|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wynikałoby z tego, że sorcerer ma wszystkie czary na Facc, a żeby druid mógł mieć mniej-więcej takie czary (patrz e-vis), to musi kupić sobie Pacc. Jednak, żeby mieli obydwoje te czary, to muszą sobie kupić Pacc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Nie da sie ukryc ze sorc ma zdecydowanie najwieksze mozliwosci ze wszystkich profesji, ale czy jest najlepszy to w dużej mierze zalezy również od tego jak gra dana osoba i czy umie je wykorzystać.
Ostatnio edytowany przez goburu - 30-03-2007 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() Cytuj:
Od kiedy sorc na faccu ma e vis? I czemu sorc przewyższa druida, skoro ten drugi jest lepszy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Sorc, bo na 300 lvl ma sie juz w full kasy i nei ma rozniczy czy sie leczysz sio czy vita. A czarow jako druid nie bedziesz mial za wiele...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez NiePrzecietny - 30-03-2007 o 21:13. |
||
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
1. Sorcerer bo lubilem ta profesja z innych gier mmorpg, doszedlem z wielkim bólem do 20 lvl i dałem sobie spokój bo nudzilo mnie zabijanie rotów z warhammera 2. Knight bo jego hity w przeciwieństwie do sorca wydawały mi sie takie olbrzymie (rozumowałem wtedy jak typowy newb który nie dostrzega tego ze sila ataku wrecz nie rosnie wraz z lvl), osiagnalem bodajze lvl 35 i skille okolo 75 i zrezygnowalem bo znudzilo mnie bicie soldierow podczas gdy kumple magi i pale bili guardy 3. Paladin bo imponowalo mi ze na 10 lvl moze expic na guardach i wali mocniej niz moj 35 lvl knight ze skillami 75/75, dobilem 20 lvl i zrezygnowalem bo slaby internet powodowal ciagle dedy mojej postaci 4. Druid - tym razem doszedlem do 30 lvl ale roty mimo wszystko mi sie znudzily bo nie widzialem perspektywy dalszej gry bez pacca 5. Moja obecna postać po tym jak już się nauczyłem grać i dostrzegłem parę rzeczy ktorych wcześniej nie dostrzegałem a mianowicie glownie to ze sila magii rosnie wraz z lvl a sila ataku wrecz i z dystansu niestety nie, kupilem pacca i moim priorytetem bylo wybicie sie na serwerze osiagajac 50 lvl (przed wandami to byl sukces) Teraz kiedy juz gram w tibie od 3 lat widze ze nie zrobilem bledu bo kazdy kolejny update coraz bardziej niszczy konkurentow dla maga, a ostatnio jak jest wojna na moim swiecie to sobie pykam palem i calkiem fajnie idzie - w 2 tygodnie lekkiego expienia po 1-2h dziennie wbilem 29 (prawie 30) lvl, skille 60/33 a eq mam scale armor bo mi lepsze niepotrzebne wiec po dedzie trace max 1k co jest wielkim atutem tej profesji. Wniosek z tego taki ze swoja pierwsza postac nie robimy z mysla o 50+ lvl, ale kolejną (przewaznie 4-5) juz tak. Ostatnio edytowany przez goburu - 30-03-2007 o 21:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. Obecnie gram 29 lvl palem ze skillami 60/33, 10 mlvl, eq: steel helm, scale arm, szalik i zwykle butki. Expie na samych guardach w pierwszej jaskini na przedostatnim poziomie (na ostatnim są tylko slimy) ze strzał na full attack i zwraca mi sie kasa na strzaly bez robienia lootbaga. Jak ide na hunt to biore ze soba 900 strzal (do full cap tyle wchodzi), zwracam po 1,5-2 godzinach i jestem do przodu o 2-2,5k BEZ LOOTBAGA! (biore tylko steel helmety częśc battle hammerów, battle axow i shieldow na tyle na ile capa starczy - cap sie zwalnia po strzalach a ja w to miejsce biore itemki). Guardy zabierają mi mniej hp niż jestem w stanie leczyć exura granem wiec jeszcze dodatkowo wale czasami 'exevo con' i tym samym przedluzam hunt. (mam problem tylko wtedy kiedy nadchodzą z dwóch stron ale i tak nie ma ryzyka śmierci żadnego) Expię z prędkością 10-15k/h. (zależnie od pory dnia) Wniosek? Z lootbagiem mialbym 10x wiecej kasy niz wydalem na strzaly skoro nawet bez sie zwraca... Na niskim lvlu: Pall > Knight Na wysokim tym bardziej bo jeszcze dochodzi walenie z run i tańsze leczenie... Ostatnio edytowany przez goburu - 31-03-2007 o 09:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() 1)
Ja swoim rycem z 77/77 siedziałem na guardach od 37 do 46 lvla robiąc lootbagi i ukradli mi tylko 2 razy więc nie mów odrazu że Ci zwiną bo trzeba umieć dobrze chować później poczekać na odpowiedni moment żeby dotachać na poczte (jak nie masz postmana). 2) No ładnie tylko czekać na laga ![]()
![]() |
#50 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Po drugie odrabianie strat po dedzie paladynem to sprawa godziny lub dwoch, a knightem conajmniej 10h + 30k w dupe z eq. (ja palem nosze scale armor wiec *ram na to czy wypadnie czy nie...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: w carlin
Imię: Bolek
Profesja: Knight
Świat: Libera
Poziom: 8
Skille: 40/30
Poziom mag.: 1
|
![]() Radze Druida bo robi uh.Sorc robi sd ale jak widze nie czesto kupują.A uhy leca jak swize buleczki.[CHAR]Mateusz dragon Wielki[/CHAR] W koncu 307lvl i leci dajlej.wkoncu dojdzie do 1000lvl;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down ta pomyłka ale może użyj edit ![]()
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 04-04-2007 o 19:25. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() nie ma za co XD
Cytuj:
chcialbym zeby tego mateósza gowno prawda wielkiego lag dopadl i by dedl, i potem drugi raz bez blessow i aola, z takim pechem ze cale eq wypadlo, a na koniec wydolo by sie ze uzywal bota na expienie po 10h codzinnie i dostal kasacje konta i bana na ip na zachwe Ostatnio edytowany przez Astral55 - 04-04-2007 o 19:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() pomylka~~~~~
Ostatnio edytowany przez Astral55 - 04-04-2007 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Pewnie chodziło o combo SD + burst.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() ha to jest bez wielkiego farta wielki waste przykład:
na 84 ( nielicząc jakichś tam manasków) lvlu zachciało mi się demów solo no to dla sportu wywaliłem jakies 5 BP SD loot taki że lepiej nie mówić kumpel na 79 lvlu zrobił 2 demy solo i mu mms wypadł ja to mam farta ![]()
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Odnosnie, sd za 820. Pewnei chdozi o sd, brust oraz dobijanie demona z explo. Jak chodzilem z 130 ed na demony to szlo nam 8-9 sd na demona i nie dlatego ze kazdy cios byl za 1000 ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Pirat Puchatek
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
|
![]() Sorc jest the best
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() No tak, zgodze sie, ze dobijajac z explo + bijac z burstow w czasie sdkowania schodzi mniej sd niz z samych sd, ale wtedy tez trzeba doliczyc koszty explo i burstow + uhow dla blokera. Nie mozna mowic, ze schodzi mi 10 sd na demona na 116~ lvlu, bo to nie prawda. Rozne koszta tez trzeba doliczyc, jeszcze namieszasz ludziom w glowie i bedzie problem, zacznie sie fala spamu, ze sorc ELO KURWA ZAJEBISCIE, 10 sd na demona, nie ma przebacz, exp 238472134k/h, i tak dalej ;D.
Btw, demony z blokerem ssają ;< |
![]() |
![]() |