|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zauwazyłem żę na Guardi (niewiem jak na innych światach) jest strasznie dużo rookstayerów
troche to wkurzające ![]() Dziwne że ludziom się chce robić rookstayerów (tak jak mi ![]() a jak jest na innych światach?? Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 31-10-2007 o 15:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Na Azurze też jest sporo Rookstayerów. Niestety bardzo dużo tych 9-10 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Na Morgana przeżywa falę Rookstayerów, na Isarze także się roi od Rookstayerów patrząc na rookstat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Chimera... PLAGA !!...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() na celeście podobnie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice
Imię: Van'Er
Profesja: Knight
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
|
![]() Candia... Jak napisal kolega wyzej, patrzac na rookstat jest ich niewielu (wlasciwych 19+ lvl ) a tak to straszna plaga 15- lvl
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() na infernie zazwyczaj na rooku jest wiecej osob online, niz zameldowanych w thais xD i tak nie ma kolejek, ale jak ich przybedzie to kupuje pacca i bede na paccu expil noob charami.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Na Candii jest "rookslayerow jak morwkow"
Wiem ze wiekszosc wbije gora 13~lvl i skonczy kariere ale jest ich tyle ze przeszkadzaja w expie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() Antica ma najwieksze przeludnienie. Co 2 osoba to Rookstayer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() tak wiec jak kolega(Ricardo Belongue) poprzednio napisal,na Candi tez jest wielu graczy 10-15lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ehh na Pandorii codziennie po 2-3 nowych rookstayerow widze po 8-10 lvl , albo maja w nicku " Rooksteyer , rookslajer"... itp...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Nerana Rookstayer
Świat: Nerana
![]() |
![]() A ja na Inferii jeszcze żadnego nie widziałem, w ogóle mało ludzi (Nie ma to jak PvP enforced ;D).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Jeżeli chodzi o Guardie to Cygan ma w 100%. Rookstayerów jest poprostu strasznie dużo (!).
Bardzo złe rzeczy dzieją się w świecie Tibii. Pozdrawiam. PS: Cygan, pozdrowienia od Shamiky. ![]()
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Regoor - 02-04-2007 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Na Isarze równiez plaga, oczywiscie samych low-lvli, na szczescie krotko graja i az tak bardzo nie przeszkadzaja^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mimo, iż Calmera posiada powyżej 130 Rookstayerów, to świeci pustkami. Zobaczenie jakiegoś powyżej 30lvl graniczy z cudem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Ostrów Mazowiecka
Imię: Pep Rookstayer
Gildia: Shades of Shadows
Świat: Refugia
Poziom: 42
Skille: xx/xx
Poziom mag.: :O
![]() |
![]() szczerze mowiac po tych wydarzneiach ze spikem wyszly z ziemi niczym grzyby po deszcze :/, ale prawdziwych rookstyerow jest niewielu choc jest nas kilku. nie zminiemy tego ze jest ich masa tych po 10-15 lvlu. tak juz jest. pozdro dla wszystkich z refugi a w szczegolnosi : narvanego, ragandrusa i budzika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() No chyba moge powiedziec, ze owa fala juz minela
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() Elysia... jakoś ostatnio chyba ta liczba spadła... bo skutecznie zniechęcam adeptów rookstayer'owego rzemiosła do pozostawania na rooku... Nie często się widzi by w ciagu dwóch - trzech dni w trapie "oddech mino maga" zgineło kilku jak nie kilkunastu rookstayerów.
Kilka tzw. "klepsydr". Nie wszystkie nicki pamiętam ![]() † Name: Shotgun Tracheotomy Level: 17 Apr 01 2007, 01:02:17 CEST Died at Level 17 by a minotaur † Name: Tyranna Level: 15 Apr 02 2007, 20:48:50 CEST Died at Level 16 by a minotaur † Name: Piotr von Kosmos Level: 15 Apr 01 2007, 15:34:29 CEST Died at Level 15 by a minotaur
Autobiografie Rookstayer'ów - bo to my tworzymy klimat Solucje do questów znajdujących się na Rookgaardz'ie Island of Destiny - miejsce wyboru profesji Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 19-11-2008 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Imię: Drudka from Isara
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Isara -> po "zdobyciu" przez de'Bove Spike Sworda przez 3 dni nie bylo wolnego od "rookstayerow" miejsca w miescie. Cale szczescie, ze ta fala nowych juz minela, aczkolwiek jakas ich czesc zostala i trwa tu do dzis. APEL DO ZAKLADAJCYCH CHARA ROOKSTAYERA : Jesli szukacie swiata.... po co macie marnowac sie na starym syfie ? Poszukajcie sobie innego swiata niz Isara ![]() (czyt. won z Isary !!) pozdrawiam ![]()
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych |
|
![]() |
![]() |