|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Zbro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dance of Death
Świat: Obsidia
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Kolejna bitwa w naszej wojnie. Myślalem ze juz powoli ucicha. Olalem gdy pierwszy raz Kamlag przyszedl mnie bic, olalem drugi, ale gdy po raz trzeci przyszedl po mnie na POH, troche sie zdenerwowalem.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21591 Have fun ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() zdenerwowales sie po czym uciekles do depo gz ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Omg max 25 hp;[
Padl by jak cipka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe czy ty bys sie odwazyl zaatakowac 88 ms'a bedac 67 rp i majac do pomocy 49 ms'a. Nie wydaje mi sie. Zdenerwowalem sie to go zaatakowalem. Gdy prawie padl i spierdolil to nie bylo sensu go znowu scigac, trzeba bylo sie pozbyc pz'ta dopoki reszta jego gildii sie nie lognela, tym bardziej ze nie mialem mf a lemonowi sie konczyly. Denerwuja mnie tez tacy ludzie jak ty. Bawisz sie w krytyka ale powiem ci, ze krytyk i eunuch maja cechę wspolna: obaj wiedza jak, a zaden nie moze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Jesli to nazywasz bitwa to masz chyba w łbie nasrane, z FoH 1 koles wpadl bez wiedzy innych tak se bo niemial co robic a wy zaraz dzwonicie po innych umawiacie sie robicie jakies plany itp. Przeciez wy niewychodzicie z pz... a jak na poczatku wychodziliscie to od razu padaliscie nawet po kilka razy w 1 dniu naprzyklad jak Niob cfaniaczek
![]() Zal.pl To co robicie to nie wojna... to chowanie sie po pz i jaranie sie tym jak w iles tam osob przelecicie razem z jednego dp do drugiego lol...
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja juz sie swoje nawalczylem bylem prawie we wszystkich wojnach na xerenie tylko ze niewalczylem z takimi noobami jak jakies tam zulu~ tylko ze starym tengu mitzumy itp. duzo z tengusow padlo jak mielismy z nimi wary i byly takie czasy jak to my ganialismy ich a oni nam mogli naskoczyc wiec stul pysk mispex.
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wogule to polacy na xerenie to zgraja nobow (z nieliznymi wyjatkami) pozatym ten serv jest do bani. Jak tam kiedys gralem to niewidzialem zeby gracze mieli jakies zabojcze pvp. Placcie lepiej szwedom za pro i "have fun"
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lepiej zacznijmy grac na non-pvp Celescie jak nasz (nie)szanowny przedmowca, bo jeszcze ktos nas zaatakuje kto ma wyzszy level ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Totalne dno... Zaatakowac 80ms+ kazdy moze, a ze ten ms to noob totalny to tak wyszlo, ze prawie padl, bywa. Nie widze niczego do jarania sie tutaj - Ha! zaatakowalem 80+ms! Battle!... Gdyby ktos padl to bym zrozumial to, ze mozna sie czyms podniecac
![]() ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zbrozło
Gdybys chcial wiedziec to mam mnostwo charow na kazdym typie swiatow pvp non-pvp i pvp-e ten avatar i konto na tibia pl ma juz jakies 2 lata niewiem niechce mi sie sprawdzac, zmieniac tego tez mi sie niechce na np. 130 ek albo innego. Gdybym to ja byl dasterem to byscie od razu padli na windzie, niewiem co on odwalil, naprawde niewiem, znam go dopiero jakos od miesiaca i mnie to wali jakie on ma pvp. A takie tematy jak np proba ubicia Skramera normalnie full wypas... nic tylko pogatulowac... zalosne Niechce mi juz sie odpisywac na posty noobow ktorzy nawet niewiedza z kim pisza...
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling Ostatnio edytowany przez Anis - 31-03-2007 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
|
![]() Zabawny filmik.
Nie wiem kto bardziej zlamil, wy ze daliscie mu biegac na deeeeep deep red hp przez jakies 2-3 sekundy, czy On ze was niezabil. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Anis, naprawde nic mnie to nie obchodzi jakie masz chary, ile i gdzie, wiec prosze nie dziel sie tymi informacjami ze mna. Ta dygresja i krytuku i eunuchu ktora napisalem w moim drugim poscie w tym tamacie widze ze lepiej sie tyczy ciebie niz tej osoby do ktorej pierwotnie byla skierowana.
Co do reszty osob to sie zgadzam, ze moze niezbyt fortunnie uzywac jest w tym wypadku slow "bitwa" i "wojna". Ale skoro Daster wypowiedzial nam wojne, a Kamlag przyszedl mnie bic poniewaz jest w gildii Daster'a to jak to nazwac? A poza tym to praktycznie zostalem tylko ja i lemon wiec w pelni tego slowa znaczeniu mozna powiedziec ze z naszej strony to byla open battle skoro 100% czynnych czlonkow naszej gildii w niej bralo udzial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum