|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2321 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kogucik pffff...lepszy moj niz twoj..alez sie wyslil wzial outfit asassina i dal mu noz ale trudne stary...tylko sie nie zesraj
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2322 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Sam sie "nie zesraj" ze szczescia ze "cos" zrobiles.
![]() |
![]() |
#2323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() @Omega Ziom
Fajny ![]() @Zeberek Czyżby to była... zazdrość Ostatnio edytowany przez Sarix - 29-03-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
|
![]() wznawiam moje zamowienie z strony 231
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() @up:
A daj jeszcze kolorowe "nakładki", aby można było to pokolorować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @zeberek
Taa... wyśiliłem się. Heh to wygląda przynajmiej jak skrytobójca nie tak jak twój. Twój to wygląda jak.... jak..... jak.... chya głośnobójca. Zazdrość? @Verius O wielki zuy panie dzięki za pomoc! ![]()
![]() |
#2327 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Moze komuś się przyda... sam robiłem
![]() ![]() Pozdro ![]() PS. Outfit robiony w paint xP Ostatnio edytowany przez Magik_Wojtsu - 30-03-2007 o 17:38. Powód: Błąd w obrazku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2007
|
![]() @3up
nawet dobry jak na painta tylko popraw w pozycji < miecz bo jest uciety @up , 2up podnieca was pisanie bialym kolorem -.-' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() prosze o outfit o wygłądzie:
http://img477.imageshack.us/img477/1645/scarnh9.jpg nie bede sie rozpisywał(nie puszczam w tagach po to troche za masywny obraz) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() ![]() Zrobiłem z nudów... Używać go mogą tylko i wyłącznie wszyscy! ![]() @down: Tylko trochę w Gimp'ie kolorowania było... Może akurat komuś się przyda, bo niektórzy nie mają talentu do "prostych outfitów". Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 30-03-2007 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamawiam konia ale niech to nie bedzie takie szajs jak na pierwszych stronach taki zwykly brazowy dragon bez skrzydel bo taki dragon zrobiony na konia ma 2-wie wady :
-krzywe nogi ![]() -krzywy ryj moze byc ten przerobiony dragon dla wygody ale niech wyglada jakby stal a nie siedzial... @up hmm taie troche syfne ;/ zwykly outfit z bronia..duzo wysilku w to pewnie nie wlozyles ale spoko @down mozesz dac link? Ostatnio edytowany przez Zeberek - 30-03-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() @up
Gdzies dalem poprawiona pania od anglika...eeee...konika. @topic Zrobcie mi tego arcy mhrocznego ziomga fast plx Ostatnio edytowany przez Omega Ziom - 30-03-2007 o 23:20. Powód: Bo mama mowi ze double posty sa zue. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra teraz dam potezne zamuwienie ktoremu trudno sprostac...chce zrobic fake na podstawie ,,Gladiatora" ;p a wiec potrzebuje:
- rzymskiego lega z mieczem , z wlocznia i z lukiem(odzielnie maja byc bronie jeden ma miec miecz drugi wlocznie a trzeci luk) - rzymski rydwan(kon[bialy]+jakis wozek) - goscia ktory przypomina zwyklego glada(nie naszego glownego)z mieczem jeden a drugi z wlocznia -naszego glada(moze sie od tamtego roznic tylko helmem(ale zrobcie wersje bez helma bojeszcze chce ta scene jak zdejmuje helm i wyjezdza z texem:"my name is Maximus Decimus Mauridius" ![]() - jakiegos cezara - dzieciaka w czarnych ciuchach z ciemnym blond wlosami(to dziecko wiec musi byc troche mniejszy od zwyklego outa) -no i jak juz zrobicie pokazcie bron ktorej uzyliscie bo jeszcze bedzie motyw jak bron leci w czyjas strone(np wlocznia ktora ktos rzucil) I to wszysctko w strony w same strony gora|dol lub jak kto woli < i > bo po co sie meczyc moge se sam obrocic... PS.:tak mniejwiecej ma to wszytko wygladac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Przyjmuje legionistow. Beda na popoludnie, bo teraz nie mam czasu. Jak mi sie uda, to zrobie tez rydwan. Ok tydzien temu ktos robil Achillesa. Mozesz go wziac na gladiatora. edit: ![]() Lucznika nie robie, bo w rzymskich legionach nie bylo lucznikow. Nalezeli oni do lekkiej piechoty i mieli zupelnie inne outy. Rydwanu nie bedzie ![]() @down Sory, ale nie zrobie. Wizard female w zbroji warrior male wyglada idiotycznie. Az wstyd publikowac. Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 31-03-2007 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moje zamówienie na PW?!:<(do druidki)
up@ Tors zrób z innych gości, wygląd identyko z twojego avatara oprócz bluzki, bluzka kolesia(najlepiej daj bluzkę warriora). Ale kolory takie same jak z aavka twojego. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 31-03-2007 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() no khekhe to chyba 4 raz jak zkladam zamowienie o
Kościanego deera. Ma byc wiekszy od zwyklego i miec kawalki miesa gdzie niegdzie !
![]() |
#2339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() |