|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Account
Ostro, ostro |
![]() |
|
![]() |
#6122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Cytuj:
@topic Gratulacje Vision ![]() ![]() @edit Mój błąd poprawka, przynajmniej ja sie umiem do błędu przyznać nie co to nie którzy
RePenT HeReTiC!!! Know Your Enemy,Because If You Don't Know Your Enemies You Die!!! I Will Punish The Sinners!!! Bullet In Your Head!!! Ostatnio edytowany przez SpAyKeR - 03-04-2007 o 01:54. |
|
![]() |
![]() |
#6123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Imargam Gratz 9 MLEV !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#6124 |
Guest
|
![]() Dlaczego z nikt z was nie napisal ze duskow bylo 13 na cala gildie vison i na wspulnej czyli razem 30 + te wszystkie nooby vison na 13 duskow jesli dla was oni sa zajebisci to zall bo nawet nie zabili wszystkich
![]() |
![]() |
#6125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6126 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6127 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6128 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
to chyba nie skumales mowie o tym ze wszyscy sie zachwycajam ich zalosnym pvp bylo ich 3 razy wiecej niz dusk dusk pokazalo ze sie nie boja zanim nastepnym razem napisze ktos ze vison ma wyjebane pvp to niech sie zastanowi Ostatnio edytowany przez Paczus - 03-04-2007 o 00:38. |
|
![]() |
#6129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() A sam nie stosujesz się do tego słownika
![]() ChoĆ nie chodź Ostatnio edytowany przez Velvecik - 03-04-2007 o 00:40. |
![]() |
![]() |
#6130 |
Guest
|
![]() Fajna bitwa , fajny wynik
![]() Nie ogarnialem z m wallami ale next time bedzie lepiej xd paczus a ty moze powiesz nami kim z dusk jestes ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Weltaxio - 03-04-2007 o 00:40. |
![]() |
#6131 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6132 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Prosto i na temat. Chyba lubisz modków...
topic: nice fragi. nice battle... to połowa sukcesu... druga połowa to udział Gildi Vision. zawsze czekam na te filmy.. gratuluję i powodzenia w dalszym wybijaniu dusków. Gl.
#6136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Oni sami wyszli na open my ich nie wypchaliśmy z depo
![]()
#6137 |
Guest
|
![]() Modki mnie lubia a za insulting dostane tylko 1 pkt
![]() Paczek a ty zaciagnij kraniczek i ruszaj do Petra chyba potrzebuje kogos na nocke ;-D pocieszysz go ![]() Ostatnio edytowany przez Weltaxio - 03-04-2007 o 00:49. |
![]() |
#6138 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
imargam dla twojej wiadomosci nie jestem z duskines ale gdybym mial troszke wyszy lvl doloczyl bym do nich no ale to jeszcze troche chyba ze dalej bedziecie robic na wszystkich 'PA" mozesz byc pewien ze niebawem dolocze do duskines zal mi sie robi jak patrze jak to twoja postac jest po 20 h na dobe online powiedz jak to jestes sam w stanie zrobic i nie pitol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#6139 |
Guest
|
![]() Sharuje z domem dziecka a tera idz juz do petra
![]() |
![]() |
#6140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu dusski nie trzymały się razem - nie mam pojęcia. Raz katrila prawie lezal na pustyni tylko zabraklo ognia, a poza tym nie mozna wygrać bitwy nie atakując
![]() |
![]() |