|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5841 |
Zbanowany
|
![]() Było nie było to w końcu 280ms, potężna broń, ja bym kombinował jakąś miejscówkę żeby jak najmniej visionów mogło wejść na combo i eliminował po kolei. Jakby się zgrali ze Spaawem, Jamesem i Kolkiem w jakimś dobrym miejscu, Spaaw blok, James i Kolek by go leczyli a Taif by naparzał. Ale mówię to na "zimno", zupełnie inaczej się myśli na "gorąco" i zrobił jak zrobił, ważne że visiony loota nie dostały : )
|
![]() |
|
![]() |
#5842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Ciekawi mnie dlaczego Sindubia sprzedaje all rare itemy z swojego eq wraz z sovem? czyży stwierdził że nie Warto tu grać... a może idzie do jakieś gildi ale to mało prawdo podobne..
![]() A może troszkę maznę coś bo właśnie wstałem.. ![]() Hail Vision o.O ciekawe dlaczego? na każdym filmie jak wbiegniecie w jakieś podziemia to jest czarno i biegają tylko zielone czaszki z party o.O ale pewnie nie macie Botów.. (pewnie wina mojego monitora ![]() Dwa Duskiness PA! ![]() Wpierd**** masz dwie minuty jak cię exivne za 2 minuty i nie będziesz FAR to hunted A piszecie jacy wy to nie lojalni jesteście - A lojalność wobec innych graczy furory macie gdzieś ![]() |
![]() |
![]() |
#5843 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up Zgadzam sie z toba w 99% procentach
![]() Ale cóz on ma na all wyjeba** tylko jego dupa nic wiecej (: |
![]() |
![]() |
#5844 |
Zbanowany
|
![]() eeee w opcjach można ustawić jasność, nie trzeba już nawet TBI GG. W Tibii jest bot zintegrowany xD
|
![]() |
![]() |
#5845 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze, że PA nie było jak Duski panowały nie ?; (?
Przestańcie tak jęczeć na Vision ![]() A co do śmierci Taifuna pewnie demony są po ich stronie i to własnie one ukradły Vision loota kiedy to miał 1000000 pingu i go wywaliło z gry ![]() |
![]() |
![]() |
#5846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() Taifun zrobil dobrze ze padl na demcu nie ma co sie z tego powodu smiac. Trzeba zas sie cieszyc z tego ze Vision wygrywa wojne. Spaaw i James ( rumun zydowskiego pochodzenia ktory okradl kumpli z gildii) takze by padli wiec woleli dac loga. Upieczetowaniem wojny bedzie next frag na taifunie. GOGOGO Vision !!!
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
![]() |
![]() |
#5847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() gadacie ze wrzucil do lavy eq a on pewnie oddal spaawowi
![]()
#5849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5850 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5852 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5853 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() zalowac to mozna tylko jego ;s ma 2 ownerow i obaj NIE mają problemow z netem, a wczorajszy dead na pewno nie byl wywolany przez to ;s ![]() ![]() po prostu, TAIFUN to L4mUS, dba tylko o własne tyły!!!!!!!! zapamietajcie to. Lvl to nie wszystko, po prostu ma CZAS na gre i stąd tyle cyferek przy expie ![]() Ostatnio edytowany przez MarS - 29-03-2007 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
#5854 |
Guest
|
![]() 1) wy tutaj mowicie ze eq tam do lavy wywalil czy oddal myslicie ze on biegal w mpa g legs demon helmet i rare itemy ? z rsem?(to tylko pytanie nie stwierdzenie)
2) teraz juz bym wolal na jego miejscu stanac w miejscu gdzie wiekszosc z vis· bylo by w zadku i spam vis luxow pol ludu z vis na glebe po 4-5 visach |
![]() |
#5855 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
@ a pozatym czy vision nie posiada takich rare itans jak m ring albo ss ze by padli na 4 vis luxy??? genialny to ty nie jestes Ostatnio edytowany przez Atahun - 29-03-2007 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
#5856 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
-taifun nie ma extha -vision patrzy jak potezny mag leje ich z vis luxow ( vision nie sdkuje i sie nie uha ![]() ktos napisal ze biegal w mega super eq? :| nie wiec o co Ci chodzi? @down ale chyba sie uhaja?
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 29-03-2007 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
#5857 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@down pasi ? ;d Ostatnio edytowany przez Maciorqa - 29-03-2007 o 22:41. Powód: dopiska |
|
![]() |
![]() |
#5858 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5859 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. lamusem to mozna nazwac wielu ludzi z Vision - teraz niewyobrazam sobie zebyscie panowali na serwerze z tym PA, nie mow ze nie wiem co mowie bo sam grałem na Furii i doświadczyłem w ostatnich dniach mojej kariery troche poniżania i PA z waszej strony ;D Nie powiesz mi chyba Mars ze oni sa BEEE i FUUJ a wy to "wcielenie dobra".
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 29-03-2007 o 22:48. |
|
![]() |
![]() |
#5860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Panowie, oraz Panie,..
Nie przeciągajmy tego cyrku, juz wiemy kto wygrywa i kto chce bardziej panować nad serwerem tutaj zwracam się do Duskiness, by już dali sobie spokój zapłacili bo i tak porażka z honorem to i tak nikogo nie bedzie obchodzić, i nic nie da a levele nie są zbyt niskie, zmiana serwera to też nie małę powchłonięcie czasu.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |