|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6062 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() H@H@H@H@H@H! Omg hahhahahaha total owange! dalej sie smieje xDD pozamiatane ze szok H@H@H@H@H@H@
Mozna filmik? HH@H@H@ jezeli nawet filmiku nie dacie, to moze jakis SS jak sie taifun wykłada? ^_^ |
![]() |
![]() |
#6063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Hm,.. no to Vision powinno sobie zaśpiewać na ventrilo kawałki,..
Davida Guetta - The World Is Mine, Scott Brown & DJ Gammer - I'm Dominator,.. Wiem że jest w h** innych takich ale przed chwilą słuchałem tego 2 no i siedze w techno, więc nie znam zbytnio podpasowanym pod ten moment z innego gatunku,.. ![]() @Topic Gratz Vision
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#6064 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak obserwowałem ta wojnę i jednak myślałem, że mimo wszystko dusski są jeszcze w stanie coś zdziałaćm, ale teraz widzę, że się myliłem. Skoro Dusski poszły w chyba najsilniejszym składzie ( był Spaaw, Fenix? ) i dostały tak mocno to niech lepiej płacą już.
Całkiem nieźle Vision.... |
![]() |
![]() |
#6065 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
Queen - The show must go on ![]() @up spaawa nie bylo moze to i dobrze dla niego??
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 02-04-2007 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
#6066 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Imię: Sirenox
Świat: Celesta
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() HaHaHaHa LAMERY uhaeuheahea i co teraz fanatycy Dusskines dalej twierdzicie ze ekipa dusskow jest najlepsza hahssahhshs boskie Vision ich roz**** w drobny mial. 10:0 dziekuje Vision za poprawienie humoru uaehuaeh.
Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed at Level 278 by Katrila and by Qel HAIL TAIFUN hahahshasha ![]() "Ej Petro mam dla Ciebie komunikat przykro mi lecz z trzysetki lipa..." swiete slowa z pierwszego dissu jak ktos nie pamieta ![]() "Jak to mawiał św. Łukasz Vision botem nie oszukasz" HAIL VISION ![]() Ostatnio edytowany przez Sirenox - 02-04-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#6067 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Gildia: Soldiers of Revolution
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 64 (zarejestrowanych: 29, gości: 35)
Hail Vision
![]() |
![]() |
#6068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() No to chyba już koniec. Chłopaki pokazują że zwycięstwa nie są dziełem przypadku. I dobrze
![]() \_Hail Vision. |
![]() |
![]() |
#6070 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
![]() |
#6071 |
Użytkownik Forum
|
![]() rehostnij ktos jak to filmik rzeczywiscie ten xd
#6072 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja dodam tyle:
1. duski chciały opena ![]() ![]() 2. WIDAĆ było u nich pomoc noobów z Aldory (noob chary typu firreplex czy cos takiego) 3. wyszli bez najtów, prawdopodobnie chcieli testować bota NG, troche trza było uważac no ale jest 10:0 4. Taifun nie padł z zadnego SNEAK, padl na normalnym openie. Może teraz okazecie jakis szacunek ? i zrozumiecie ze lvl nie swiadczy o skillu i zgraniu?? |
![]() |
![]() |
#6073 |
Zbanowany
|
![]() Definitywnie przestałem wierzyć w jakąkolwiek pozytywną przyszłość tego serwera...
"Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili(...)" - w to też już kuLwa nie wierzę... Duski dały ciała na całej linii... |
![]() |
![]() |
#6074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Nom nic dziwnego ze taifun już prawie tylko gra na Aldorze ;]
|
![]() |
![]() |
#6075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() Vision nigdy nie przesawałem w Was wieżyć. Plx Movie
![]()
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
![]() |
![]() |
#6077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() @up
Ale jest limit ; /
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
![]() |
![]() |
#6078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() 20:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Taifun Devilry. He was killed by Qel. LEZYSZ K*RWO AUSHAUSHAUSHAUHSAUSHAUAS dzieki chlopaki za filmik ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 02-04-2007 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#6079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Świat: Berylia
|
![]() The one-hour limit has been reached. Wait 18:55 minutes.
REHOST Plis ! Musze to zobaczyć. ![]() |
![]() |