![]() |
#5761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zachowujecie się jak jakieś niedorozwinięte dzieciaki -.-.
Jedziecie Kemyra bo szybko expi i dużo gra, K U R W A i co z TEGO!? Lubi niech gra, a co do tych fragów to jeśli 3 PK bije jednego 38 lvl to Kemyr pomógł, bo ma do tego k u r w a prawo i to pokazuje, że nie jest noobkiem takim jak wy i nie pekuje żeby mieć itemy. Żałosne to jest właśnie to, że pekujecie po to żeby mieć eq. Żal panowie i tyle. Czy Kemyr ma jednego ownera czy 16 gówno was to obchodzi, a na Danubii co drugi 100+ ma więcej niż jednego ownera, ale tylko Kemyra się czepiacie -.- ![]() Nara panowie bo to się robi burdel a nie forum.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5762 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żal. Twój avatar mnie zastanawia... hit 225 i ktoś pada, może ty masz jakiegoś 65 MS i szczelasz w hmmm... 16 lvl'e? Na to wygląda. Jets jeszcze możliwość, że to ty jak padasz bo z takich SD się nie wyuhać to naprawdę sztuka.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Huh w sumie to nie wiem o co wy sie kłócicie...
Przecież po wakacyjnym update niema czegos takiego jak pvp... -.- Przecież byle noob potrafi zaznaczyć kogoś na battle i wciskać hotkey... ![]() Teraz juz w tibi nic innego prócz PG juz sie nie liczy... Wiec co za różnica kogo bije... Your Kox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5764 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5765 |
Guest
|
![]() Kurde ja widze same klutnie..
zal.br.. Zamiast dawac Sski to wy sie wyzywacie i drzecie paly! jak bede mial jakies ss to dodam...... Ostatnio edytowany przez WafelekMaster - 31-03-2007 o 11:45. |
![]() |
![]() |
#5766 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Cytuj:
tak btw... nie każdy 100+ ma kilku ownerów... ale Kemyr się wozi, że ma taki lvl i poza tym... jest rzesza "nópków", którzy go bronią, że ma 2 ownerów... Dlaczego? Bo ma wysoki lvl... Poza tym: Mar 26 2007, 20:46:20 CEST Killed at Level 106 by Dixtra Aha... i wcale się nie śmieję z tego deda (nie zniżam się do waszego poziomu). Tyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5767 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Glopson
Nudny się robisz... takie sceny to ja przeżywałem, kilka lat temu, a widać że ty się dalej takimi rzeczami podniecasz... OMIGOSH !!!!!!!! CAERLIN D>P !!!!!!!! OMiG 30 LVL PLX FRI IKANS ! PL? @Kemyr Nie zejdę z Ciebie, wiem że masz 2 ownerów, ale przynajmniej nie robisz takiego PA jak Twoi qmple Ne'ko, Sputnik itp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5768 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz tu wypowiadają się Ci, którzy albo mu zazdroszczą albo Ci którzy zalezli mu za skórę i potem padli. Wiesz 80 lvl wyższy lvl trudno żeby Kemyr nie padł. Ja go wcale nie bronie tylko po prostu jak widzę jak go jadą to mnie to wnerwia bo to się zrobiło forum o tym "Czy Kemyr ma 2 ownerów?" to jest forum Danubii o ZDJĘCIACH, a nie o tym kto ilu ma ownerów!!! Skończcie już te kłótnie i dawajcie zdjęcia!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5769 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Comment Kemyra: "...IM DONT PROTECTED RUBY THE LUNA!..." - Very nice. How much? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5770 |
Guest
|
![]() Jak się skończą te wszystkie kłótnie i będziecie dawali ssy tak jak kiedyś to wrzucę coś ciekawszego. Narazie jak widać nie ma co tu zaglądać :/
|
![]() |
![]() |
#5771 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z Glonsherem... no nie bądź śmieszny. On udaje wielkiego gracza gada, że bije równych sobie przynajmniej, ale co z tego jak leci z 3 bp sd, 10 bp mf na ludzi, którzy expią? To tak jakby bił 20 lvl. I do tego robi to dlatego, żeby mieć kase -.- z itemków. To jest żałosne. I jak Kemyr go ubije to będę bardzo zadowolony. Ubił mojego RL, więc we mnie sojusznika nie znajdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5772 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Kemyr, dlaczego już nie jesteś w Mirage? Jeśli można wiedzieć... Ostatnio edytowany przez SzymenDrizzt - 31-03-2007 o 11:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Kemyr Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 112
Poziom mag.: 69
|
![]() @up
skoro nie robie pa to o uj ci chodzi? czemu nie jestem w mirage? dowiesz sie w odpowiednim czasie. Szymen, w pztach jestescie kozaki a potem sie dziwicie czemu was ubijam Ostatnio edytowany przez Kemyr - 31-03-2007 o 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5775 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5776 |
Użytkownik Forum