Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-04-2007, 00:05   #2441
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Siemka ludziska, co u was? (I tak pewnie nie odczytam odp, bo nie bedzie mnie tu bardzo dlugo ) Ale pytam, byscie nie mysleli ze o was zapomnialem. <3 ya! Gdzie jestem i co robie... Nie powiem . Mam dostep do netu na chwilke i pisze by pozdrowic tych ktorych na to zasluguja.

A teraz z innej beczki...

@Rastafarians - japp. Zgodze sie w 100%. bedzie tak samo albo gorzej.

@ Galdi - Po 1 - Jestem kumplem diega nie musze pisac na prv. Po. 2 Melon to ja Moj nick Lijo hentyney...
I co z tego? Gowno mozesz <3. Nie jestes wart tych paru zdan ,ale niech ci bedzie... Pisze tylko dlatego, iz wiem odpiszesz jakies rozne smieszne komentarze, co wywola usmiech u innych na twarzy i dostarczy im wiele radosci a ja zawsze mysle o innych. Pewnie tego nie zrozumiesz i bedziesz pisal jak najety badz sie odgrazal. O to chodzi Ziomek . Pamietaj ze tylko glupich jest latwo sprowokowac.

Ostatnio edytowany przez berger - 05-04-2007 o 00:07.
berger jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-04-2007, 00:10   #2442
Rastafarians
Użytkownik Forum

Rastafarians's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: UkF

Imię: X
Gildia: Zen!!
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez C18 Pokaż post
............br ?;s
naa, only me.

Napisz jak sobie to wyobrażasz, gdyby "Polacy" przejęli dominacje na serwerze.
Skrzynka obywatelska w depo z zaleceniami i skargami?
A może wprowadzenie demokracji, komunizmu czy czegoś z tych rzeczy?
hmmm? Naprawdę by się wszystko zmieniło na zajebiste jak za dotknięciem czarodziejskiej róźdżki? ( Dla pewnego kręgu ludzi tak, ale dla przeciętnego irydyjczyjka, (a tych tu najwięcej napewno) nic.)

Postanowiłem to napisać, bo widzę jak tu większość namawia do wojny i wierzy w to,iż po niej wszystko będzie wporzo.
Wojna nigdy nic dobrego nie przynosi.

edit: up - jakoś zawsze darzyłem (i darzę) Ciebie sympatią Pewnie dlatego, że podobnie rozumujemy.

Ostatnio edytowany przez Rastafarians - 05-04-2007 o 00:13.
Rastafarians jest offline  
stary 05-04-2007, 00:39   #2443
C18
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rastafarians Pokaż post
naa, only me.

hmmm? Naprawdę by się wszystko zmieniło na zajebiste jak za dotknięciem czarodziejskiej róźdżki? ( Dla pewnego kręgu ludzi tak, ale dla przeciętnego irydyjczyjka, (a tych tu najwięcej napewno) nic.)

Postanowiłem to napisać, bo widzę jak tu większość namawia do wojny i wierzy w to,iż po niej wszystko będzie wporzo.

edit: up - jakoś zawsze darzyłem (i darzę) Ciebie sympatią Pewnie dlatego, że podobnie rozumujemy.
Ty, z komunizmem to nie przesadzaj ;ls
ja wiem jak by to było
ciągle wojny pl vs swe są żałosne ;|

@Lijo chujtnej
Idź spać bo już jest po dobranocce lamusie

stary 05-04-2007, 01:34   #2444
kuchaaarz
Guest

Domyślny

00:19 Zardos [100]: well..
00:19 Zardos [100]: i think.. you miracoulously did an ue before me
00:19 Zardos [100]: with very low dmg
00:19 Zardos [100]: like 290~
00:20 Zardos [100]: then i did ue of 346
00:20 Zardos [100]: 347
00:20 Zardos [100]: witch i saw
00:20 Zardos [100]: and he was down

i nie mam fraga ;<

stary 05-04-2007, 03:28   #2445
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:
Załóżmy:
"Polacy"* wygrywają wojne i co.....? I nic.
Każdy będzie myślał o tym czy sam będzie mógł expić, a nie "dla dobra Polaków"
Nie zrobią CI PA, bo Polakiem jesteś? Gówno prawda. Tylko się strona zmieni, jeśli jesteś przeciętnym graczem to mają to w dupie, czy sobie żyjesz czy nie, ważne, żebyś respa nie blokował.

Post ten nie ma na celu obrazić kogoś, bo pisząc to nie myślałem o konkretnych osobach tylko o całym tym mechaniźmie.

*"Polacy" - grupa ludzi głównie narodowości polskiej + ci którzy chcą ewentualnego rewanżu, czyli znudzeni normalnym graniem, lub nie graniem.
Niestety tak jest , sam już miałem pare problemów tylko dlatego , że mój lvl nie jest jakiś super z 3 cyframi ... Będzie tak samo , jak jest teraz jeśli , nie jesteś na poziomie , nie masz kolegów , nie wyróżniasz się niczym z tłumu - jesteś niczym , wystarczy wejść na nie ten sqm , powiedzieć o 1 słowo za dużo i już można nie mieć życia na Iridi <3.
Cytuj:
naa, only me.

RASTAFARIANS NA PREZYDENTA !!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
You are welcome

A pomyśleć że pierwszy owner (jeszcze za czasów gdy postać nazywała się Zgarbiałe Jablko) był całkiem w porządku... Następny wprost na Helpie zapytał gdzie ma expić "bo nie wie, bo jest nowym ownerem", co się skończyło banem i namelokiem. Kolejny okradł sporo ludzi, a ten teraz widzę nie lepszy. Nie pamiętam czy minęło juz 6 m-cy od tamtego bana, jeśli tak będzie delet na miejscu
:d Tak to już jest , im nowszy owner tym głupszy , przykład Huxy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez R.A.C Pokaż post
Paulina Roostar gra teraz Dessew (przed namelockiem RUNNIN) sapał do mnie to dostał w pizde

anyway dzięki Ev, bo ta szmata ukradła loot mojemu rlowi (za co równiesz złapała w pizde)
:> mi też ukradła co nie co , dsm ;s , znałem 'ją' ponad miesiąc zaufałem :> wpuśiłem do domku i uciekła szybciej niż weszła ;d , btw pamiętasz tą akcje przed miom domkiem w carlin ? Teraz żałuje że ją wpuściłem ;s gdybym wiedział , że mnie okradnie to sam bym ją tam dojebał z wami ;s
Cytuj:
For ya Bambiku:

17:28 Paulina Roostar [45]: SELL CHAR 45 KNIGHT MSG ME

17:30 Everanor [110]: znasz pana twardowskiego?
17:30 Everanor [110]: "ale zemsta chodz leniwa nagnala cie w nasze sieci"
17:30 Everanor [110]: 17:30 Statement of Paulina Roostar reported.
17:30 Everanor [110]: papa
17:30 Paulina Roostar [45]: papi
Dziękować ci :* , pozatym ty miałeś coś zrobić jak miałeś skądś wracać ...
Trai'ler jest offline  
stary 05-04-2007, 07:28   #2446
Rzolniez
Użytkownik Forum

Rzolniez's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory

Profesja: Elite Knight
Rzolniez ma numer GG 5516975
Domyślny

@Rasta~ Tak Rasta masz racje tak jest wszedzie , ale nie sadzisz ze puki mamy szwedów lepiej jest słyszec "polacy leja szwedów" niż "Polacy sie nawzajem wybyijają" ?

Pozdro
Rzolniez jest offline  
stary 05-04-2007, 10:22   #2447
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trai'ler Pokaż post
Dziękować ci :* , pozatym ty miałeś coś zrobić jak miałeś skądś wracać ...
Po tym wszystkim miałem siłę tylko iść spać...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trai'ler Pokaż post
RASTAFARIANS NA PREZYDENTA !!!
NA IMPERATORA!!1

@wojna pl vs swe - "Polacy" mogli by przejąć Iridię, ale brak im jest jednej rzeczy - Przywódcy przez duże P. Kogoś kto by wytyczył im cele, obrał strategię i poprowadził; takiego "polskiego Nolina". Bez takiego kogoś scenariusze z poprzednich miesiecy będą się powtarzać jak zdarta płyta. Niestety, widzę tylko dwóch takich, którzy by się nadawali - jeden już umarł, drugi się jeszcze nie narodził.
Elevarm jest offline  
stary 05-04-2007, 10:37   #2448
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:

