![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam w depo 11k. Knigth 19lvl fs , c helmet , p set , dwarven shield i zwylke laczki
![]()
22:50 Asia swierklany jakom lubisz pozycje 22:50 Lord Verminaard znasz takie cos jak pytajnik ? 22:50 Asia swierklany nie 22:51 Asia swierklany to ty zadawaj pytania teraz kolej na ciebie WTF ? ? ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up: Proponuje Knight armor (w zależności od serva- około 5 k) i jakiś lepszy shield - na początek Dragon Shield będzie w sam raz (Kwota- około 2k) Do tego zestaw Uh/Ih i jazda na exp ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Pępowo
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 15
![]() |
![]() Proszę o pomoc, ponieważ nie wiem co kupić. Gram palkiem moje eq to: p. set, crown helmet no i leather boots. Posiadam 1,5k. Co kupić, czy dalej zbierać kasę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 130
|
![]() Dla palladyna te eq starczy.
Rada: Zbieraj na bohy, dla palladyna to najlepsza rzecz ;p
![]() |
#745 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Się Biorą Dzieci
Imię: xxx
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 29
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() @Sipura
Na twoji miejscu zbieral bym na b robe a potem na boh ja jak gralem palladynem staralem sie o lettkie eq |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() mam 15 k w depo (moge dozbierać),
jestem sorkiem na 17 lvl, moje eq to: -wand of dragonbreath -guardian shield -devil hemlet -blue robe -plate legsy -scarf -leather boots Co zmienić ? Co dokupić ? p.s. gram na harmonii Ostatnio edytowany przez Voon - 21-03-2007 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 1. spzredaj devil helmet i kup crown albo cruzader
2. wbij 20 lvl i idz na dezerta i kup vampir shield (powinno ci starczyc zalerzy na jakim swiecie grasz) 3. gdzie expisz?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() 1). ok kupie crowna
2). już za 15k na harmoni vampirke kupie ![]() 3). expie na rotach w thaisie, czasami ubije cycka z nudów |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 1. dobry wybur
2. zajebiscie 3. exp na ghulah kolo carlin (durzo kasy leci jak zrobisz lottbaga to jak z 19 na 20 bendziesz whodzil to z 5 k poleci z loot baga) albo morzesz expic na zamku na lewo od ab(lepiej wzionsc bp mf bo jakis hoj morze zerka ropnonc. 4. najlepiej zawsze miec przy sobie bp mf. 5. taka mala historyjka z rzycia tibijczyka na elysi: ide se ide drogom z cyców na dezerta palladynem na 26 lvl mam 3 bp mf, 2 bp uh, bag explosion, bp gfb, i pare ff bo po dezercie mialem isc z kumplami na elf fortece. a tu niespodzianka wyskujom 2 pk 42 lvl i 36 lvl dwóch knajtów. ja zamiast s*******ac do thiasa za*******am na pustynie -.- . dobra na*******am sie z nimi z 20 min . oni krzyczom pay bp uh ja niedaje jeste jusz przy katedrze wyskakuje muj kumpel valusome(nieznam dokladnie niku). i sie na*******emy nastempne 10 min. jednemu z nih sie hyba uh skonczyly bo padl -.- . a drugi zaczol uciekac ale go zajebalismy . Loot: c legi, boh ,v shield od tamtej pory nosze brzy sobie pelno run i co 1h sie do dp wracam bo mi capa na kase brakuje -.- . w tej historyjce hodzi oto ze warto hodzic z runami . a wiem ze niekturym 25 lvl szkoda kasy na bp mf i pote sie dziwiom ze padajom na guardah . |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
|
![]() Przepraszam za offtopic ale nie mogę wytrzymać....
Diego ZAMILCZ! Jakczytam twoje posty to, aż mi zęby zgrzytają! Sam nie piszę najlepiej, ale bez przesady, człowieku!!! A jak masz "Dyzlegzje" albo nie chce Ci się pisać poprawnie to wklep najpierw do worda i skopiuj -.- "wybur, morzesz, bendziesz, zalerzy, rzycia, lettkie" No ja pier***ole! A pisze się Paladyn -.-' Ktoś tam na dole się pytał o eq dla palka. P set spokojnie wystarczy do ~30 lv, potem można b-robe lub lepiej BOHy. Oczywiście jak się ma za dużo kasy to pewnie się kupi wcześniej.
![]() |
#751 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Fire Society
Świat: Menera
Poziom: ~50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Dopiero co wyszedłem z rookgardu. Wybrałem Carlin, zostałem Knightem, server Aldora. I teraz tak. Mam 1270gp. Co kupić(cały komplet, hełm, buty, pancerz, nogawice, tarcze i miecz) za tą kasę na początek dla takiej postaci jak moja i gdzie w Carlin jest targ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Zagrodno
Imię: Inarish
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood Of Stell
Świat: Aurea
Poziom: 35
Skille: 70/51
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
-Scale Armor (80-100gp) -Plate Legs (400gp) -Dwarven Shield (100 gp), -butki znajdziesz na trolach, za reszte moze uda Ci sie kupic serpent sword a jezeli nie to polecam na poczatek longsword (mysle ze moze udac Ci sie dostac go za darmo)... a teraz ja: Crown Helmet, Blue Robe, Crown Legs, BoHy, Platinum Amulet... Cos jeszcze z eq mi potrzebne (jestem palkiem)?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Gildia: Fire Society
Świat: Menera
Poziom: ~50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Dzięki, ale kupiłem wkońcu
Plate Legs (400gp) Plate Armor (400gp) Spike Sword (300gp) Dwarven Shield ( dostałem darmo xD) Solider Helmet ( 50gp) i Leather Bootsy mam. Polecam taki zestawik i... Co polecacie na poczatek zmienic? Narazie mam ok. 1.5K |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Zaknaifen Do'Urden
Gildia: Deadly Foundation
Świat: Saphira
Poziom: 36
Poziom mag.: 34
|
![]() To zależy od ciebie. Jeśli chcesz byc attackerem to kup sobie two handed sword (600 gp) (albo Giant Sworda (14 k) jeśli uzbierzasz pieniądze) a jak blockerem to kup sobie Fire sworda (4.5 k), potem Bright Sworda (8k), Knight Armor (4k) i Knight Legsy (11k), a z shieldów to radzę dragon shielda (1,5 k), potem tower shielda (5k), a potem wedle uznania
Ostatnio edytowany przez Zaknaifen - 27-03-2007 o 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Nowy na Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Łazy
Imię: Allucinator
Gildia: brak
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 45/41
Poziom mag.: 2
|
![]() witam, chialbym ulepszyc mojego knighta, mam obecnie prawie 16 lvl i 3100 golda (ciagle rosnie) a to nosze:
legion helmet longsword scale armor copper shield brass legs leather boots silver amulet siedze w miescie carlin, co polecacie do ulepszenia? server askara skille: swordfighting 41 shielding 37 ml 2 ![]() Ostatnio edytowany przez Pakos - 29-03-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Guest
|
![]() Mam 1lvl na rooku i nie wiem co kupić za 10gp. Backpack czy spodnie? bo obydwa to mnie nie stać. brakuje mi 10gp, a zanim to zrobie to dzien się skończy:/ pls powiedzcie co kupic? czy może łopate?( też 10gp)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Łowicz
Imię: Tenxu Tuxani
Świat: Saphira
Poziom: 13
Skille: 55+/55+
|
![]() Knight (Sapphira)
Skills 55/55 Eq: Plate Armor Plate Legs Dwarven Shield Serpent Sword Steel Helmet Leather Boots Co można jeszcze dokupić do tego Eq? |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
O ile masz kase, radziłbym zamienić Dwarven Shield na Meduskę i Serpent Sworda na FSa/BSa, jak kasy nie masz, to takie ci do deserta starczy.
![]() |
#759 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Mam :
16:46 You see an amulet of loss. 16:47 You see a skull helmet (Arm:9).It weighs 42.00 oz. 16:47 You see a bright sword (Atk:36 Def:30).It weighs 29.00 oz.The blade shimmers in light blue. 16:48 You see a dragon scale mail (Arm:15).It weighs 114.00 oz. 16:48 You see a demon shield (Def:35).It weighs 26.00 oz.This powerful shield seems to be as light as air. 16:48 You see knight legs (Arm:8).It weighs 70.00 oz. 16:48 You see boots of haste.It weighs 7.50 oz. 16:49 You see a giant sword (Atk:46 Def:22).It weighs 180.00 oz.This sword has been forged by ancient giants. 72 bp of uh , 16 bp of explo , 51 bp of mf. 700k do wydania , co se kupic ;o? Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 30-03-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Łódź
Świat: Astera
|
![]() @offtop
@up A ile to kosztowało na allegro ? Przepraszam za "offtop'a", ale nie mogłem się powstrzymać... @topic @blacksk Najlepiej zacznij od dobrej broni typu fire sword lub bright sword, później kup tarczę.