![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
przeciez to normalni ludzie tacy jak kazdy ... luia napewno pobazowac etc ... =) tylko nierozumiem dlaczego jak czasem 100+ sie bazuje to zaraz sie mowi ze noob -.- ze maja wecej czasu ,checi i cierpliwosci do tej gry to wbili wieksze lvl tym sie tylko roznia ... ;d ( mowie o lvl bo jest wiele przygladow h-lvl ze zeby wbic lvl za specialnie dobrze nietrzeba umiec grac =) ) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() ostro zaczeli siepac taifunka ;] ciekawe czy taifun bedzie w stanie odpowiedziec na to bo jak narazie to calkowicie ich zdominowali... imargam i spółka robią co chcą podoba mi sie taki jeden z ekipy imargama ma bodajże 110 lvl a robi więcej niż niejeden 150+
![]()
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fensen
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() Gratz Fragow
![]() Najlepszy motyw byl z m wallami xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Bana.. hmm.. oglądając filmik 2 raz po twoim poście obliczyłem że jakby padli all co by dostali ue od niego jak stał na tej kratce co padł to by zaliczył 1 unj~~ na noobku a reszta miała albo skule white albo red więc frajerku jak sie nie znasz się nie wypowiadaj
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() Own3d
Hail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
|
![]() Cytuj:
No co "matekk fst bolt" moze gra na takim ots co nie ma exhusa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Od wave nikt sie nie obroni. Walnie pare osob na raz, a jak bylo widac na innym filmie wali 600-~900 w ludzi :> 110 RP pada na 2 wave. Wszyscy mieli skulle, wiec i tam by nie nalapal duzo unjust, a moglby miec PRZYNAJMNIEJ 1 fraga, a nie pasc jak ciota po raz trzeci. :> 1 dead, bo myslal, ze jest "za fajny" (nikt go nie zabije) 2 dead, bo myslal, ze jest "za sprytny" (nikt sie nie kapnie, ze gra o 2 w nocy) 3 dead, bo nie myslal -.- (kto ma 278 MS chowa sie w tombie? mogl biegac do server save z iloscia manasow jaka taki master powinien miec na wojnie [25-30BP MF]) @do tego co mowil, ze by "xxx" nie zalozyl SSA Nie zalozyl stone skin? Taifun mial (kiedys) bocika, wiec sie nie martw.. widziales jego anni~? Might ringi, stone skinny i sd lecialy w tempie kosmicznym. Moze wtedy mial takie pvp albo innego ownera? Teraz juz tak nie umie.. nawet 10% z tego co w anni robil.. bot lub jakis bóg tibii gral (wanyn?, vateriel?), teraz gra jak noob, a bocik w nowej tibii pewnie juz nie dziala... Ja solo zabilem DLa na 33 lvl ED blokujac/walac SD/leczac sie (maja full 310 hp, a leczenie po 150-300 ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: POLAND/Polska
Imię: Galython
Profesja: Paladin
Gildia: Company of Boozers
Świat: Candia
Poziom: 59
Skille: ~80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Heh, suuuper fragi tylko początek nudny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
|
![]() Gesior :"Ja solo zabilem DLa na 33 lvl ED blokujac/walac SD/leczac sie (maja full 310 hp, a leczenie po 150-300 - bez mana shield i skakania gora-dol jak noobki ktore to robily na 40+ z mana shield skaczac gora dol i to ich jaralo o0), wiec o moich zdolnosciach sie nie wypowiadaj."
Urzekła mnie twoja historia. O ile wiem mamy komentowac filmik a nie przechwalac sie ^^ Myslisz ze kogos to interesuje w temacie zwiazanym o wojnie na Furorze? "@do tego co mowil, ze by "xxx" nie zalozyl SSA Nie zalozyl stone skin? Taifun mial (kiedys) bocika,(...)" (Jezeli chodzi o mnie) nie chodzilo mi o Taifuna tylko o tych kolesi co daja bezsensowne komentarze Przeczytaj jeszcze raz to co wczesniej napisalem ![]() Ostatnio edytowany przez Mar3iN - 03-04-2007 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Rookstayer
|
![]() A mnie dobil ten 50 sorc;d Troszke sie na hotkeyu powyrzywal... Tylko poco se na nim fraga robic? Chlopaks ie nameczyl wbil ten mln expa czy tamn 2 a wy mu to zabieracie a przyszedl wam tlyko pokibicowac;/
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Poziom: 84
|
![]() stracony serw tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo
Skille: 1337666
|
![]() HAHAHAHHAAHAHHAH leze i kwicze! on padl o 19:45 wiec mial biegac do rana?
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() @2x up
Wtf? ja siciągałem i do teraz mam swojego scale armora ![]() ![]() ![]() Hail Vision! Ostatnio edytowany przez Milu Arhangel - 03-04-2007 o 15:55. |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS
Imię: Vu'Xiu
Gildia: Brotherhood of Darkness
Świat: Aldora
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() Jakby mieli TS/Ventrilo i potrafili sobie cokolwiek wytlumaczyc, a nie tylko expic i TS uzywac chyba dla jaj, bo glownie to chyba gadaja o tym gdzie uciekac oraz gdzie czeka na nich najblizszy demon ![]() On by pobiegal z godzine po pustyni. Wypil troche manasow, a koledzy z Dusk~ powinni mu zrobic trapa takiego, ze on wbiega, a droge blokuje 50 noob charow gosci z Dusk~ i ich kolegow. Vision nie zabije 50 noob charow w 2 minuty. Wali exit nawet i go nie ma po chwili jesli nikogo nie bil, a jak bil to po 2 minutach. Zanim Vision sie kapnie co jest grane i rozstawi sie po calej pustyni pojedynczo.. zreszta jak Taifun by dorwal kogos ze skullem kto stoi sam to by go zdjal w 5-10 sekund z Wave :> Oczywiscie ich TAJNY plan ucieczki do tomba sie nie powiodl. Glownie chyba dlatego, ze z tomba nie bylo drugiego wyjscia ![]() O co chodzi z tymi charami duskow gosciowi /\ ?
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 03-04-2007 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Świat: Galana
|
![]() Ładnie
![]() btw. więcej tych m walli nie mieliście ;s ?
![]() |