|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#82 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
|
to moja teakcja jak spotkam huntera... i tak bylo dosc lagodnie
|
|
|
|
#83 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
Dzisiaj mialem godzinny huncik. pelno luko strzał i wogóle fajne te huntery... Konczy mi sie cap. Mysle. Tego ostatniego rozwale z miecza a nei z runow (ff, hmm) podbiegam. walnalem go za 20 on uciekl. 50, 60, 60, 40, exura, 30 exura, 30, exura, 60. You are dead. Kiedys sie zemszcze. :/
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
powiem tylko jedno : hunter to posrany monster nawet ba kilach 65\64 i d shield k set wlanal mi za 60 .. to jest jaki skandal....
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Guest
|
heh ja to dopiero przezylem z tym Hunterem
Bylem noobem i chodzilem kolo carlin,zobaczylem owieczki na gorce i wszedlem wbijam a tam hunter (nie wiedzialem za to "potwor" )i on mnie kill ale bylem zly teraz juz tam nie chodze |
|
|
|
#86 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja na huntery nie chodze bo sie nie opłaca. Nic bardzo cennego z nich nie wypada, ale jak trzeba to niewidka i do przodu. Hmm jeden spokojnie starcza na bydlaka.
|
|
|
#87 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Frank Horrigan
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
|
Huntera nie da sie summon'ować, ale działa na niego convince... Kiedyś spotkałem paladyna na POH'u który wziął Huntera pod swoje skrzydełko... Walił (Hunter) w GS'a po 40-50dmg... Ale niestety nie było to Full-auto takie jak potrafi w Player'ów trzaskać...
Raz jak go spotkałem to strzelił we mnie trzy razy pod rząd...nawet nie zdażyłem palca podniejść... ![]() |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
Na mnie kiedyś chyba ze 3 nara naszły to naraz zabrały 430hp i dead(270 mana shielda i reszta hp)
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Użytkownik Forum
|
Hunter sux mnie zabil ze 5 razy ale nie ta samom postacia
![]() |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ustawiam atak na hunterka i moja postac go zaczyna prac bp uh otwarte tylko czekam czy mam sie uhnac czy nie ale przewarznie zabiera mi od 0 do 250 hp wiec nie ejst to niebespieczne (mam 23 lev) Knight ofkoz ![]()
|
|
|
|
#91 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
Gdzie dokladnie jest ta gorka z hunterem kolo carlin?
Bo bym sobie polazl z fbombami i uhami (mam za free od uh makera) Edit: Bylem tam...... I powiem tyle: NIGDY WIECEJ HUNTERA!!!! a do rzeczy: you lose 95 hitpoints to be atack by an hunter (no coment...)you lose 45 hitpoints to ne atack by an hunter you lose 90 hitpoints to be atack by an hunter (to nie oryginalne kopie ale hity prawdziwe)ALE PRZEZYLEM!!!! (hunter tez....)Ostatnio edytowany przez Zapewapu - 18-09-2004 o 22:22. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
W gobo hills. Jak idziesz z Carlin wchodzisz pierwszym wejsciem (taki tunel) ubijasz buga w polowie tunelu idziesz dalej wychodzisz na powierzchnie i idziesz na wschod (zaczynasz robic kolko) jak bedziesz na maksa na wschodzie to jest pochylnia na gore wchodzisz, idziesz troche na poludnie i znowu wchodzisz. Jak zonaczysz do okola pare owiec a na dole napis "You lose XX hitpoints due an......." to znaczy ze dobrze trafiles. Jak masz duza fanatzje i zdolnosci nawigacyjne to w najgorszym wypadku natkinesz sie na cyce, nic gorszego tam nie bedzie. Wiec szukaj bez obaw i zabij drania
. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
|
Wchodzisz pod gobo hills i na taka gorke.Tam jest hunter a czasami 2.
|
|
|
#94 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Łódź
|
Coz ja nabilem sobie 3 lv na hunterach i elfach za mt sterrum ( chociaz arcaniste omijalem szerokim lukiem
) i jak wracalem z elf fortress sczesliwy z nowego blyszcacego time ringa (nawet GS nie byl zlurowany pod dwarven bridge co na pacerze graniczy z cudem ) pomyslalem ze to jest moj sczesliwy dzionek, a jako ze mi zostaly jeszce 3 gfb i 1/2 bp hmm,że zabije sobie hunterka ( a kit moze jakis brass amor wypadnie albos cos ) wchodze sobie po rampie pojawiaja mi sie te magiczne mieczyki i w tym momencie lag ( panika, wqrzenie, bluzgi na modem i na kompa) no i zanim mnie wyrzucilo z gry zobaczylem tylko hunterka ktory beszczelnie wyciera sobie buty o moje cialo . Byla sobota wieczorem, szanse na wbicie sie na serwer byly marne wiec nawet nie probowalem isc i odzyskac rzeczy. tak czy siak od tej pory nie zblizam sie do hunterow ( a juz napewno nie bez invis) |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
|
Więc czytałem strony żal mi was
mnie za***ał hunter bo byłęm newbim na 14 lvl i poszedłem na niego z hmm i patrze a tu 50..50.. miałem Dvarven shielda lol w****iŁo mnie to iż,chciałbym wam zaproponować ostateczną bitwę z hunter/ami albo na tej górce gdzie są owce i huntery [tak z 10 razy] byśmy się wybrali proponuje miasto Calmera byśmy się spotkali w depo w Venore i co? ![]() |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
Ja miałem dużoooo farta. Zwiedzałem goblin hils no i byl hanter było -30 -39 -41... wylazłem w ostatniej chwili
.12 życia mi zostało. NIGDY WIECEJ NA HUNTERA!!! |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
Ja raz włączyłem tibia login (palek 30 lvl ) i wyszedłem na chwile wracam , a tu mnie bije kilka miśków i hunter , zdążyłem wyłączyć logina , uhnąć sie , za***ać miśki z GFBków za***ać huntera (ogólnie mi 2-3 vity na to zeszło )
Więc te huntery nie są takie straszne ;];] |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
Ja też sie zgdoze,że Hunter to wnerwiajacy przeciwnik,jednak opyla sie na niego chodzić na zmaku koło Ab gdyz stoi w miejscu i sie go bije.Moim zdnaiem jeednak bardziej nieopłacalnym potworem jest Witch,silny a malutko expa,a ma mnóstwo(jak na ten poziom) hp a loot tak guwniany że nawet o nim nie wspomne.
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
|
Cytuj: