|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6001 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#6002 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2007
Lokacja: Crawley / UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6003 |
Master Alucard
|
![]() True, true...
![]() |
#6004 |
Guest
|
![]() I co z tego?? Założy sie nowy
![]() |
![]() |
#6005 |
Zbanowany
|
![]() wez wyjdz z tego forum bo widzisz tylko w kazdym podszywacza
w ogole to musze wam pare rzeczy wyjasnic mam zajebista pompe z was ludzie , especially z imargama , ktory zaczal ze mna rozmowe i wzial mnie za taifa , a jedyne do czego dobrnalem na furorze to 8 knight. nie jestem ani taifem , ani spoxsterem. hot , eh? ;d ps. setki postow "a nie mowilem ze sie podszyl?" mile widziane w celu urozmaicenia mojego smiechu. ps2. dzieci typu pavel321 i inni ktorych doprowadzilem do frustracji - jestem z siebie dumny ahaha ;d |
![]() |
![]() |
#6007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() Jesli Weltaxio to Ima~ to zwracam honor. A ty Eloelo jesli jestes Taifunem to kup sobie karnet w fitness clubie, i zamknij morde bo kazdy ma cie dosc,
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
![]() |
![]() |
#6008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
|
![]() Pytanie do chlopakow z Vision. Czy po wygranej wojnie co jest nieuniknione bedziecie dalej konczyc swoje dzielo rozwalania serwera, czy tez bedziecie probowac ustabilizowac sytuacje?
Apel do chlopakow z Sunblade. Przestancie pomagac temu panu taifunowi ktory rozwalil nam tak fajna i klimatyczna gilde i zapraszam do budowania nowej gildy na innym serwerze wszelkie kontakty prosze kierowac do caltka ![]() Taifunie ciesze sie ze przyznales sie ze rozwalenie Sunblade przyczynilo sie do twojej przegranej teraz. Miales lad i porzadek na serwerze a teraz masz syf. I niewiem jak mozesz spojrzec w oczy tym ktorzy za ciebie padali a teraz ty kiedy trzeba swoich bronisz uciekasz na aldore albo z pola walki!!! Tak nierobi lider!! Sunblade will be a legend that never dies!
#6009 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tobie ten karnet bardziej by sie przydal bo przy okazji moze bys znalazl kolego bo kolezanek napewno nie...
#6010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() ja padlem na cycku i stracilem p-legi jaaaaaaaaaaaaaaaa a 5k zanie dalem
#6011 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Mam pytani , dzisiaj patrzylem an stare filmiki z 22 marca i zaskoczylo mnie ze Montura jest w dusk, nie byl on przypadkiem w vision?? I chyba ktos jeszcze przeszedl, nie bylo mnie 6 tyg bo neta nie mialem a nie chce mi sie satrych wiad czytac, wiec czy ktos moze mi to przyblizyc???
|
![]() |
![]() |
#6013 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() 15:00 You feel the earth shaking!
15:03 The end is near! The Ruthless Seven are rising! Hola hola czy ktos podoła? ![]() |
![]() |
![]() |
#6015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() czyzby ferumbras ? ;'p
|
![]() |
![]() |
#6016 |
Użytkownik Forum
|
![]() 15:02 You feel the earth shaking!
15:05 The end is near! The Ruthless Seven are rising! 15:07 The Ruthless Seven have risen to hold their secret council. They will gather somewhere in the Plains of Havoc to debate Tibias destiny and doom. Don't come to close, for if youdo, you will face your own destiny! 15:09 The herald of the Ruthless Seven is preparing their arrival close to the spiders rock. Behold mortals. It is the end of times! Osobiscie stawiam na Prima Aprilis, ale i tak jest to jedno wielkie Czoko xD Ruthless zawedrowalo do nas? Jestesmy pierwsi w Tibi? Czas pokaze, zaraz ide tam noobem chyba xP |
![]() |
![]() |
#6017 |
Zbanowany
|
![]() Na moje prima aprilis bo na neranie to samo...
Edit: http://img89.imageshack.us/img89/5652/namnlsbl6.jpg Ostatnio edytowany przez Mazurxx - 01-04-2007 o 16:32. |
![]() |
![]() |
#6018 |
Użytkownik Forum
|
![]() MOJ NOWY KAWALEK KTORY NAGRALISMY Z ZIOMKAMI
![]() http://www.maxior.pl/?p=index&id=51617&0 FUT FUT FUT FUT FRISTAJLO! FUT FUT FUT FRISTAJLO ŁAKAMAKA DAM DIRIRI DAM DAM OO <UmC UmC> pozdro dla graczy furory i nie tylko xD KOZACKA SOLÓWKA NA BALAŁAJCE? ![]()
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 01-04-2007 o 16:38. |
![]() |
![]() |
#6019 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od bodajże 3 dni niechodzi mi Erig net co mam zrobić, aby chodził?
Odpowiedzicie plxor ![]()
#6020 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|