|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
duski byly bez noobow? ![]() ![]() dobra lepiej juz mu nie odpisywac...
![]() |
#6183 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
po jednym nie jestem za vison lol tak zawsze zaczyna sie post a puzniej no ooo jakie to vion jest zajbiste ale oni wspaniali i wogule ....... wiedz po co piszesz ze nie jestes za vison dlatego tylko bo jestes jednym z nich mi was niebawem dojdzie do tego ze sami bedzie sie wkrecac swoimi postami nie jestem za duskines ![]() Apr 03 2007, 08:00:19 CEST Killed at Level 113 by ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#6184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Po drugie Del'Toro w swoich akcjach nie musiało się zastawiać noobami i myślę że ich pvp było duuużo lepsze niż Vision, to nie tylko moja opinia ale również kolegów z Tibii, piszesz "Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA" do kogo mieliby mieć podobne lvl (Duskiness czy Del'Toro)?? Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real? Po czwarte lepszy lider niż Katrila? Mediota Del'Toro Po piąte lepszy rp niż Katrila? Mediota Del'Toro Ostatnio edytowany przez Milten - 03-04-2007 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
#6185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#6186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() witam, odniose sie do kilku rzeczy:
1. Nie spamuj juz tyle tym dedem Sendriusa, bo Vision swoimi 11 nie spamuje forum. Czyż nie? 2. Ludzie z EM siedzieli na charach ludzi z Dusk. A co do umiejetnosci Jamesa, to grubo przesadzasz, byl juz na paru akcjach i jeszcze niczego nie pokazal, nie wiem czy jednego sd wywalil.... Jak nie wierzysz obejrzyj filmiki ![]() 3. Ciekawe co powie teraz Nemtor ![]() 4. Dusk wyszly samymi tylko sorckami aby przetestowac nowo zakupiony NG, jak widac nie pomoglo... A to ze zgapili taktyke od Vision to juz inna sprawa? 5. "James"(ktoś z EM) uciekal ale sprawa byla przesądzona, to byla kwestia czasu, więc nie pokazuj iż było to heroiczne. 6. Najbardziej rozśmieszyla mnie wypowiedz Sacho, który "Padł za Czipsa", Popatrzcie na filmiku jak Dusk zostawia Taifuna ![]() @Dusk Wasz lider nie ufa waszym zdolnościa i wasze ciezko wypracowane chary oddaje ludzia z Aldory, ktorzy maja boty. Moze nie? I jak sie teraz czujecie? Moze czas już opuścic szeregi gildi, jak juz wiecie, iz Taifunowi na was nie zalezy tylko na waszych charach? Ciekawe kiedy nawet nie bedziecie mogli na swojego Venta wejść, tylko chary przez gg bedziecie podawac...
.....jak zaczynasz grać w Tibie to określ czy chcesz byc najlepszy czy słaby innej opcji nie ma... Ostatnio edytowany przez Grimp - 03-04-2007 o 13:26. |
![]() |
![]() |
#6187 |
Guest
|
![]() witam, odniose sie do kilku rzeczy:
[b]1. Nie spamuj juz tyle tym dedem Sendriusa, bo Vision swoimi 11 nie spamuje forum. Czyż nie? no wlasnie nie sapmuja muahahaha cigle jakies bzdety a ty masz info z kosmosu tak EM zapewno gralo na wszystich z duskines i testowali duska tibia ng muahahahha wiedz sam zaprzeczasz temu co piszesz widze ze vison ma tu wiecej kont EM gralo na duskach i a duskines testowalo ng na ots ? muhahahahha smieszy mnie to co tu napisales jednym slowem kosmiczne bzdety pozdro dla cibie przedstawisz sie kim jestes kazdy z was ma tu na forum po 5 kont zeby siac swoja gupia propagande Ostatnio edytowany przez Paczus - 03-04-2007 o 13:40. |
![]() |
#6188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Ostatnie 2 strony to Twój spam o tym dedzie. Więc idą tym tokiem myślenia Vision powinno mieć 22 strony spamu... Czyż nie?
"a duskines testowalo ng na ots ?" pokaż mi że napisałem na ots ![]() Dusk wyszly samymi tylko sorckami aby przetestowac nowo zakupiony NG Po 2. "testowali" to była przenośnia i zrozum co napisałem. Słowo "testować" zamień na "wykorzystać". I teraz wszystko jasne? I jeszcze jedno, kultura na forum wymaga iż odpowiadasz na wszystkie pytania, odnosisz się do całego posta a nie do jego części i staraj się pisać czytelnie.... P.S. Kojarze Ciebie... Ten twoj nick... Czyżbyś Ty już skończył grać w Tibie? ![]()
#6189 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po 5 ja napisalem ""ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI)."" A twoje PYTANIE ""Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real?"" HAHAHA stary jaki ty masz wszechpotezny UMYSL HAHAHA HAHA jestes dla mnie favorytem na tym forum HAHAHA HAIL HAIL "PIEKNY UMYSL" Po 6 I NAJWAZNIEJSZE idioto pisal ze dla mnie jest najlepszy liderem i najlepszy rp, ALE TY JESTES ZBYT MADRY BY TO ZROZUMIEC po co ty mi piszesz kogos z del'toro jak mnie to nie obchodzi w ogole. DLA MNIE KUMASZ TE DWA SLOWA?? PRZECZYTAJ JE POWOLI MOZE ZROZUMIESZ DLA MNIE DLA MNIE DLA MNIE !! ![]() Ostatnio edytowany przez noela - 03-04-2007 o 14:39. |
|
![]() |
#6190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
ale del'toro nie walczylo z 280 msem (no juz 276) ; p ale co wy sie czepiacie noob charow? ze polacy lubia ogladac battle? a takim duskom nie chce sie walczyc o 3 w nocy to chyba nie vision wina?
![]() |
#6192 |
Guest
|
![]() Dokladnie ziomek masz racje, widac ze ogarniasz o co chodzi. To wina Vision ze noby tam chodza?? tak samo moge powiedziec ze Duskiness sie zaslanialo nobami i nie padli wczoraj wszyscy. Pozdro
Ostatnio edytowany przez noela - 03-04-2007 o 14:51. |
![]() |
#6193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Za nim na drugi raz coś napiszesz rusz dupę sprzed kompa, wyjdź na dwór, trochę świeżego powietrza dobrze Ci zrobi, Ty dla mnie też jesteś faworytem na tym forum, piękna data dołączenia i już obrażasz innych. NA drugi raz pisz tak żebym i ja zrozumiał dobrze?? Bo nie jestem tak mądry jak Ty, przecież już skończyłeś podstawówkę |
|
![]() |
![]() |
#6194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Ogólnie to NG jest do bani pfff
***********! rox co do tego kto grał mam na to wyjebane panowie niewinni ach ten Imargam który raz ma 14 lat (i nie da sie z nim gadać) raz 19 lat (i fajnie sie z nim gada) itp. Co do tego kto kogo zostawił i kto kogo wykorzystuje to mam swoje zdanie a Na Wspólnej wykorzystywane do zabijania 50-60-70 lvl wchodzących w drogę Vision Zastanawialiście sie kiedyś co dostaniecie w zamian? Grę na zniszczonym serwie ceny itemów Zal.pl to nie zmienia faktu ze sobie będziecie swobodnie grac bo o tym nie ma mowy. Taifunowi Polecam Filmy Wizav i spółka Ostatnio edytowany przez Widzialem_Bota_Cien - 03-04-2007 o 15:01. |
![]() |
![]() |
#6195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Zwidek on Furora
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
|
![]() Imargam ,czepiasz sie duskow ze nimi graja EM tak? To przypomne ci czasy jak [GUILD]Vision[/GUILD] dostawalo w dupe od Aberratio i wtedy cala Kyra wkorczyla do akcji i zaczela grac Visionami i to wlasnie oni wygrywaja wojne nie wy a wiec dziekuje i stol pysk psie ima.
|
![]() |
![]() |
#6196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() ahh duski duski
![]() wy sie nigdy nie nauczycie ![]() taka prawda... kariera pana taifuna na fororze jest zakonczona ![]() gogogo new serv ![]() ciekawe kiedy duski sobie zdadza sprawe ze nie maja szans:> ile razy jeszcze musza pasc:> |
![]() |
![]() |
#6197 |
Użytkownik Forum
|
![]() To bylo wtedy jak Vision przegrywalo wojne zeby ci przypomniec i sam powiedziales ze wbil sie ten caly Moon~ i jak by nie on to Vision by nie mialo zadnej taktyki
![]() |
![]() |
![]() |
#6198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Del'toro przegralo na Titani z gildia Unit.
|
![]() |
![]() |
#6199 |
Guest
|
![]() 1 osoba i ona nie zajmowala sie taktyka tylko sluchala i robila co kazal katrila piesku, wiec ogarnij sie i idz pocwiczyc na otsie.
|
![]() |
#6200 |
Użytkownik Forum
|
![]() noela udajesz takiego cwaniaczka to jak wytluamczysz nagly zwort akcji w wojne Vision vs Aberratio ba a nawet Vision vs Duskiness? Nie wytlumaczysz bo nie bedziesz wiedzial jak wiec prosze cie wyjdz stad i nie udawaj kozaka ktory mysli ze wie wszystko
|
![]() |