NA IMPERATORA!!1

@wojna pl vs swe - "Polacy" mogli by przejąć Iridię, ale brak im jest jednej rzeczy - Przywódcy przez duże P. Kogoś kto by wytyczył im cele, obrał strategię i poprowadził; takiego "polskiego Nolina". Bez takiego kogoś scenariusze z poprzednich miesiecy będą się powtarzać jak zdarta płyta. Niestety, widzę tylko dwóch takich, którzy by się nadawali - jeden już umarł, drugi się jeszcze nie narodził.
Bardziej niż przywódcy trzeba Polakom lojalnosci. Ostatnie wojny przegrywamy tylko przez szpiegów i to jest nasz najwiekszy problem. A jak czytam niektóre posty tutaj to śmiech na sali - niektórzy wolaja war, war a jak my walczylismy to od polaczkow nam wytykalisci... Powiem wam cos - zrobcie sobie te lvle 100+ i zrobcie war a my popatrzymy
Naro jest offline  
stary 05-04-2007, 10:38   #2449
C18
Guest

Domyślny

Cytuj:
Niestety, widzę tylko dwóch takich, którzy by się nadawali - jeden już umarł, drugi się jeszcze nie narodził.
ten 1 to Ty, a ten 2 to ja
right ?

stary 05-04-2007, 10:53   #2450
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

@Naro - ja bym jednak obstawiał na lidera. Zdrady których wcześniej doświadczaliście były nieraz powodowane sprzeciwem wobec działań innych waszych członków, brakiem jedności, brakiem zgrania (?), invitowaniem takich Scottych Starburstów, reszte sam dopisz... Tu jest właśnie miejsce dla działań przywódcy. Nie mam zamiaru nikogo krytykować, ale wiele decyzji podczas poprzednich wojen było naprawdę na słabym poziomie. Wojna to nie tylko siła armii, ale też dyplomacja i strategia na tej płaszczyźnie. Bez Przywódcy wojna jest przegrana na starcie. Arcanium mimo wszystko wie jak bawić się w dyplomatyczne strategie.

@Phoenix - podobno o narodzinach Przywódcy decyduje czas i warunki, nie on sam, więc kto wie... Ja nigdy nie chciałbym zostać kimś takim.

I jeszcze nie umarłem dla Iridii

"From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king"

Ostatnio edytowany przez Elevarm - 05-04-2007 o 10:56.
Elevarm jest offline  
stary 05-04-2007, 10:57   #2451
Mocny Smok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galdi Pokaż post
Jestem chory - mam wolne, co mam robic w domu? ;s Ciekawe czy bys pisal tak, jakbys gral dalej i cie(brak szacunku) nie wyjebali z Iridi;]]

Iridia <3333
LOL nie wyjebali. A skad wiesz ze nie gralem innym charem ? poprostu stwierdzilem ze granie w tibie nie przynosi efektow . Veremus - co ty tak lizesz dupe ripperowi ?
Mocny Smok jest offline  
stary 05-04-2007, 10:57   #2452
C18
Guest

Domyślny

Cytuj:
@Naro - ja bym jednak obstawiał na lidera. Zdrady których wcześniej doświadczaliście były nieraz powodowane sprzeciwem wobec działań innych waszych członków, brakiem jedności, brakiem zgrania (?), invitowaniem takich Scottych Starburstów, reszte sam dopisz... Tu jest właśnie miejsce dla działań przywódcy. Nie mam zamiaru nikogo krytykować, ale wiele decyzji podczas poprzednich wojen było naprawdę na słabym poziomie. Wojna to nie tylko siła armii, ale też dyplomacja i strategia na tej płaszczyźnie. Bez Przywódcy wojna jest przegrana na starcie. Arcanium mimo wszystko wie jak bawić się w dyplomatyczne strategie.

@Phoenix - podobno o narodzinach Przywódcy decyduje czas i warunki, nie on sam, więc kto wie... Ja nigdy nie chciałbym zostać kimś takim.

"From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king"
Kierować bandą niezgranych polaczków to tak jak kierować samochodem bez kierownicy

..

Phoenix~

stary 05-04-2007, 10:58   #2453
C18
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mocny Smok Pokaż post
LOL nie wyjebali. A skad wiesz ze nie gralem innym charem ? poprostu stwierdzilem ze granie w tibie nie przynosi efektow . Veremus - co ty tak lizesz dupe ripperowi ?
Przypomnij sobie "Mocny Wilku" jak robiłeś to samo w stosunku do mnie

A verek to zioooooooooooooooooooooooooooooooooooom

stary 05-04-2007, 11:02   #2454
Mocny Smok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Przypomnij sobie "Mocny Wilku" jak robiłeś to samo w stosunku do mnie

A verek to zioooooooooooooooooooooooooooooooooooom
nie lizalem tylko nie mialem z kim chodzic na hydry

Phoenix - White Power ;p
Mocny Smok jest offline  
stary 05-04-2007, 11:07   #2455
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005

Imię: m
Poziom: 12
Domyślny

hmm zardos xyllo diego~ sorios doszli do Fire of hell

Zyrex montana zrobil gildie duzo ludzi ma invy huxy thalic laroz neo montana itp

Firenze
Arcanium hunted nazgul before xyllo etc joined FoH.

I guess it what therefore he started to pk together with xyllo.

Zip it if u have no idea what's goin on.

"Kto Nie potrafi podniesc sie po porazce nie jest w stanie uniesc ciezaru Zwyciestwa!"

Ostatnio edytowany przez Banditos - 05-04-2007 o 11:13.
Banditos jest offline  
stary 05-04-2007, 11:55   #2456
C18
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mocny Smok Pokaż post
Phoenix - White Power ;p
Word.

hHEuiheiuHEUIhIUEhiuHEUIheUIHiuheIUheiuHiueHIu

stary 05-04-2007, 13:09   #2457
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Domyślny

Cytuj:
Kierować bandą niezgranych polaczków to tak jak kierować samochodem bez kierownicy

..

Phoenix~
Te "Polaczki" nabily na ostatniej wojnie wiecej fragow niz kazda poprzednia rebelia, wiec skoncz pierdolic
Jinikao jest offline  
stary 05-04-2007, 13:16   #2458
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:

Cieszymy się , że nie umarłeś .. Ofc popieram twój pogląd tato ...
lider to coś prawie najważniejszego w gildi , oprócz lojalności , motywacji , dobrego celu , zachartowania , i chęci walki i zwycięstwa - lider powinien to wszystko stworzyć... Pozatym lider jest za wszystko odpowiedzialny , ci zdrajcy którzy dostali się do gildi - to była decyzja tamtego lidera , zła decyzja niestety ...

Cytuj:
ten 1 to Ty, a ten 2 to ja
right ?
Niee eve jeszcze żyje , ten 2 - to chuj go wie

Cytuj:

NA IMPERATORA!!1

Polski Hitler , ale taki lepszy też by sę przydał przejelibyśmy cały tibijski świat ...... Albo skserować Nolina i przetłumaczyć na polski wtedy to wygrana murowana . Btw popieram lider to podstawa na której opiera się armia

Cytuj:
Ale dobry kierowca zawsze może zamontować tą kierownice i samochód będzie jeździł 'elegancko' xD
Trai'ler jest offline  
stary 05-04-2007, 13:26   #2459
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Domyślny

Co do Nolina. Cenie go bardzo i jest spoko, jeden z lepszych graczy na Iridi, jednak czy bylby on dobrym dowodca?? Nie jestem tego pewien. od czasu kiedy jest on liderem czyli okolo 2 lat, nie walczyl jeszcze, wiec niewiadomo jak by sie zachowal na polu bitwy.
Jinikao jest offline  
stary 05-04-2007, 13:33   #2460
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
Co do Nolina. Cenie go bardzo i jest spoko, jeden z lepszych graczy na Iridi, jednak czy bylby on dobrym dowodca?? Nie jestem tego pewien. od czasu kiedy jest on liderem czyli okolo 2 lat, nie walczyl jeszcze, wiec niewiadomo jak by sie zachowal na polu bitwy.
Nolin walczył w wielu wojnach, jeszcze za czasów gdy dla nas słowo Tibia zupełnie nic nie znaczyło. Odwagi i strategii na polu bitwy więszkość Iridii mogła by od niego się uczyć. Z tym że nikogo poza Zenami nigdzie już nie poprowadzi.
Elevarm jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania