![]() |
#2441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Siemka ludziska, co u was? (I tak pewnie nie odczytam odp, bo nie bedzie mnie tu bardzo dlugo
![]() ![]() A teraz z innej beczki... @Rastafarians - japp. Zgodze sie w 100%. bedzie tak samo albo gorzej. @ Galdi - Po 1 - Jestem kumplem diega nie musze pisac na prv. Po. 2 Melon to ja Moj nick Lijo hentyney... I co z tego? Gowno mozesz <3. Nie jestes wart tych paru zdan ,ale niech ci bedzie... Pisze tylko dlatego, iz wiem odpiszesz jakies rozne smieszne komentarze, co wywola usmiech u innych na twarzy i dostarczy im wiele radosci ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 05-04-2007 o 00:07. |
![]() |
|
![]() |
#2442 |
Użytkownik Forum
|
![]() naa, only me.
Napisz jak sobie to wyobrażasz, gdyby "Polacy" przejęli dominacje na serwerze. Skrzynka obywatelska w depo z zaleceniami i skargami? A może wprowadzenie demokracji, komunizmu czy czegoś z tych rzeczy? hmmm? Naprawdę by się wszystko zmieniło na zajebiste jak za dotknięciem czarodziejskiej róźdżki? ( Dla pewnego kręgu ludzi tak, ale dla przeciętnego irydyjczyjka, (a tych tu najwięcej napewno) nic.) Postanowiłem to napisać, bo widzę jak tu większość namawia do wojny i wierzy w to,iż po niej wszystko będzie wporzo. Wojna nigdy nic dobrego nie przynosi. edit: up - jakoś zawsze darzyłem (i darzę) Ciebie sympatią ![]() ![]()
GeT iT FaStEr Ostatnio edytowany przez Rastafarians - 05-04-2007 o 00:13. |
![]() |
![]() |
#2443 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ja wiem jak by to było ciągle wojny pl vs swe są żałosne ;| @Lijo chujtnej Idź spać bo już jest po dobranocce lamusie |
|
![]() |
#2444 |
Guest
|
![]() 00:19 Zardos [100]: well..
00:19 Zardos [100]: i think.. you miracoulously did an ue before me 00:19 Zardos [100]: with very low dmg 00:19 Zardos [100]: like 290~ 00:20 Zardos [100]: then i did ue of 346 00:20 Zardos [100]: 347 00:20 Zardos [100]: witch i saw 00:20 Zardos [100]: and he was down i nie mam fraga ;< |
![]() |
#2445 | |||||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#2446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @Rasta~ Tak Rasta masz racje tak jest wszedzie , ale nie sadzisz ze puki mamy szwedów lepiej jest słyszec "polacy leja szwedów" niż "Polacy sie nawzajem wybyijają" ?
Pozdro
#2447 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
NA IMPERATORA!!1 @wojna pl vs swe - "Polacy" mogli by przejąć Iridię, ale brak im jest jednej rzeczy - Przywódcy przez duże P. Kogoś kto by wytyczył im cele, obrał strategię i poprowadził; takiego "polskiego Nolina". Bez takiego kogoś scenariusze z poprzednich miesiecy będą się powtarzać jak zdarta płyta. Niestety, widzę tylko dwóch takich, którzy by się nadawali - jeden już umarł, drugi się jeszcze nie narodził. |
|
![]() |
![]() |
#2448 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2449 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2450 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Naro - ja bym jednak obstawiał na lidera. Zdrady których wcześniej doświadczaliście były nieraz powodowane sprzeciwem wobec działań innych waszych członków, brakiem jedności, brakiem zgrania (?), invitowaniem takich Scottych Starburstów, reszte sam dopisz... Tu jest właśnie miejsce dla działań przywódcy. Nie mam zamiaru nikogo krytykować, ale wiele decyzji podczas poprzednich wojen było naprawdę na słabym poziomie. Wojna to nie tylko siła armii, ale też dyplomacja i strategia na tej płaszczyźnie. Bez Przywódcy wojna jest przegrana na starcie. Arcanium mimo wszystko wie jak bawić się w dyplomatyczne strategie.
@Phoenix - podobno o narodzinach Przywódcy decyduje czas i warunki, nie on sam, więc kto wie... ![]() I jeszcze nie umarłem dla Iridii ![]() "From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king" Ostatnio edytowany przez Elevarm - 05-04-2007 o 10:56. |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2452 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
.. Phoenix~ |
|
![]() |
#2453 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() A verek to zioooooooooooooooooooooooooooooooooooom |
|
![]() |
#2454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: m
Poziom: 12
|
![]() hmm zardos xyllo diego~ sorios doszli do Fire of hell
Zyrex montana zrobil gildie duzo ludzi ma invy huxy thalic laroz neo montana itp Firenze Arcanium hunted nazgul before xyllo etc joined FoH. I guess it what therefore he started to pk together with xyllo. Zip it if u have no idea what's goin on.
"Kto Nie potrafi podniesc sie po porazce nie jest w stanie uniesc ciezaru Zwyciestwa!" ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Banditos - 05-04-2007 o 11:13. |
![]() |
![]() |
#2456 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2458 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
![]() lider to coś prawie najważniejszego w gildi , oprócz lojalności , motywacji , dobrego celu , zachartowania , i chęci walki i zwycięstwa - lider powinien to wszystko stworzyć... Pozatym lider jest za wszystko odpowiedzialny , ci zdrajcy którzy dostali się do gildi - to była decyzja tamtego lidera , zła decyzja niestety ... Niee eve jeszcze żyje ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Co do Nolina. Cenie go bardzo i jest spoko, jeden z lepszych graczy na Iridi, jednak czy bylby on dobrym dowodca?? Nie jestem tego pewien. od czasu kiedy jest on liderem czyli okolo 2 lat, nie walczyl jeszcze, wiec niewiadomo jak by sie zachowal na polu bitwy.
|
![]() |
![]() |
#2460 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |