![]() |
#3401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez NaTA90 - 04-04-2007 o 13:32. |
|
![]() |
|
![]() |
#3402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Niepasuje mi tylko ktoś, kto przypisuje mi dedy.. Od playera nie padłem ani razu... (Licząc grę od 20 lvl+) Tak samo Mark, veszu go nie dziabnął więc skoro Iron nie wie, poco pierdoli??
![]() |
#3403 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() @Losari
Daj filmik jak pada justys plz... Gz dla Zevsa <brawo> |
![]() |
![]() |
#3404 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]()
#3406 |
Guest
|
![]() Tomus a ty kto na tibii ?:>
|
![]() |
#3407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Hero Assasin
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Dzięki
![]() ![]() edit: Tajk se patrze ale tam przy przenoszeniu nie powinno byc -t^2 - t - 2 = 0 ?? ale i tak x wyjdzie 0 a według założenia z dziedziny x musi być większe od 0 czyli i tak nic mi z tego nie wyjdzie. Ostatnio edytowany przez Sesef - 04-04-2007 o 17:48. |
![]() |
![]() |
#3409 |
Guest
|
![]() Czytam ciagle ten temat wszystkie posty i nie rozumiem jednego. Dlaczego ktos kto nie gra na tym servie i zna sytuacje tylko z filmikow tibiCam wypowiada sie odnosnie wojny?
Ktos wczesniej pisal ze ROM zaprowadzi porzadek na servie. Ja nikogo nie zabijam nie chce sie mieszac do wojny a jednak grac nie moge. Mam hunta od wspanialego gracza jakim jest Gujek Mc'Draid, ktory stwierdzil ze go obrazilem. Powiedzial: "You have hunted because you inssulted me. Payment: 20k Ankrahmun Gujek Mc'Draid" Niby go obrazilem... Czemu ktos kto nie chce brac udzialu w wojnie nie moze sobie po prostu grac? Jestem ciekaw jak bedzie wygladala sytuacja servera jak tak dalej pojdzie. Zostanie tylko ROM and friends nikt wiecej. Kazdy kto wbija lvl 50-60+ ma hunta wiem z doswiadczenia i z rozmow z kumplami. Wielu ludzi jest zmuszonych zmienic serv dzieki wam allianci... Zycze powodzenia bo niedlugo zostaniecie na servie tylko Wy. Coraz wiecej h lvli zmienia servy: Deeco, Endrox, Kodek the Kursed... Odpowiedz zevs czemu ja nie moge grac? Jak zaczeliscie wygrywac z FAGiem to mowiles ze bedzie porzadek i widze ze jest spoko... |
![]() |
#3410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() Cytuj:
Later napisze jak ja to rozkminilem ![]()
![]() |
#3411 |
Użytkownik Forum
|
![]() tej math dzinias a przenieś sobie wszystkie składniki na drugą stronę...
#3412 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Poziom: 340
Skille: 100/100
Poziom mag.: 30
|
![]() Cytuj:
Dokladnie tez sie z tym zgadzam :| tez mialem hunta za nic za to ze sobie gralem ? chodzi wam o pozyskanie kasy !? to idzcie sobie ja zarobic!! A nie dreczcie innych... bo to nie jest wporzadku... Panowie i Panie Alianci plx odp |
|
![]() |
![]() |
#3413 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra ale takich płaczących to jest pełno, wygrywał fag płakali przyjaciele romu teraz jest odwrotnie, i jak nadal naiwnie chcesz sądzić że jak sie w war nie mieszasz to jesteś bezpieczny to możesz przestać grać w tibie.
#3414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Poziom: 340
Skille: 100/100
Poziom mag.: 30
|
![]() LOL nie chodzi mi o to ze Rom wygrywa... Mi to wcale nie przeszkadza... tylko jesli wygrywa to niech zrobi pozadek a nie syf jaki jest w tym momencie... Ja mam przyjaciol po jednej i drugiej stronie... ale jesli ktos sie nie chce mieszac to po co go na sile brac ? Huncenie wszystkich kogo popadnie...idiotyzm.. A moze teraz sie okazuje ze ani Rom ani Fag nie nadaje sie do rzadzenia servem poprostu jeszcze do tego nie dorosli ? Nie wiem, wiem jedno jesli bedzie tak jak jest nikt nie bedzie gral na aurea... A moze czas zeby ktos inny zrobil im konkurencje ktos kto dorusl do takiej funkcji w tibi...
|
![]() |
![]() |
#3415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Tylko tutaj sytuacja jest troche inna. Fag lał przyjaciół Aliantów, a Alianci biją tych którzy nie są Ich przyjaciółmi. Widać róznice.
![]() |
#3416 |
Guest
|
![]() za czasow panowania FAG wiecej ludzi gralo, byla mozliwosc wybicia sie jesli byles neutralny a teraz ROM, Svea Riket, Suave... niszcza wszystkich ktorzy wbijaja juz nawet 50 lvl+. Nie da sie po prostu grac. Przyklady neutralnych playerow to np. Mailus nikomu nic nie zrobil a tu prosze dead i za co?? -.-
|
![]() |
#3417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea/Thoria :>
Poziom: 76
Skille: 14/26
![]() |
![]() Bez dwóch zdań FAG to całkiem inna klasa, expiłeś sobie było lajcik gra sprawiała Ci przyjemność i radoche z wbijanych lvli dużo ludzi na servie można było mile pogadac z polakami szwedami i luzik można było uzyskać pomoc w questach hell~ i reszta chetnie sluzyli pomoca za nie wielka oplata ; ) hehe a teraz idz sobie na quest z zevsem to bedziesz pewnie wracal pzrez swiatynie ...
a te pizdy tylko roz*****aja server oby tak dalej i będa grać sami i z noobami
^^ Ostatnio edytowany przez Greg'Ant - 04-04-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
#3418 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3419 |
Guest
|
![]() Szczerze? Jako gildie 100 razy bardziej wole FAG bo u nich nie bylo hunta za free. Owszem mialem hunta od Arieswara Sumo ale za to ze ukradl mu ktos loot a ja stalem obok zlodzieja i poszlo na mnie (on chociaz mial powod). Teraz mam hunta od Svea Riket podejrzewam ze nawet jak zaplace to hunted sie nie skonczy bo gujek potrzebuje forsy.
|
![]() |
#3420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Gujek to "piece of shit". Totalne zero. Jedyna osoba z moich "wrogów", do której nie mam za grosz szacunku. Gardzę nim jak to tylko możliwe...
I tak coś miłego dla znudzonych: http://poszkole.pl/gry/gry,gra,1643.html Wciąga jak cholera. Po 4h grania przeszedłem 1/3 ^^
Ostatnio edytowany przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy - 04-04-2007 o 21:47. Powód: Każdy edytować może, jeden lepiej, drugi troszkę gorzej... |
![]() |