|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Trójka przyjaciół ze świata Harmonia, postanowiła podzielić się z wami zdjęciami z ich tibijskiego życia. Są to [CHAR]Arask[/CHAR] oraz dwójka braci [CHAR]Corgan Braveheart[/CHAR] jako ten starszy i [CHAR]Arthur-Mystic Archer[/CHAR] jako ten młodszy. No to czas na całe życie mojej postaci
![]() Bye bye Rook ![]() Jako swoją profesję wybrałem Druida ![]() ![]() Na 36 lvlu postanowiłem kupić pacc ![]() ![]() Tu jakiś boter, którego Gm kazał nam strapować. ![]() I kolejna dziesiątka otwarta ![]() ![]() Oraz to co wskoczyło dziś ;] ![]() Zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowany przez Rater - 27-05-2007 o 12:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arthur-Mystic Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless
Poziom: 170
Skille: 101/78
Poziom mag.: 24
|
![]() Mój najstarszy screenik pochodzi z czasów gdy zdobywałem 2 miliony expa. Wtedy chodziłem w zapasowym eq bo nie mialem na aola po dedzie.
![]() Następnie advance na 54 lvl ![]() ![]() Następny screen jaki odgrzebałem na komputerze to 56 lvl ![]() a teraz odbiegnijmy na chwile od leveli i zobaczmy jak awansuje na 81 distans ![]() ![]() A teraz coś z huntu na dragach ![]() ![]() I znów level, tym razem 57 ![]() ![]() A teraz już dzisiejsze sski z "FULL ADVANCU PALA" Na początek mlvl ![]() Następnie wpadł level ![]() No i distance ![]() ![]() Na koniec screen z 3 milionami expa ![]() I to narazie na tyle. Mam nadzieje ze screeny wam sie podobają. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam wszystkich znajomych dzięki którym mogłem to osiągnąć. ![]() ![]()
![]() 17:38 Drakon Rex [38]: po ile chodza wormsy? 17:38 Jarkoz Warrior [51]: 2k chyba 17:39 Morderff [40]: w cd action widzialem za 19,90 Ostatnio edytowany przez Artur1Archer - 05-04-2007 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: Corgan Braveheart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Company
Poziom: 153
Skille: 93/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Pierwszy ss przedstawiający moje skille.
![]() Pozdrowienia dla mojej gildii oraz wszystkich przyjaciół w szczególności Liromira i Royal Dawsa. Zapraszam do komentowania. ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
|
![]() ładnie ładnie , Arthur , masz zawaliste eq
![]() pozdro 4 all wklejajcie screeny z awansow , a szczegolnie huntow ![]() Korgan wypasione skille !
Ostatnio edytowany przez Prusjasz - 05-04-2007 o 00:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Grotki Kwiotki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Gratz, widzę, że wszyscy się rozwijają tylko ja zostaję daaaaaaaaaleko. No nic może wreszcie jak kupię te premmy to nadrobię ;p;p pzdr i 3majcie tak dalej
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @artur~
lol przez 5h wbiles tylko 50k :>?? i jeszcze taki noobowy loot ,to gdzie ty te dragi biles ? w ank pierwszy resp ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() 17:38 Drakon Rex [38]: po ile chodza wormsy? 17:38 Jarkoz Warrior [51]: 2k chyba 17:39 Morderff [40]: w cd action widzialem za 19,90 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początek dnia zachciało mi się dokończyć quest odblokowujący Nargor.
![]() No cóż... life is brutal! Trzeba się wziąć za odrabianie. Z 80k zostało już tylko 50k do odbicia ;P ![]()
http://www.erepublik.com/en/referrer/Ratero Kliknij i wejdź do świata Erepublik ;] A przy okazji pomóż mi się wzbogacić huahuahah... Ostatnio edytowany przez Rater - 05-04-2007 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowiłem wybrać się z bratem i blokerem na DEEP FIBULA QUEST. Zainstniała na nim śmieszna sytuacja gdy przed drzwiami bloker napisał że da reloga i nie wracał ponad 1,5h.
![]() I to juz screen zrobiony po quescie w moim domku ![]() ![]()
![]() 17:38 Drakon Rex [38]: po ile chodza wormsy? 17:38 Jarkoz Warrior [51]: 2k chyba 17:39 Morderff [40]: w cd action widzialem za 19,90 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Moja krew bracia...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma to jak cały dzień z lagami, bez możliwości odbicia lvla -.-
Wczoraj podczas zwiedzania piratów odrobiłem mlvl ;P ![]() Corgan chciał razem z nami pobawić się na piratach, więc wyruszyliśmy po laleczki dla niego... 0 laleczek przez jakiś 1.5 h bicia Cultów, ale za to gdy mieliśmy już wychodzić: ![]() A dziś jak lagi zmalazły, chcieliśmy sprawdzić jak nam będzie szło na Hero. Jednak trzeba poczekać na wyższy lvl. Podczas zwiedzania podziemi Edron tylko jedną fotkę cyknąłem ;/ ![]() Nie ma to jak zwastować 2bp mf na dojście do Hero xDD Ubiliśmy z 8 Hero i lootneliśmy might ringa >.<
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Nice -.^ Mi sie podoba
![]() ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Bardzo ładne sski, czekam na więcej ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() ładne piękne cudowne zachwycające zajeb1ste (?)
do rzeczy naprawde podoba mnei się ale ten pall 128k expa przez 10h? ale bardzo podoba mnie się eq tego pala g-set arbalest sqll helmet
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Żeby kupić Arbalesta, Art zadłużył się na 200k u Corgana xD Nie wiem tylko czy musiał spłacać z odsetkami. Btw. aby nie było bez screena: Odrobiony lvl ![]() @down Mlvl odrobiłem na piratach, parę zdjęć wyżej.
http://www.erepublik.com/en/referrer/Ratero Kliknij i wejdź do świata Erepublik ;] A przy okazji pomóż mi się wzbogacić huahuahah... Ostatnio edytowany przez Rater - 07-04-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() No wreszcie odrobiony. Teraz M lvl odrabiaj... ;]
|
![]() |
![]() |