy ja narzekam na ten ubiór? ![]() Średnia: 4,666(mogłem dać krócej ale nie mogłem się powstrzymać ![]() Mały wzrost ale zawsze coś ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w next parcie zaczalem robic nowe podloze Kogucik sry ale twoja postac bedezie tylko na 3 obrazkach bo ja cie zabije i tyle no ale wystapiles ;d
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Cytuj:
Alez ja jestem inteligenty xD