|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ktos tam prosil o jakie itemy skupuje
to tak dragon hammery ( 1k-1,5k ) sprzedaje za 2 knight axe ( 1k-1,5k ) sprzedaje za 2 skull staff (5k) sprzedaje za 6 Q rody ( 1 k ) sprzedaje za 2 k army i w helmety ( 4k) sprzedaje za 5 itam kilka innych |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() 10 k bez lootbagow?
bez pujscia na ciezkie potwory to gowno zrobisz |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepszym zródlem kasy bez loot bagów sa zólwie i thornbacki. nie wiem czy masz pacca ani jaki masz lvl czy profesje. Ale zólwie sa najlepszym expem dla 40 + knighta.
Ja np na 80 lvl i 83 skilu w 3 godziny zuzywam 1 uh a mam okolo 12k w kasie i czasami jakies war hammery (1.2k each ).
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam Druida na 15 lvl i gdzie mogę sobie expic tak żebym mógł dobrze zarobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli masz facc. to proponuje ghoustland <ghoule tam gdzie masz 2 stalki i ds'a>
Spokojnie zarobisz 10 k a robiąc loota to 3* tyle A jeśli masz pacca to proponuje banuta <malpy> -laguna <żółwie> - nargor <piraty> |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() @down tylko że tam są z tego co pamiętam to sposoby zarabiania a nie miejsca ![]()
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 04-04-2007 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Wg mnie wszystkie odpowiedzi to karmienie :s
Dokladnie tak samo zostal zatytuowany poradnik Moderatora Gremlina. -> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7062 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() ja to bym zbieral i sellowal daggery i wooden shieldy super biznes ^^
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Na paccu prawie na kazdym lvlu mozna chodzic na dworce
przy srednim farcie mozna tam zarobic ~7k /h zbierajac tribal mask, hunting spear,bast skirt czy tez ripper lance wszystkie przedmioty wymieninoe mozna sprzedac u NPC w PH za 200gp+ no i dochodzą gp zebrane w czasie huntu co w godzinie czasu wynosi około 1-2bp kasy ![]() Ja osobiscie na 73 lvlu w 3h wyciagnalem 28k co jest zadawalające ![]() wiec polecam dworce wszystkim Pozdro ~Mithoo...
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. Ostatnio edytowany przez T3H_VirUs - 09-04-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Początkujący
Imię: Niewarzne
Profesja: Knight
Gildia: niemam ;(*
Świat: Aldoraa
Poziom: 8
Skille: 20/19
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ja ede niedlugo robic lmmy i wtedy bede mial duzo kasy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Zbieranie sczurów i sprzedawanie ich u NPC jest bardzo opłacalne
![]()
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Jak chcesz zarobic na low lvl to nie zrobisz tego expiac :>
Exp albo kasa. Ja na low lvl zarabialem handlujac. o0 Kupowalem SD po 5.5k i sprzedawalem bratu po 5.8k , a on wysokim lvla sprzedawal po 6k /sztuka (Orzel, Szyszuunia). Tyle, ze hlvle chca 30+ bp na 1 raz i traduja rzucajac kase na depo, a tym im BP. Wiec trzeba kogos uczciwego znalezc :> Jak osobiscie masz znajomosci u hlvli to mozesz zarobic 500gp na BP (kupujesz po 5.5k i sprzedajesz za 6k odrazu). Sprzedajac duzo run hlvla mozesz ich lepiej poznac i zostac ich sprzedawac sprzetu z huntow. np. moj brat tak zarobil z 100k :> Dostaje od paru 100+ Blue Robe, zeby do npc odniesc po 10k, kase odsyla im z wlasnego konta, a 10 blue robe sprzedaje w 1 dzien po 12-13k 20-30 lvla sorcow. W ten sposob w okolo 3 godziny zgarnia 30k bez ryzykowania deada na lagu i moze runki robic ![]() Tylko, ze to jest plan dlugoterminowy i tylko na serverach na ktorych jest online po 800-1000 osob, a nie pvp z 300-400 osob online w godzinach szczytu :> Ja najlepiej zarabialem na scarabch i ghoulach (ghostland!). Z scarabow z 2k zysku zlota na godziene (54 EK 84/83 :> ), a z ghouli 1.5-2.5 zlota (z viking helmetow) bez lotobagow/majac 400cap wolne (ciezkie eq i duuzo uh przy sobie nosilem). Na twoim lvl powinienes expic, a potem isc zarabiac. Z 20 na 33 lvl mozna wbic w ~25 godzin spokojnego expienia na facc, a na 33 jestes juz duzo silniejszy i mozesz szybciej potwory bic. Wlasciwie eq jest niepotrzebne w tibii ![]() Level jest wazniejszy. Ja na 45 lvl knighta w p-set z dragon shield i fire sword/GS biegalem i tez mi sie dobrze gralo ![]() Najwazniejsze to sie bawic w tibii, a nie siedziec i zmuszac sie do grania, zeby tylko kolejny lvl miec, kolejne 10k :>
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2008
|
![]() A wiecie może gdzie expić koło Thais na 13 lvlu - sorek ? Na razie expię koło mino, ale znowu wynoszę do miasta po 2 itemy z nich i w sumie zarabiam 100 gp. Teraz mam lepszą różdżkę to będę chodził na cyklopy. Na razie mam 20k ( część zdobyta na allegro
![]() Z góry wieeelkie dzięki za odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Ja tam polecam od 18-28 Beho na respie do QS Life Ring
Cudny exp Morning Star po 100gp u NPC a Two handed sword które lecą bardzo często w Venore u NPC za 450GP!! oraz Steel Shield również 90gp! Zabijesz parę Beho masz już w 10 minut 1k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Ostatni nauczylem sie zbierac lootbagi, tak sie złożyło że teraz mam w hu* kasy! Nie rozumiem jka można nie mieć kasy????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |