Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-04-2007, 11:59   #6181
Paczus
Guest

Domyślny

katrila jestes boski wystawiles sunblade na wojnie z duskines faktycznie pelna lojalnosc i faktycznie kolega wie co pisze

Apr 03 2007, 08:00:19 CEST Killed at Level 113 by Yubov

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2007, 12:02   #6182
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczus Pokaż post
chcialbym znowu przypomniec jamesa on uciekal sam przez 20 minut calej gildi vion a taki sendruis poskladal sie od 3 duskow w minute to jest mastah pvp
a co ma pvp wspolnego z uciekaniem?

duski byly bez noobow?

dobra lepiej juz mu nie odpisywac...
stary 03-04-2007, 12:07   #6183
Paczus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noela Pokaż post
HAHA ale jakim botem ?? czlowieku ogarnij sie bo plakac mi sie chce. Nie jestem za vision i nie jestem stronniczy napisalem to wyzej Idioto, poprostu mowie jak jest i 95% ludzi ktorzy graja w tibie w Polsce ci to potwierdza wiec ogarnij. I to moj ostatni post do ciebie. Nauczysz sie pisac po polsku to wtedy ci odpisze. PAMIETAJ tępi ludzi mają trudniej w życiu.
hahahha wiec po czym poznac posty napisane przez vison
po jednym nie jestem za vison lol tak zawsze zaczyna sie post a puzniej no ooo jakie to vion jest zajbiste ale oni wspaniali i wogule .......
wiedz po co piszesz ze nie jestes za vison
dlatego tylko bo jestes jednym z nich mi was niebawem dojdzie do tego ze sami bedzie sie wkrecac swoimi postami

nie jestem za duskines

stary 03-04-2007, 12:15   #6184
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Hi. Na poczatku chcialem powiedziec ze nie jestem nikim z Vision ani z Duskiness i nie obchodzi mnie kto wygra wojnie i kto jest fajny a kto nie. Chcialem tylko powiedziec ze ogladalem wszystkie filmiki od poczatku jeszcze wojny Vision vs Aberratio i all Vision vs Duskiness + Aberratio i powiem tylko JEDNO VISION TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH GILDI W HISTORI TIBI JAK NIE NAJLEPSZA. Mozecie sobie tutaj pisac ze jestem smieszny itp itd ale to mnie raczej nie obchodzi. Zobaczcie filmiki zobaczcie ich zgranie, skilla, precyzje, a przede wszystkim ze sa caloscia, nikt nie patrzy ze padnie, kazdy walczy ile ma sil i nikt nikogo nie zostawia TO SIE NAZYWA LOYALITY I HONOR. Ogladajac filmiki zagrali tylko zle na goblinach na Edron ale wiadomo ze nie mozna miec na 100 akcji 100 doskonalych. Zreszta zobaczcie co ludzie pisza o nich na forum tibi.com o ich zgraniu i ich sile, na tibi.de tak samo ludzi z innych panstw sa pelni podziwu ich pvp piszac chodzby polish DEL'TORO ( I WSZYSTKO JASNE). Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA. Zreszta po wygranej wojnie co niebawem nastapi zaczna bic levle a wtedy bede potezni i ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI). Z takim pvp jakie oni maja to Duskiness moze juz placic bp krystali. Pozdrawiam i pamietajcie to nie tylko moja ocena a takze moich znajomych ze swiata tibijskiego + comentsy i posty ludzi z za granicy. I co jeszcze chcialem powiedziec na koncu to to ze nie ma LEPSZEGO LIDERA niz Katrila ten ziomek niszczy caly sytem, jego akcje sa szybkie zgrane zaplanowane i przemyslane z milion razy pewnie. Zobaczcie jak on karci tym swoim rp ile fragow mial w wojnie z Aberratio pozniej w wojnie z Duskiness pozniej nie gral chwile bo tam problemy z netem(tak slyszalem) i teraz wrocil i znowu tyle fragow. KATRILA JESTES BOSEM POPROSTU MIAZDZYSZ nie znam lepszego RP niz TY. Pozdro dla wszytskich.
To tak po pierwsze najlepsza gildia to była i tak pozostanie Unit lub Del'Toro
Po drugie Del'Toro w swoich akcjach nie musiało się zastawiać noobami i myślę że ich pvp było duuużo lepsze niż Vision, to nie tylko moja opinia ale również kolegów z Tibii, piszesz "Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA" do kogo mieliby mieć podobne lvl (Duskiness czy Del'Toro)??
Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real?
Po czwarte lepszy lider niż Katrila? Mediota Del'Toro
Po piąte lepszy rp niż Katrila? Mediota Del'Toro

Ostatnio edytowany przez Milten - 03-04-2007 o 12:17.
Milten jest offline  
stary 03-04-2007, 12:22   #6185
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Po drugie Del'Toro w swoich akcjach nie musiało się zastawiać noobami i myślę że ich pvp było duuużo lepsze niż Vision, to nie tylko moja opinia ale również kolegów z Tibii, piszesz "Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA" do kogo mieliby mieć podobne lvl (Duskiness czy Del'Toro)??
Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real?
Niom, raczej myślę tak samo w tych podpunktach, a chciałbym powiedzieć ze nie ma co się ąż tak podniecać i nieść Vision pod same niebiosa, oczywiście udowadniają moc, lecz spokojnie, legendą to są jednak narazie "Svergiańskie Del'Toro"
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline  
stary 03-04-2007, 13:23   #6186
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

witam, odniose sie do kilku rzeczy:
1. Nie spamuj juz tyle tym dedem Sendriusa, bo Vision swoimi 11 nie spamuje forum. Czyż nie?
2. Ludzie z EM siedzieli na charach ludzi z Dusk. A co do umiejetnosci Jamesa, to grubo przesadzasz, byl juz na paru akcjach i jeszcze niczego nie pokazal, nie wiem czy jednego sd wywalil.... Jak nie wierzysz obejrzyj filmiki i zobaczysz jak ucieka James przed pojedynczymi osobami z Vision.
3. Ciekawe co powie teraz Nemtor ladny polew musi tam miec.
4. Dusk wyszly samymi tylko sorckami aby przetestowac nowo zakupiony NG, jak widac nie pomoglo... A to ze zgapili taktyke od Vision to juz inna sprawa?
5. "James"(ktoś z EM) uciekal ale sprawa byla przesądzona, to byla kwestia czasu, więc nie pokazuj iż było to heroiczne.
6. Najbardziej rozśmieszyla mnie wypowiedz Sacho, który "Padł za Czipsa", Popatrzcie na filmiku jak Dusk zostawia Taifuna (i nie mówcie ze nie mogli nic zrobic, bo mogli...) Coz Petro, sam ich zostawiales, to nie miej pretensji iż oni tak samo zrobili... I gdzie to bratestwo?

@Dusk
Wasz lider nie ufa waszym zdolnościa i wasze ciezko wypracowane chary oddaje ludzia z Aldory, ktorzy maja boty. Moze nie? I jak sie teraz czujecie? Moze czas już opuścic szeregi gildi, jak juz wiecie, iz Taifunowi na was nie zalezy tylko na waszych charach? Ciekawe kiedy nawet nie bedziecie mogli na swojego Venta wejść, tylko chary przez gg bedziecie podawac...

Ostatnio edytowany przez Grimp - 03-04-2007 o 13:26.
Grimp jest offline  
stary 03-04-2007, 13:33   #6187
Paczus
Guest

Domyślny

witam, odniose sie do kilku rzeczy:
[b]1. Nie spamuj juz tyle tym dedem Sendriusa, bo Vision swoimi 11 nie spamuje forum. Czyż nie?

no wlasnie nie sapmuja muahahaha cigle jakies bzdety a ty masz info z kosmosu tak EM zapewno gralo na wszystich z duskines i testowali duska tibia ng muahahahha wiedz sam zaprzeczasz temu co piszesz widze ze vison ma tu wiecej kont
EM gralo na duskach i a duskines testowalo ng na ots ? muhahahahha smieszy mnie to co tu napisales jednym slowem kosmiczne bzdety pozdro dla cibie przedstawisz sie kim jestes kazdy z was ma tu na forum po 5 kont zeby siac swoja gupia propagande

Ostatnio edytowany przez Paczus - 03-04-2007 o 13:40.

stary 03-04-2007, 14:20   #6188
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

Ostatnie 2 strony to Twój spam o tym dedzie. Więc idą tym tokiem myślenia Vision powinno mieć 22 strony spamu... Czyż nie?

"a duskines testowalo ng na ots ?"
pokaż mi że napisałem na ots

Dusk wyszly samymi tylko sorckami aby przetestowac nowo zakupiony NG

Po 2. "testowali" to była przenośnia i zrozum co napisałem. Słowo "testować" zamień na "wykorzystać". I teraz wszystko jasne?

I jeszcze jedno, kultura na forum wymaga iż odpowiadasz na wszystkie pytania, odnosisz się do całego posta a nie do jego części i staraj się pisać czytelnie....

P.S. Kojarze Ciebie... Ten twoj nick... Czyżbyś Ty już skończył grać w Tibie?
stary 03-04-2007, 14:36   #6189
noela
Guest

Domyślny O boze

Cytuj:
HAHA czyli DEL'TORO jest byla i bedzie przez jeszcze jakies milion lat najlepsza gildia tak ?? nikt ich nie pobije NIKT NIKT NIKT, masz racje. A po 2 ogarnij ze pisalem jedna z najlepszych jak nie najlepszych co nie oznaczalo ze sa najlepsi ale ty swoim malym mozgiem musiales mi tutaj cala historie napisac. Po 3 na last battle Vision nie krylo sie za nobami a co najwazniejsze noobie jak walczylo del'toro to u nich wrog nie mial 280 ms 190 ms 200 ek itp itd downie. Po 4 chodzilo o levle podobne do Duskiness nie pisalem tego bo wydawalo mi sie to oczywiste ale nie przewidzialem tego ze przeciez ty jestes jeszcze na tym forum i trzeba all dokladnie wyjasniac.
Po 5 ja napisalem ""ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI)."" A twoje PYTANIE ""Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real?"" HAHAHA stary jaki ty masz wszechpotezny UMYSL HAHAHA HAHA jestes dla mnie favorytem na tym forum HAHAHA HAIL HAIL "PIEKNY UMYSL"
Po 6 I NAJWAZNIEJSZE idioto pisal ze dla mnie jest najlepszy liderem i najlepszy rp, ALE TY JESTES ZBYT MADRY BY TO ZROZUMIEC po co ty mi piszesz kogos z del'toro jak mnie to nie obchodzi w ogole. DLA MNIE KUMASZ TE DWA SLOWA?? PRZECZYTAJ JE POWOLI MOZE ZROZUMIESZ DLA MNIE DLA MNIE DLA MNIE !!

Ostatnio edytowany przez noela - 03-04-2007 o 14:39.

stary 03-04-2007, 14:45   #6190
Piekaru$
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Chełm

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczus Pokaż post
Sendrius

Taifun Devilry

Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed at Level 278 by Katrila
and by Qel
Piekaru$ jest offline  
stary 03-04-2007, 14:45   #6191
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:

ale del'toro nie walczylo z 280 msem (no juz 276) ; p
ale co wy sie czepiacie noob charow? ze polacy lubia ogladac battle? a takim duskom nie chce sie walczyc o 3 w nocy to chyba nie vision wina?
stary 03-04-2007, 14:48   #6192
noela
Guest

Domyślny racja

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyrillus Pokaż post
ale del'toro nie walczylo z 280 msem (no juz 276) ; p
ale co wy sie czepiacie noob charow? ze polacy lubia ogladac battle? a takim duskom nie chce sie walczyc o 3 w nocy to chyba nie vision wina?
Dokladnie ziomek masz racje, widac ze ogarniasz o co chodzi. To wina Vision ze noby tam chodza?? tak samo moge powiedziec ze Duskiness sie zaslanialo nobami i nie padli wczoraj wszyscy. Pozdro

Ostatnio edytowany przez noela - 03-04-2007 o 14:51.

stary 03-04-2007, 14:54   #6193
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
HAHA czyli DEL'TORO jest byla i bedzie przez jeszcze jakies milion lat najlepsza gildia tak ?? nikt ich nie pobije NIKT NIKT NIKT, masz racje. A po 2 ogarnij ze pisalem jedna z najlepszych jak nie najlepszych co nie oznaczalo ze sa najlepsi ale ty swoim malym mozgiem musiales mi tutaj cala historie napisac. Po 3 na last battle Vision nie krylo sie za nobami a co najwazniejsze noobie jak walczylo del'toro to u nich wrog nie mial 280 ms 190 ms 200 ek itp itd downie. Po 4 chodzilo o levle podobne do Duskiness nie pisalem tego bo wydawalo mi sie to oczywiste ale nie przewidzialem tego ze przeciez ty jestes jeszcze na tym forum i trzeba all dokladnie wyjasniac.
Po 5 ja napisalem ""ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI)."" A twoje PYTANIE ""Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real?"" HAHAHA stary jaki ty masz wszechpotezny UMYSL HAHAHA HAHA jestes dla mnie favorytem na tym forum HAHAHA HAIL HAIL "PIEKNY UMYSL"
Po 6 I NAJWAZNIEJSZE idioto pisal ze dla mnie jest najlepszy liderem i najlepszy rp, ALE TY JESTES ZBYT MADRY BY TO ZROZUMIEC po co ty mi piszesz kogos z del'toro jak mnie to nie obchodzi w ogole. DLA MNIE KUMASZ TE DWA SLOWA?? PRZECZYTAJ JE POWOLI MOZE ZROZUMIESZ DLA MNIE DLA MNIE DLA MNIE !!

Za nim na drugi raz coś napiszesz rusz dupę sprzed kompa, wyjdź na dwór, trochę świeżego powietrza dobrze Ci zrobi, Ty dla mnie też jesteś faworytem na tym forum, piękna data dołączenia i już obrażasz innych. NA drugi raz pisz tak żebym i ja zrozumiał dobrze?? Bo nie jestem tak mądry jak Ty, przecież już skończyłeś podstawówkę
Milten jest offline  
stary 03-04-2007, 14:59   #6194
Widzialem_Bota_Cien
Użytkownik Forum

Widzialem_Bota_Cien's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007

Domyślny

Ogólnie to NG jest do bani pfff
***********! rox

co do tego kto grał mam na to wyjebane
panowie niewinni ach ten Imargam który raz ma 14 lat (i nie da sie z nim gadać) raz 19 lat (i fajnie sie z nim gada) itp.

Co do tego kto kogo zostawił i kto kogo wykorzystuje to mam swoje zdanie
a Na Wspólnej wykorzystywane do zabijania 50-60-70 lvl wchodzących w drogę Vision

Zastanawialiście sie kiedyś co dostaniecie w zamian? Grę na zniszczonym serwie ceny itemów Zal.pl to nie zmienia faktu ze sobie będziecie swobodnie grac bo o tym nie ma mowy.

Taifunowi Polecam Filmy
Wizav i spółka

Ostatnio edytowany przez Widzialem_Bota_Cien - 03-04-2007 o 15:01.
Widzialem_Bota_Cien jest offline  
stary 03-04-2007, 15:13   #6195
Uno
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Wrocław

Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Domyślny

Imargam ,czepiasz sie duskow ze nimi graja EM tak? To przypomne ci czasy jak [GUILD]Vision[/GUILD] dostawalo w dupe od Aberratio i wtedy cala Kyra wkorczyla do akcji i zaczela grac Visionami i to wlasnie oni wygrywaja wojne nie wy a wiec dziekuje i stol pysk psie ima.
Uno jest offline  
stary 03-04-2007, 15:20   #6196
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Profesja: Elite Knight
Domyślny

ahh duski duski
wy sie nigdy nie nauczycie widocznie taifun musi jeszcze ze 2 razy pasc zeby zaczal blagac vision o paymenta (chociaz i tak sie nie wyplaci chlopak)
taka prawda...
kariera pana taifuna na fororze jest zakonczona
gogogo new serv
ciekawe kiedy duski sobie zdadza sprawe ze nie maja szans:> ile razy jeszcze musza pasc:>
Draggy_Slayer jest offline  
stary 03-04-2007, 15:22   #6197
Uno
Użytkownik Forum

Domyślny

To bylo wtedy jak Vision przegrywalo wojne zeby ci przypomniec i sam powiedziales ze wbil sie ten caly Moon~ i jak by nie on to Vision by nie mialo zadnej taktyki
Uno jest offline  
stary 03-04-2007, 15:23   #6198
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Del'toro przegralo na Titani z gildia Unit.
Morii jest offline  
stary 03-04-2007, 15:25   #6199
noela
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uno Pokaż post
To bylo wtedy jak Vision przegrywalo wojne zeby ci przypomniec i sam powiedziales ze wbil sie ten caly Moon~ i jak by nie on to Vision by nie mialo zadnej taktyki
1 osoba i ona nie zajmowala sie taktyka tylko sluchala i robila co kazal katrila piesku, wiec ogarnij sie i idz pocwiczyc na otsie.

stary 03-04-2007, 15:28   #6200
Uno
Użytkownik Forum

Domyślny

noela udajesz takiego cwaniaczka to jak wytluamczysz nagly zwort akcji w wojne Vision vs Aberratio ba a nawet Vision vs Duskiness? Nie wytlumaczysz bo nie bedziesz wiedzial jak wiec prosze cie wyjdz stad i nie udawaj kozaka ktory mysli ze wie wszystko
Uno jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania