|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki sposób na wyrównanie profesji? | |||
Ulepszenie Knightów i Palladynów (jestem knightem/pallem) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
694 | 59.22% |
i PalladynówUlepszenie Knightów (jestem sorcem/drutem) |
337 | 28.75% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem knightem/pallem) |
91 | 7.76% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem sorcem/drutem) |
50 | 4.27% |
Głosujących: 1172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#361 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ci wszyscy ortodoksyjni knighci myślą, że tylko im się wszystko należy. Granie Sorcererem albo Druidem to nie jest wcale taka sielanka. Więc może skończcie narzekać, że najlepiej to było w Tibii 7.4 kiedy się było przekozackim knightem, a Sorcerer był zapewne popychadłem, tylko zaakceptujcie to, że teraz role się odwróciły. Zaraz jakaś tępa pała wejdzie i powie coś w tym stylu; "Xeremon n00b! Zabrać sorcererom i druidom wandy i rody, dać im 100 many za exori vis, dać im mniej capa (a jakże!), zabrać UE i Utamo vita!" Ostatnio edytowany przez Xeremon - 05-04-2007 o 10:45. |
|
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Stan: Początkujący
Imię: Morte de'Death
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 10
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
|
![]() Heh... moim zdaniem ( gram knightem żeby nie było....) bawienie sie w balans profesji nie ma sensu , żadnego sensu. Każda profka ma + i - ale ogólny balans jest bardzo dobry...
Palki : Łamią sie wam speary... ale dist wam leci szybciej niż knightowi wystarczy, że palem wbije sie tymi sperami 30-35 skill a dalej to już bow i skille ładnie leca + exp... Knighci: Vis wam przeszkadza... ta rody i wandy też ale popatrzcie wstecz , pare lat temu było im znacznie gorzej więc zbastujcie ![]() Eh to na tyle... ciekawe jakie lvle ma większość tych krzykaczy albo ile lat ![]() Cya.
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
to tylko o knighcie brzmi tak fajnie ![]() ![]() zostaja ci zolwie, dragi, ancienty, scaraby etc. ze sioherem dochodzi niewiele wiecej chociaz po upie nowa opcja - dle na poi ![]() ![]() wiec szczerze to ja po cichu licze na czar ktory omija tarcze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy tu tak piszecie, i piszecie, a powiem wam jedną rzecz:
CIP-soft nas [graczy bez pacca] ma głeboko w d... Może i poprawią profesję...ale PACC'owe [ek, ed itp.] BTW Spójrzcie na OGame [napewno ktoś z tego forum gra]. Dlaczego nikt się nie buntuje że gracze z płatnym kontem są lepsi?? Bo tam ono nie daje ogromnej przewagi nad graczem bez tego konta. @down Nie muszę kupować PACC'a, ale spójrz na obecną sytuację...zobaczymy co będzie po najbliższym update. Cytuj:
Walka z phishingiem! Ostatnio edytowany przez Metoxis - 05-04-2007 o 13:04. |
|
![]() |
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#366 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() na 100+ lvlu knight bez waste (chociaz to glownie zalezy od loota) expi z predkoscia 100k h (poi dls) i jest uzalezniony od siohera a sorc na 100+ moze robic i 300k/h bez waste ![]() to sie nazywa balans? ja bylbym bardzo szczesliwy gdybym placil 20 many za hita nawet po 100 ![]() ja proponuje wszytskim mster sorcom ktorym tak zle i ktorzy mowia ze knight rox pograc sobie takim 100 lvl knightem ![]() sytuacja z zyca wzita loguje sie dzis mysle pojde sobie na dle ![]() zajete ![]() na poi i na f axe quescie (reszty spawnow nie sprawdzalem bo chcialem isc na lamanego defa) mysle ok pojde na culty ![]() cala jaskina cultow zajeta (w lb bo na goromie sobie nie poradze bez waste gfb) ok to zobacze jak ancient scaraby expia sorcowie ![]() i co mi zostalo? zolwie ![]() ![]() ![]() ![]() ale nie no knight rox ![]() |
|
![]() |
![]() |
#367 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem boli, tak? |
||
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
uwiez jest mozliwe ![]() ![]() a hunty behe z ue sa oplacalne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żeby mieć locik to byś musiał sam iść...a wątpie czy byś dał radę...
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Ostrołęka
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 52
Skille: 72/52
Poziom mag.: 14
|
![]() Hunty na behe z ue są opłacalne? nie wiem ale do 200 lvla nie ma szans sie zwrocic ... A własnie ty tesh mozesz huncic beho .. z exori znam dosc duzo knightow którzy tak dobiijali 8 mlvl ;]
|
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowa prof ;p :
Ja jestem za wprowadzeniem nowej profesji. Grał ktoś w lineage II ?? Wyobraźcie sobie knighta z dualami ( dwie bronie oczywiscie bez jakiejkolwiej tarczy) atak jest sumowany i obrona tez. Hity byłyby wysokie. Mozna by tez dac mozliwosc knightom noszenia 2 broni !! tylko knight mial by wybor !! bron + tarcza lub 2 bronie jednoreczne lub 2-reczna ![]() ![]()
![]() |
#372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arka_Sath_Wielki
Nowej profesji na 99.999999999% nie będzie... Powiedzmy że dodano by profesję...master. Byłaby ona najsilniejsza we wszystkim. I któremuś 150lvl'owi by się ona spodobała. Ale...miałby poświęcić 150 lvl??
Walka z phishingiem! Ostatnio edytowany przez Metoxis - 05-04-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
#374 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() (sztandarowa metoda zgniatania ludzi ktorzy nie maja pojecia o czym pisza: )
gdzie ?
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Ostrołęka
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 52
Skille: 72/52
Poziom mag.: 14
|
![]() Vill myślę ze wrl bez waste 250k/h wyciągnie. Bądz hydry z e wave do 250k/h tesh podciągnie. Natomiast knight ma tomby na których spokojnie wyciąga 200k/h (dziś uwierzyłem po obejrzeniu filmiku Aachona Elawa który zrobil 110k w 30 min
|
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() ja jestem knightem i uważam że powinni ulepszyc tą profesje !
a przynajmniej wyrównac ilośc dodawanych ptk za lvl ! sorc dostaje: 30mana + 5cap + 5hp = 40 ptk Knight: 5mana + 15cap + 15hp = 35 ptk powoduje to że sorc/druid z możliwością użycia SD jest na poziomie knighta na 100lvl a może nawet lepszym |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Poziom mag.: 59
|
![]() @team_pk_druid
no dobra 204 ek wyciagnal 200k/h a 204 ms na behe albo dl na poi wyciagnal by z blokerem 500-600k/h ... |
![]() |
![]() |
#378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() Edit > sam jestem druidem i nie narzekam z powodu dużej ilości many tylko że mam też rycka i to troche marnie wygląda
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 05-04-2007 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vil
rekord expa (jakis druid na tibiacam jest film nawet) na demonach to ponad mln expa w godzinke ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Dobra misie, a teraz powiedzcie ktory MS zrobi milion expa w godzinke ( czego zreszta nie omieszkam sprawdzic bo wydaje mi sie to mocno naciagane - nie wiem dlaczego ale strycnine nadal siedzi w top1, a ta metoda przy odpowiedniej ilosci sd moznaby jego rekord potroic .. ) _solo_, bez pomocy blokera ? Ktory bedzie expic z UE na behemotach solo ? Z pomoca odpowiednich osob kazdy glupi wycisnie tyle expa ..
A, i 200+k/h mozna robic knightem praktycznie od 130-140 levelu. Bierzesz druida i waste spada praktycznie do zera, robisz 20-30 leveli i exp rosnie o 20-30%. bounce. nie mowiac juz o takim malym szczegole, o ktorym jak widac wiekszosc tu zapomina, ze expienie w takim tempie ( zakladajac zapas gotowki ) to jest 1 level na 3-4 godziny ! . Jesli komus to nie wystarcza i pieprzy sie w udowadnianie ze ktos wyciagnie 10k wiecej czy mniej, to chyba powinien, dla dobra siebie i innych, zmienic gre.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 05-04-2007 o 22:39. |
![]() |