Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-04-2007, 08:53   #6161
Weltaxio
Guest

Domyślny

Jezus maria jak mozna byc tak glupim jak taifun OGARNIACIE TO :-D?

1 Taifun Devilry (*) History Sorcerer 276 -7,021,137
2 Yubov (*) History Paladin 156 -1,244,093
3 Ymy (*) History Druid 152 -1,154,433
4 Yakapushi Mastah (*) History Sorcerer 143 -960,248
5 James Caros (*) History Druid 135 -807,531
6 Wampir Nitu'sho (*) History Sorcerer 121 -587,089
7 Dalus On Sunss (*) History Sorcerer 118 -543,764
8 Raaell Nabu (*) History Sorcerer 111 -444,837
10 Sasho Pansa (*) History Sorcerer 90 -234,168
11 Dre'furora (*) History Druid 80 -164,997

I PAMIETAJCIE ON CHODZI TAJEMNICZYMI SCIEZKAMI )

Ostatnio edytowany przez Weltaxio - 03-04-2007 o 08:57.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2007, 08:55   #6162
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

@topic
Wczoraj Duskiness wyszli w samych sorcow na opena, nie wiem co to mialo byc, dlaczego tak zrobili, ale tlumaczenie ze Vision wygralo z "13 Duskami" jest bez sensu Jak my wychodzilismy w 12 sie bic i wygrywalismy do zera bitwy to jakos nikt sie tym nie przejmowal. Taifun moze w koncu zrozumiecie, ze jestescie gorsi, niektorzy z was maja jeszcze szanse gry na Furorze wiec jesli na prawde wam zalezy radze odezwac sie i grzecznie poprosic o payment nim nie jest za pozno

Do szanownego pana Paczusia, to ze jestes lekko niedorozwiniety, nie oznacza ze jestes gorszy, nie przejmuj sie tym co pisza inni i pamietam twoja prawda jest prawda "najtwojsza"
Rodri jest offline  
stary 03-04-2007, 09:13   #6163
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Sendrius
Apr 03 2007, 08:00:19 CEST Killed at Level 113 by Yubov

Jednak nadal walczą
Nacpany_Wlodek jest offline  
stary 03-04-2007, 09:17   #6164
MarS
Użytkownik Forum

MarS's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2004
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: ?
Gildia: Vision
Poziom: ?
Skille: ?
Poziom mag.: ?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek Pokaż post
Sendrius

Jednak nadal walczą

taaa... sendrius znooobił
MarS jest offline  
stary 03-04-2007, 09:20   #6165
Rodri
Użytkownik Forum

Domyślny

Sendrius sam sie strapowal i na deep redzie zmienial stone skina wiec nie dziwie sie ze padl HUEHUehue xD ale olac to ;p wojne przez jednego fraga nie przegramy
Rodri jest offline  
stary 03-04-2007, 09:26   #6166
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri Pokaż post
Sendrius sam sie strapowal i na deep redzie zmienial stone skina wiec nie dziwie sie ze padl HUEHUehue xD ale olac to ;p wojne przez jednego fraga nie przegramy
Możecie powiedzieć ile tych dusków było przy sendriusie? Tak z ciekawosci pytam
Nacpany_Wlodek jest offline  
stary 03-04-2007, 09:27   #6167
Rodri
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek Pokaż post
Możecie powiedzieć ile tych dusków było przy sendriusie? Tak z ciekawosci pytam
3... w tym 1 knight ;o
Rodri jest offline  
stary 03-04-2007, 09:46   #6168
MarS
Użytkownik Forum

MarS's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2004
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: ?
Gildia: Vision
Poziom: ?
Skille: ?
Poziom mag.: ?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri Pokaż post
3... w tym 1 knight ;o
Apff Yubov Zull
MarS jest offline  
stary 03-04-2007, 10:06   #6169
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Mnie ta wojna już nudzi ale GZ dla Vision, chociaż i tak wolne Duskiness i będę za nimi do końca tej wojny jeśli taki będzie(Vision w 100% będzie lepsze kiedy wyjdzie na open bez noobow). Co do użytkownika Paczus to nie musicie na niego najeżdżać tylko dlatego że jest za Duskiness nie wszystkie jego posty są nieprawdziwe, żeby był za Vision to by go każdy na tym forum lubił i mówił jaki to on mądry, a tak przynajmniej ma swoje zdanie
Tylko ma trochę głupi podpis, że jest Imargamem to trochę głupio podawać się za kogoś kim się nie jest
Milten jest offline  
stary 03-04-2007, 10:17   #6170
Nirt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

Grunt to dobra zabawa

Sendrius chyba jedna reke mial zajeta czym innym bo stracic cala mane i hp jesli oddzial goniacy ma combo 500 to jest trudne zadanie
stary 03-04-2007, 10:47   #6171
Paczus
Guest

Domyślny

chcialbym znowu przypomniec jamesa on uciekal sam przez 20 minut calej gildi vion a taki sendruis poskladal sie od 3 duskow w minute to jest mastah pvp

stary 03-04-2007, 11:22   #6172
dzazga
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 12 2006

Domyślny

szkoda ze wszytskie duski nie maja takich zdolnosci jak james , widac to w battle

zapwne sendrius nie przyzwyczail sie do ucieczki , zawsze na przod , temu padl
dzazga jest offline  
stary 03-04-2007, 11:24   #6173
Paczus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzazga Pokaż post
szkoda ze wszytskie duski nie maja takich zdolnosci jak james , widac to w battle

zapwne sendrius nie przyzwyczail sie do ucieczki , zawsze na przod , temu padl
tylko dlaczego nie zmienial ssa moze nie mial

stary 03-04-2007, 11:28   #6174
Paczus
Guest

Domyślny

Sendrius

stary 03-04-2007, 11:37   #6175
Weltaxio
Guest

Domyślny

Na jemesie caresie siedzial ktos z EM wiec wiecie ;-)

Chcialbym przypomniec ze harcesh zabil solo jamesa na 130 :-)

stary 03-04-2007, 11:39   #6176
noela
Guest

Domyślny Siema ALL

Hi. Na poczatku chcialem powiedziec ze nie jestem nikim z Vision ani z Duskiness i nie obchodzi mnie kto wygra wojnie i kto jest fajny a kto nie. Chcialem tylko powiedziec ze ogladalem wszystkie filmiki od poczatku jeszcze wojny Vision vs Aberratio i all Vision vs Duskiness + Aberratio i powiem tylko JEDNO VISION TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH GILDI W HISTORI TIBI JAK NIE NAJLEPSZA. Mozecie sobie tutaj pisac ze jestem smieszny itp itd ale to mnie raczej nie obchodzi. Zobaczcie filmiki zobaczcie ich zgranie, skilla, precyzje, a przede wszystkim ze sa caloscia, nikt nie patrzy ze padnie, kazdy walczy ile ma sil i nikt nikogo nie zostawia TO SIE NAZYWA LOYALITY I HONOR. Ogladajac filmiki zagrali tylko zle na goblinach na Edron ale wiadomo ze nie mozna miec na 100 akcji 100 doskonalych. Zreszta zobaczcie co ludzie pisza o nich na forum tibi.com o ich zgraniu i ich sile, na tibi.de tak samo ludzi z innych panstw sa pelni podziwu ich pvp piszac chodzby polish DEL'TORO ( I WSZYSTKO JASNE). Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA. Zreszta po wygranej wojnie co niebawem nastapi zaczna bic levle a wtedy bede potezni i ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI). Z takim pvp jakie oni maja to Duskiness moze juz placic bp krystali. Pozdrawiam i pamietajcie to nie tylko moja ocena a takze moich znajomych ze swiata tibijskiego + comentsy i posty ludzi z za granicy. I co jeszcze chcialem powiedziec na koncu to to ze nie ma LEPSZEGO LIDERA niz Katrila ten ziomek niszczy caly sytem, jego akcje sa szybkie zgrane zaplanowane i przemyslane z milion razy pewnie. Zobaczcie jak on karci tym swoim rp ile fragow mial w wojnie z Aberratio pozniej w wojnie z Duskiness pozniej nie gral chwile bo tam problemy z netem(tak slyszalem) i teraz wrocil i znowu tyle fragow. KATRILA JESTES BOSEM POPROSTU MIAZDZYSZ nie znam lepszego RP niz TY. Pozdro dla wszytskich.

stary 03-04-2007, 11:40   #6177
Paczus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Weltaxio Pokaż post
Na jemesie caresie siedzial ktos z EM wiec wiecie ;-)

Chcialbym przypomniec ze harcesh zabil solo jamesa na 130 :-)
To wlasnie pokazuje jakie ma pvp powiedz lepiej imciu kto gral na sedrusie na openie bo napewno nie on

a pozatym ty masz jakies urojenia z tym EM
muhahaha

stary 03-04-2007, 11:49   #6178
Paczus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noela Pokaż post
Hi. Na poczatku chcialem powiedziec ze nie jestem nikim z Vision ani z Duskiness i nie obchodzi mnie kto wygra wojnie i kto jest fajny a kto nie. Chcialem tylko powiedziec ze ogladalem wszystkie filmiki od poczatku jeszcze wojny Vision vs Aberratio i all Vision vs Duskiness + Aberratio i powiem tylko JEDNO VISION TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH GILDI W HISTORI TIBI JAK NIE NAJLEPSZA. Mozecie sobie tutaj pisac ze jestem smieszny itp itd ale to mnie raczej nie obchodzi. Zobaczcie filmiki zobaczcie ich zgranie, skilla, precyzje, a przede wszystkim ze sa caloscia, nikt nie patrzy ze padnie, kazdy walczy ile ma sil i nikt nikogo nie zostawia TO SIE NAZYWA LOYALITY I HONOR. Ogladajac filmiki zagrali tylko zle na goblinach na Edron ale wiadomo ze nie mozna miec na 100 akcji 100 doskonalych. Zreszta zobaczcie co ludzie pisza o nich na forum tibi.com o ich zgraniu i ich sile, na tibi.de tak samo ludzi z innych panstw sa pelni podziwu ich pvp piszac chodzby polish DEL'TORO ( I WSZYSTKO JASNE). Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA. Zreszta po wygranej wojnie co niebawem nastapi zaczna bic levle a wtedy bede potezni i ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI). Z takim pvp jakie oni maja to Duskiness moze juz placic bp krystali. Pozdrawiam i pamietajcie to nie tylko moja ocena a takze moich znajomych ze swiata tibijskiego + comentsy i posty ludzi z za granicy. I co jeszcze chcialem powiedziec na koncu to to ze nie ma LEPSZEGO LIDERA niz Katrila ten ziomek niszczy caly sytem, jego akcje sa szybkie zgrane zaplanowane i przemyslane z milion razy pewnie. Zobaczcie jak on karci tym swoim rp ile fragow mial w wojnie z Aberratio pozniej w wojnie z Duskiness pozniej nie gral chwile bo tam problemy z netem(tak slyszalem) i teraz wrocil i znowu tyle fragow. KATRILA JESTES BOSEM POPROSTU MIAZDZYSZ nie znam lepszego RP niz TY. Pozdro dla wszytskich.
nie zgodze sie z toba i jestes stroniczy
i znowu ktos z vison zaczyna pisac bzdety ze nie jest z vison i tylko chcial by pokazac jacy oni sa zajebisci katrila np mastah pvp nie mowie ze ma zle pvp ale zobacz jak yubov radzil sobie z tym botem ng vison wylapal komba i dawal se rade moim zdaniem jesli chodzi o pvp bije katrile na glowe
ale zanim zacniesz oceniac wynik wojny poczekaj do jej konica

Ostatnio edytowany przez Paczus - 03-04-2007 o 11:51.

stary 03-04-2007, 11:50   #6179
noela
Guest

Domyślny Paczus

Paczus nic do ciebie nie mam, ale naprawde idz do szkoly na polski, bo naprawde jak patrze to co piszesz to ogarnia mnie zalosc jak mozna kaleczyc swoj ojczysty jezyk(rozumiem nie umiec anglika, kaleczyc go) ALE WLASNY OJCZYSTY JEZYK?? CZLOWIEKU PRZECIEZ kim ty w zyciu bedziesz ?? Idz do szkoly poucz sie, napisz sobie z mama pare dyktand, bo nie widze dla ciebie przyszlosci i wtedy tutaj wroc.

A teraz napisze cos w twoim stylu:
Pacz on szedł łonkom na kturej pachły kwiaty i zobaczył tam rzułfia i hciał jego dotknońć.

stary 03-04-2007, 11:54   #6180
noela
Guest

Domyślny Hahaha

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczus Pokaż post
nie zgodze sie z toba i jestes stroniczy
i znowu ktos z vison zaczyna pisac bzdety ze nie jest z vison i tylko chcial by pokazac jacy oni sa zajebisci katrila np mastah pvp nie mowie ze ma zle pvp ale zobacz jak yubov radzil sobie z tym botem ng vison wylapal komba i dawal se rade moim zdaniem jesli chodzi o pvp bije katrile na glowe
ale zanim zacniesz oceniac wynik wojny poczekaj do jej konica

HAHA ale jakim botem ?? czlowieku ogarnij sie bo plakac mi sie chce. Nie jestem za vision i nie jestem stronniczy napisalem to wyzej Idioto, poprostu mowie jak jest i 95% ludzi ktorzy graja w tibie w Polsce ci to potwierdza wiec ogarnij. I to moj ostatni post do ciebie. Nauczysz sie pisac po polsku to wtedy ci odpisze. PAMIETAJ tępi ludzi mają trudniej w życiu.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania